2777
2789
کاملا درکت میکنم من خودمم باردار نمیشم ناراحتم ولی باید تلاش کنیم  

توکل به خدای مهربون..بعد از اون تجربه تلخ اول از خدا آرامش خواستم بعد بقیه چیزا...اوایل خیلی آروم بودم و امیدوار ولی الان خیلی تحلیل رفتم و فوق العاده بیقرارم.. پارسال ماه رمضان باردار بودم و حالا😔... تمام اون روزا مدام برام تداعی میشه و به هر دری میزنم ذهنم و دلم آروم نمیگیره🥺

سپیده جون دلم برات روشنه😍 مطمئنم خیلی زوود با خبرای خوش میای و خوشحالیت باهامون تقسیم میکنی قشنگم 🥰⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اچ ام جی چنتا زدی؟روز چندی؟ عزیزم دقیقا عین منی منم مشگلم تخمکهای ناجوری هس که دارم.

مریم جون تو هم آمپول استفاده کردی؟ 

چند سیکلی؟ 

میخوام قرص اوبوست بگیرم. تو روزی چند تا میخوری؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی ۲ تا.این ماه کلومفین و دگزا خوردم

چند پری ؟ کلومفین به من نیمساز..دکزا تا به حال نخوردم منظورت دگزامتازون؟🤔

چندم سیکلی؟ سونو رفتی؟

توکل به خدای مهربون..بعد از اون تجربه تلخ اول از خدا آرامش خواستم بعد بقیه چیزا...اوایل خیلی آروم بو ...

منم خودم همین امروز کلی کریه کردم یاد پارسال افتادم دقیقا دل دیگه تنگ میشه میگیره غیر این باشه عجیبه ولی چه میشه کرد، فدات شم قشنگم خدا قسمت هممون کنه لحظه شیرین مادر شدنو منم رفتم عکس دیگه ببینم خدا چی میخواد ❤️❤️❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
منم خودم همین امروز کلی کریه کردم یاد پارسال افتادم دقیقا دل دیگه تنگ میشه میگیره غیر این باشه عجیبه ...

انشاالله که تو همین ماه مبارک بهترین ها برات رقم میخوره نازنینم🤲😍⚘

سلام مامانا خوبین؟ چه خبراا؟ امروز رفتم سونو دو تا فولی ۸ داشتم و بقیه همه ریز بودن خیلی دلم گرفته ...

مهربان جان روز چند سیکلت بود امروز؟؟؟ امپولم زده بودی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
همون شب اول حالم بد بود اونم به خاطر سندروم رودم بودکه در اور عکس تحریک شده بود امروز ۲ روز گذشته لک ...

به سلامتی عزیزم خدا رو شکر که مشکلی نداشتی و خوب به خودت برس برو تو دل عملیات😉 البته بدون فکر کردن به نتیجه و بدون استرس🙏🏼❤️

سلام مامانا خوبین؟ چه خبراا؟ امروز رفتم سونو دو تا فولی ۸ داشتم و بقیه همه ریز بودن خیلی دلم گرفته ...

مهربان جان استرس و ناراحتی هم خیلی تاثیر منفی داره عزیز دلم خواهش میکنم اول ذهنتو ازاد کن تا به ارامش برسی بعدشم ناراحتی نداره قشنگم از اینا نتیجه نگرفتی دکتر یه سری دارو دیگه میده بهت

سلام عزیزم . مرسی 

تو خوب باش و دلتو آروم کن و ب گذشته فکر نکن تا نتیجه بگیری .

من چندین بار تو تاپیک داستان بارداری مجددم رو برای مامانا گفتم 

ببین منم مثل تو بودم زمانی ک خواستم اقدام کنم دکترم دارو داد گ زود باردار شم و دلم نشکنه . لتروزول و ی قرض دیگه یادم نی . Hmg hcg . 

مدروکسی هم برای تنظیم هامون و پری هر ماه میخوردم . دو ماه دارو و سونو اقدام هیچی ب هیچی ... 

این دارو ها خودشون استرس و فکر اینکه دارو بخوری ک سونو بررسی کنه و چه ساعتی  اقدام کنی و منتظر بمونی چیز دیگه ای نیست .

حتی من ماه دوم اقدامم پریودم دو روز شد ک فکر کردم لانه گزینه در این حد توهم داشتم 😬🥴 سونو دادم گفت پریود بوده . 

من راستش با دارو نتیجه نگرفتم . 

راستی اینم بگم بخاطر کم شدن خونریزی دکترم بجای مدروکسی دوفاستون داد . خیلی ها گفتن ک با این قرص باردار شدن . 

بر خلاف اینکه هر ماه از بعد زایمان اولم چکاپ میشدم و ازمایش و سونو و قرص و اینا . 

