2777
2789
عالی👌👌👌  خوبه ک چک میشی خیالت راحت میشه  من ۳۶ هفته سونو داپلر دادم ک گفت بازم مایع د ...

عزیزم من برعکس تو اب دورش خیلی بالا بود 

از بس میترسیدم حتی با قرصامم زیاد اب نمیخوردم قرصا تو گلوم گیر میکردن 😀😀 بازم کم نمیشد تا اینکه بعد اینکه انوکسا زدم خیلی اومد پایین 

میدونی این چیزا اصلا معلوم نمیکنه من دیدم کسایی که ۳۴ هفته زایمان کردن و ریه کامل بوده به دکترت اعتم ...

اره عزیزم هر بچه ای یجوره 

حالا منم اگه مشکلی نبود همون دوهفته دیگه انشالله میرم برا زایمان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا زگیل تناسلی نیستن؟

نه بابا دکتر رفتم‌ گفت کیسته

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
کیست با سونو دیده یشه

نه کیست بیرون واژن تو تخمدان نیست قشنگ مشخص عکس ازش گرفتم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

سلام دوستان.

بچه ها من 18فروردین سال گذشته زایمان کردم و 16خرداد پسرمو به خاطر مشکلات قلبی و ریوی و تهشم یه عفونت خون که نفهمیدیم اخرش از کجا وارد بدنش شده بود از دست دادم...(اینم بگم هم ان تی هم تمام غربال هاااااا و ازمایشا سالم بودن و ما منتظر یه بچه سالم بودیم...)

6ماه بعد دوباره اقدام کردم و ماه دوم اقدام باردار شدم..سونوی ان تی دادم و عددش ۳بود..سونوگرافیست گفت بالاست و یا امینوسنتز کن یا سل فری به اضافه اکوی قلب جنین.اما چون آمینو خطرناکه و احتمال سقط داره با همفکری با شوهرم نهایتا تصمیم بر این شد که سل فری بدم.دادم و جوابش سالم بود.18هفته شد و رفتم سونوی غربال 18هفته واکوی قلب..بماند که چه استرسی کشیدم تا دکتر گفت مشکلی نداره و سالمه.سونوگرافیست هفته 18 گفت بچه سالمه اگه اکوی قلبشم سالم باشه عدد ان تی رو فراموش کن کلا..خدارو هزار بار شکر سالم بود اکوی قلبش.

اما با این تفاسیر هنوز دلم آروم نشده...میگم نکنه باز یه جای کار بلنگه...دلم قرص نیست.اون بار که همه چیز عالی بود اون شد.ای بار که ان تی هم بالا بوده تازه....جفتمم قدامیه حتی لگد هاشو حس نمیکنم دلم کمی آرم بشه.این جفت هم شد قوز بالا قوز...

سلام دوستان. بچه ها من 18فروردین سال گذشته زایمان کردم و 16خرداد پسرمو به خاطر مشکلات قلبی و ریوی و ...

عزیزم توکل کن خدا .‌ببین ۱۲۴ هزار صلوات نذر کن هر روز بخون بگو خدایا ب ضمانت این ۱۲۴ هزار صلوات هر حاجتی داره خدا بده

سلام دوستان. بچه ها من 18فروردین سال گذشته زایمان کردم و 16خرداد پسرمو به خاطر مشکلات قلبی و ریوی و ...

عزیز دلم خدا گر ببندد ز حکمت دری زرحمت گشاید در دیگری...

دلتو بسپار به خودش نگرانم نباش بزودی سالم و صالح باعمرطولانی میاد بغلت انشالله🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...