2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم خدا رو شکر که خوبین... گلم تو الان بارداری و دعات گیراست ممنون که به فکرمون هستی... نازنینم ...

قربونت برم ممنونم برای دعای قشنگت انشاالله🙏🏼🙏🏼🌹🌹تو به هممون نشون دادی چطور قبور باشیم عزیزم خودتم کم نیار❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام منم دو تا سقط داشتن سقط اولم شانزده هفته بودن خونریزی کردم یه قسمتی از جفتم کنده شد بچم تو شکمم ...

سلام عزیزم متاسفم حتما علت اینکه جفتت کنده شد و علت سقط دیگتو پیگیری کن که دفعه بعد با خیال راحت بارداریتو سپری کنی انشاالله🙏🏼🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مهربان جان نگران نباش گلم‌ خدا لابد چیزی میدونه الان من سوهرم حالش خیلی گرفتس میگفت چرا بدبختی برا ما . من رفتم دکتر بازم کیست دید گفت جراحی باید بشه بعد بدیم ازمایشگاه کلیم هزینه . ☹☹ولی خوب گفتم شوهرم انقد ادما هستن ناشکری نکنیم منم همیشه پریودم عقب میفنه کیف میکنم میگم شاید حاملم . کلی چیز منم پارسال رمضان باردارم بودم یادش بخیر . ولی مطمعنم خدا خیلی مهربون عذاب بندشو نمیحواد حتی ی جا شنیدم دقیق نمیدونم کددم امام هم گفتش . اون لحظه که هست ادم یهو چیزی گم میکنه شوک وارد میشه . ی حالتی دارم . خدا از اینکه بندش اینجور میشه راضی نیست و ب عنوان ثواب واسش حساب میکنه . و میدونم گلم درخونش باز و انشالله دیر یا زود همگی باردار میشیم ‌.‌ فک کنم سکره انعام  اگ اشتباه نکنم یه جاش نوشته بود که خدا هر بنده ایشو بیشتر بخواد دوسداره اون بنده بیشتر صداش کنه چون واقعا ما ادما بی معرفتیم وقتی مشکلی داریم میریم سمت خدا خیلی اصرار میکنیم میگ ب فرشته هاش بندم‌دوس دارم که همش صدام میکنه‌ حاجتتو میده خیلیم بهتر . ب نظرم استزس سمه من خواهرم ۳سال بود منفی میشد بی بی چک هزار دکتر خوب بعد ازمایش مختلف حتی همین عکس رنگی دکتر میگف مشکلی نداری اما نمیشد بیشتر ناراحت میشد تا اینکه بی خیال شد خدا بهش ی پسر سالم ناز داد اسمس گذاشت علی ۲۵ خرداد زایمان کرد و من ۳۱ خرداد . الان بدون اینکع بدون و روحش خبر داشته باشه دوباره حامله شده بود ‌ . و دوباره خدا یه پسر تو  شکممش گذاشته و سالم اونم تیر بیاد . منظورم این امید از دست ندع ولی کلا بیخیال شو حواهر منم نذر نیاز کی چیز ولی اخر بعد ۳ سال و نبم خدا جوابشو داد خوبم جواب داد مهربون جونم گلم انشالله با خبرا خوب میای فقط کمی تحمل صبر و بیخیالی در ضمن سیر بخور هر روز من میخورم واقعا عالیه هم خودت هم شوهرت 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سیر گرمیه؟

بله گرمی و واقعا معجرس شوهرم من قبلا میخوردم صداش در میومد یا خودش نمیخورد یا کلا بدش میومد ولی الان عاشقش طوری ک هر دومون هر روز شده دو حبه میخوریم من شوهرم معذرت میخوام بیضه دردشدید ک ی دف بردنس اورژانسی بیمارستان . بعدش روده معدش و کلی حا ولی  از وقتی سیر میخوره خوب شده عفونتم ب شدت کم شده ببخشید من یه مدت خیلی دهنم بو میداد هر چی مسواک عرق نعناع ولی دهنم بو میداد ولی از وقتی سیر میخورم واقعا دهنم بو نمیده دیگ 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

🦋رفع نابارورى زنان🦋

به جهت صاحب فرزند شدن زنی که درواقع بچه.دار نمیشده و امیدش را از دست داده باشد و دچار مشکل شده باشد ابتدا در ایام سعد که وارد قمر در عقرب نباشد (بطور کلی در ایام و ساعت سعد) با رعایت کامل اداب و شرایط ،نوشته و با خود همراه داشته باشد ان شاءالله به طور معجزه آسا بچه دار شود:

🌿بسم الله الرّحمن الرّحیم🌿

لا اله الا الله الملکَ الحَقُ المبین قُل

جاءالحق و ذََهَق الباطل انّ الباطِلَ کانَ

ذهوقا وَ نُنَزّلُ من القران ما هُوَ شَفاءٌ وَ

رَحمَه للمومنین برحمتک یا ارحم

الراحمین شّرّ الربیعَ وَ هُوَ اللهُ العلیم وَ قُل

جاءَالشرّالربیعه باطِل وَ هُوَ السّمیع العلیم

وَ قُل جاءَ الشرّالربیعه باطِل وَ هُوَ اللهُ

العلیم وَ قُل جاءَ الشَرّ کُلِّ اشیاء باطل وَ

هُوَ اللهُ العزیز الحمید یَوم یَنظَرون نضرَه

النعیم🌸

مهربان جان نگران نباش گلم‌ خدا لابد چیزی میدونه الان من سوهرم حالش خیلی گرفتس میگفت چرا بدبختی برا م ...

ممنون بابت دلگرمیت مهتاب جانم.. آره گلم منم این مطلب خوندم...تو هم نگران نباش فک نکنم جراحی سختی باشه توکلت به خدا...انشاالله خدای مهربون نگهدار همیشگی گل پسر خواهرت باشه و به زودی دل تو هم شاد شه... سیر خیلی مصرف میکنیم کلا عاشق سیریم.. توکل به خدا انشاالله که خیلی زود دل ما هم شاد شه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیز دلم خدا رو شکر که خوبین... گلم تو الان بارداری و دعات گیراست ممنون که به فکرمون هستی... نازنینم ...

الهی بگردم مهربان جانم... ناامید نبینمت... از ته ته دلم آرزو میکنم ماه دیگه بیای بگی کنجد اومده تو دلم باهمون فولیکولای کوچولو برای خدا هیچ چیزی غیرممکن نیست

خدایا بی نهایت بار شکرت...
دیروز کاچی خوردم .جات خالی.خیلی چسبید. https://zarinbano.com/طرز-تهیه-کاچی-دو-روش-تهیه-سریع-و-آسان ...

به به نوش جون خیلی خوبه خوردم 

ممنون بابت دلگرمیت مهتاب جانم.. آره گلم منم این مطلب خوندم...تو هم نگران نباش فک نکنم جراحی سختی باش ...

مرسی گلم . 😍😍😍🙏من چند روز ختم صلوات ۱۲۴ هزار تا صلوات برداشتم که باردار باشم صبح پریود شدم🤣میگن ختم مجربه و عالی ولی واقعا یه حس خوبی دارم انشالله هرچی اتفاق خوب پیش بیاد واسمون