ماه بعدش کلا بیخیال دکتر و دارو و سونو وسط سیکل و ازمایش شدم حتی قلیون هم کشیدم و بعد اقدام مسافرت رفتم و قایق هم سوار شدم و کلی تفریح کردم تا روزی ک باید پریود میشدم اومدم خونه . نه اینکه تو این مدت بفکرشم نباشما چون نمیشه ولی سعی کردم خودمو ب بی خیالی بزنم و سرگرم چیز دیگه باشم . (کافیه تو طلب کنی و اون بالایی بخواد عزیزم )

صبحش بی بی چک زدم و دیدم مثبت شد 😍😍 درست روزی ک پسرمو از دست دادم خدا دلمو شاد کرد ❤❤❤ خدارو شکر 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قشنگم تو کلت ب خدا باشه اون بالایی الان بیشتر از همیشه حواسش بهت هست نمیخواد دیگه اذیت شی من مطمئنم چون ب من ثابت شده .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مهربان جان روز چند سیکلت بود امروز؟؟؟ امپولم زده بودی؟

هستی گلم خوبی؟ نی نی چطوره؟

عزیزم ۱۲ پری..آره ۶ تا آمپول زدم..۸و۹و۱۰ روزی دوتا

میبینی هستی جون وضعیتم از قبل بدتر شده😔

مهربان جان استرس و ناراحتی هم خیلی تاثیر منفی داره عزیز دلم خواهش میکنم اول ذهنتو ازاد کن تا به ارام ...

آخ از استرس نگم که فوق العادست... هستی یادت اوایل چقدر امیدوار بودم و میگفتی چقدر آرامش داری...الان درست بر عکس اون روزام... به هر دری میزنم ذهنم و دلم آروم نمیشه...دیروز سر سفره اونقدر گریه کردم... تلویزیون ماه رمضان تبریک میگفت و من یاد روزای پارسالم میافتادم... ولی نمیدونم چرا ته دلم ی جوریه... کنار این همه فشار و دل مشغولی و گریه انگار اون ته ته های دلم ی حس عجیبی دارم..ی آسودگی عجیب!!! 

الهی که خیلی زود عاقبت هممون ختم به خیر بشه و دل هممون شاد شه به حق این ماه و فرق شکافته علی ع 🤲

سلام عزیزم . مرسی  تو خوب باش و دلتو آروم کن و ب گذشته فکر نکن تا نتیجه بگیری . من چندین ب ...

سلام مصی عزیزم..آره گلم داستانت خوندم.. خدا رو هزاران بار شکر که دلت شاد شد...الهی ۱۲۰ سال با آرامش و سلامتی کنار آرتای نازت و عزیزانت زندگی رو سپری کنید و با هم کلی خاطره‌های خوشگل بسازید🤲 میدونی بعد از اون تجربه وحشتناک تنها امیدم این بود که زود برم اقدام...اونقدر امیدوار بودم که حد نداشت..با خودم می گفتم ته تهش بعد از ۶ تا اقدام نتیجه میگیرم... هر ماه منتظر بودم و با نتیجه نگرفتن با اراده بیشتری برای ماه بعد تلاش میکردم.. ولی رفته رفته کم آوردم و الان بینهایت بیقرارم.. ماه پیش اصلا فولی نداشتم یعنی داشتماا همه ریز بودن...این ماهم که بعد از مصرف اون همه دارو وضعیتم این شد.. بازم خدا رو شکر ولی چی میشد اگه باردار نمیشم حداقل مشکل رو مشکل نیاد😔 گاهی با خودم میگم کاش تو همون انتظار ۸ سال پیش میموندم و این اتفاق تجربش نمیکردم ولی بعدش استغفار میکنم که مهربان، حتما و قطعا حکمتی بوده که ازش بی‌خبری... 

لطفا با دل پاکت برای ما هم دعا کن..خودت زخم خورده‌ای و میدونم که حال این روزای ما رو درک میکنی.. الهی که نگاه و لبخند مهربون خدا بدرقه راه تو عزیزانت بالاخص آرتای قشنگت باشه🤲

ممنون بابت انرژی مثبتت جانا🙏⚘

آخ از استرس نگم که فوق العادست... هستی یادت اوایل چقدر امیدوار بودم و میگفتی چقدر آرامش داری...الان ...

قربونت برم خوبم عزیزم  حال نی نی منم خوبه انشاالله😍عزیز دلم میفهممت درکت میکنم ولی صبر داشته باش مهربان جان اینم یه امتحان الهی هست چه میشه کرد داشتم نماز میخوندم الان روز اول ماه مبارک رمضان به یاد تک تکتون بودم قابل باشم برای همتون دعا کردم عزیزم انشاالله خدا به زودی جواب دل شکستتون رو میده و به زودی مامان میشین.. فکر نکن فراموشتون کردم یا دیگه درکتون نمیکنم هر لحظه به فکر شما ها هستم دوست مهربانم... شما هم برام دعا کنین ایندفعه بارداریم ختم به خیر شه سالم تو دلم بزرگ شه و به موقعش سالم بیاد بغلم چه استرس ها که منم میکشم اگه بدونی گلم

قربونت برم خوبم عزیزم  حال نی نی منم خوبه انشاالله😍عزیز دلم میفهممت درکت میکنم ولی صبر داشته ب ...

عزیز دلم خدا رو شکر که خوبین... گلم تو الان بارداری و دعات گیراست ممنون که به فکرمون هستی... نازنینم شک نکن همیشه به فکرتون هستم... همیشه برای تک تک مامانا دعا میکنم که دلشون خیلی زود شاد شه و نی نی سالم و سلامت بیاد تو دلشون و مامانای باردار هم با آرامش و سلامتی بارداری رو سپری کنن و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلشون... مگه میشه غم دید و غم دیده رو درک نکرد؟؟!  تو هم نگران نباش و از بارداریت لذت ببر ولی در کنارش حواست به همه چیز باشه..الهی نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت و ۱۲۰ سااال با خوشی و آرامش و سلامتی در کنار هم زندگی رو سپری کنید🤲