2777
2789
نگران نباش خوشگلم انشاالله به حق فرق شکافته علی ع به زودی دلت شاد میشه😘 منم هنوز نه😕 ماه قبل اصلا ...

ممنونم عزیز دلم😘

ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه به حق فاطمه زهرا،منتظر خبرای خوبتم گلم 😍❤ 

خدا بزرگه دلم روشنه جفتمون بزودی مامان میشیم 😉 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
نگران نباش خوشگلم انشاالله به حق فرق شکافته علی ع به زودی دلت شاد میشه😘 منم هنوز نه😕 ماه قبل اصلا ...

مهربان جونم قربونت برم انشالله فولیهات این ماه بالغ و گنده و تپل مپل میشن و نی نی جونی میشن  

راستی عزیزم ی سری داروی گیاهی هست که امتحان شدست تو هم دمنوش کن بخور انشالله باهمین کنجد میاد تودلت اینم دستورشه... مال یک خانمست که باهمین باردار شده...

کارهایی که من کردم میگم شاید به دردتون بخوره
از روز اول پری شروع کردم

دارچین، زنجبیل، زیره سبز وسیاه، فلفل سیاه، دار فلفل، تخم هویج، رازیانه، قرص کمر نر وماده، خسرو دارو، برگ درخت سنجد وشکوفه سنجد، همه را با هم آسیاب کردم وهرشب دم میکردم ومیخوردم تا روز 14
از روز اول پاکی تا روز 14 یه شب در میون شیاف عسل ودارچین
ماساژ شکم جای رحم با روغن کنجد و گذاشتن کیسه آب گرم، وکل روز شکمم با حوله گرم میگرفتم
یه خشت گلی هم پیدا کردم گرمش میکردم ویه حوله میزاشتم روش ومیشستم روش تا رحم گرم بشه

هر روزم یا کاچی یا رنگینک درست کردم وخوردم

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان جونم قربونت برم انشالله فولیهات این ماه بالغ و گنده و تپل مپل میشن و نی نی جونی میشن   & ...

وای که چقدر تو ماهی😘 

ممنون بابت اطلاعاتت عسل بانو🥰 حتما انجام میدم..توکل بر خدای سبز و مهربون 🙏

الهی که نی‌نی اومده باشه تو دلت قشنگم🤲

منتظر خبرای خوبت هستیم جانا😍🌷🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم عزیز دلم😘 ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه به حق فاطمه زهرا،منتظر خبرای خوبتم گلم 😍❤  خدا ...

انشاالله 😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
وای که چقدر تو ماهی😘  ممنون بابت اطلاعاتت عسل بانو🥰 حتما انجام میدم..توکل بر خدای سبز و مهرب ...

مهربان جان منم از سیاهدانه وعسل و دمکرده دارچین و زنجبیل با عسل خیلی نتیجه های خوبی گرفتم👌🏼👌🏼👌🏼 صبح ها ناشتا که دوسین میخوردم بعد از ظهر ها هم از پیاده روی که برمیگشتم دارچین وزنجبیل دم میکردم عسل میریختم توش میخوردم واقعا عالی بود😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

به نظرم هر بدنی به یه چیزی واکنش نشون میده باید بگردی پیدا کنی که چی میسازه اونو مصرف کنی برای من اینا واقعا خوب بودن. ماهی که قرص مصرف نکردم طبیعی با این چیزا فولیکول خیلی خوب داشتم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
وای که چقدر تو ماهی😘  ممنون بابت اطلاعاتت عسل بانو🥰 حتما انجام میدم..توکل بر خدای سبز و مهرب ...

ممنونم مهربان جانم الهی که خیلیی زود دامن هممون سبز بشه گلم

در ضمن باتوجه به شنیده هام بگم بهت که تخم هویج برای بزرگ شدن فولیکولا عالیه... سعی کن دمنوششو هرروز بخوری... هم اون دمنوش مخلوطی که بهت گفتم انشالله چندتا فولی تپل مپل خواهی داشت که تبدیل به چندتا نی نی سالم و صالح باعمر طولانی میشن برات🤲🤲🤲

ممنونم مهربان جانم الهی که خیلیی زود دامن هممون سبز بشه گلم در ضمن باتوجه به شنیده هام بگم بهت که ت ...

وااای😍

انشاالله 😘

راستی ی سوال دارویی که دکتر تجویز میکنه هم استفاده کنم در کنارش یا فقط همین گیاهیارو؟🤔

سلام بچها یه سوال دارم . من ببخشید میگم . من چند ماهی دیگه دلم رابطه نمیخواد یعنی شوهرم میاد فقط میگم گناه از این حرفا بهس میرسم چرا اینجوری شدم☹☹☹☹بعد معذرت میخوام وقت رابطه هم خشکم 😥😥😥چیکار کنم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام بچها یه سوال دارم . من ببخشید میگم . من چند ماهی دیگه دلم رابطه نمیخواد یعنی شوهرم میاد فقط میگ ...

اره.دیگه ما حوصله س.ک.س نداریم.بخاطر بچه مجبوریم.زندگی انقد بهمون فشار میاره حوصله هیچیو نداریم

😉

وااای😍 انشاالله 😘 راستی ی سوال دارویی که دکتر تجویز میکنه هم استفاده کنم در کنارش یا فقط همین گی ...

نه گلم هیچ تداخل دارویی نداره میتونی از مریم جان بپرسی چون ابن ماه هردو رو توامان استفاده کرده بود هم شیمیایی هم گیاهی و  خداروشکر فولیکولای تپل مدلی داشت چندتا انشالله که به بار بشینن  

سلام بچها یه سوال دارم . من ببخشید میگم . من چند ماهی دیگه دلم رابطه نمیخواد یعنی شوهرم میاد فقط میگ ...

ببین گلم هردو بهم ربط دارن یعنی اینکه دلت رتبطه نمیخواد و خشکی دو طرف یک معاله هستن... من خودم بارخا شده که وقتی عفونت قارچی گرفتم تا یک مدت خشک بودم و چون ازرابطه لذت نمیبردم کم کم سرد میشدم ... حالا شما باید علت خشک بودنتون رو بررسی کنی اول... وتا موقعی که جوابش پیدا میشه از این ژلهای روان کننده استفاده کن واقعا عالین... این مسائل خیلی توی روابط زن و مرد اثر دارن و اینکه ما ادای لذت بردن رو دربیاریم اشتباهه چون کاملا معلومه...

ببین گلم هردو بهم ربط دارن یعنی اینکه دلت رتبطه نمیخواد و خشکی دو طرف یک معاله هستن... من خودم بارخا ...

یعنی مال عفونت

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم