2777
2789
سلام عزیزای دلم. من همه این درد وغصه هایی که میگین چشیدم،خوب میفهممتون. باید باور کنید که آرامش مثل ...

سلام عزیز دلم. ممنون بابت دلگرمیت و این که تجربیاتتُ در اختیارمون قرار دادی..واقعیت زندگی هم همین.. باید شرایط رو پذیرفت و برای رسیدن به بهترین تلاش کرد... ولی خب واقعا گاهی آدم کم میاره.. من خودم به قدری به خودم و دوستان دلداری میدادم که حد نداشت ولی واقعا الان کم آوردم.. باز هم تا جایی که بشه به دوستان دلگرمی و امیدواری میدم ولی با شرایطی که برای خودم پیش اومده کم آوردم... فکر میکردم دوباره زود باردار میشم ولی کلا شرایط بدتر از قبل شد... تمام تلاشم میکنم فکرم درگیر نباشه اوایل موفق تر بودن ولی الان.... بازم خدا رو شکر...انشاالله خدای مهربون به هممون آرامش خاطر بده و دلمون رو شاد کنه🤲 الهی که در کار و زندگی بهترین های بهترین نصیبت بشه جانا🤲🌷🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خیلی عالی بود.احسنت.ممنونم اومدی و قوت قلبی.بیشتر برامون بنویس.چن سال گذشته.الان چطوری؟ نی نی جدیدت ...

ممنون عزیزم.حدود سه سال از فوت بچم و دو سال از سقط بعدی.ب

بیرنگ نمیشه، هنوزم یه وقتایی دلم میگیره و گریه میکنم، ولی خدارو شکر بهتر میشه. از خدا می‌خوام خیلی زود حال دلتون خوب شه، از ته ته دلم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم. ممنون بابت دلگرمیت و این که تجربیاتتُ در اختیارمون قرار دادی..واقعیت زندگی هم همین.. ...

حق داری عزیزم. ایشالا با دعای خیر کسایی که تسکینشون دادی حالت خوب بشه. طبیعیه جانم، همه ما روزایی داشتیم که سعی کردیم خوب باشیم و پر انرژی بودیم، روزایی هم نشده و انگار رسیدیم ته خط 

ولی شما به خدا نزدیک ترین،ازش کمک بخواین.متاسفانه من خیلی دور شدم...

مهتاب قشنگم استرس که بی اندازه دارم خصوصا زمان تخمک گذاری...هر چی تلاش میکنم بیخیال باشم بی فایدست ☹

خوب گلم اینجوری جواب ک نمیگیزی فدات استرس سمه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

من پسر دوسال و نیمم بر اثر سرطان از دست دادم و بیبی چکم امروز مثبت شده.پسرمو دوماهه از دست دادم گاملا خداخواست.دقییییقا ۳سال پیش چنین روزی فهمیدم سرپسرم باردارم امروزم فهمیدم باردارم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
من پسر دوسال و نیمم بر اثر سرطان از دست دادم و بیبی چکم امروز مثبت شده.پسرمو دوماهه از دست دادم گامل ...

سلام خوبی عزیزم ..متاسفم برا از دست دادن پسرت .انشالله خواست خدا بوده که همچین روزی بی بی چکت مثبت بشه .بحق پنج تن آل عبا که جای پسرت سبز بشه ...و خدا بهترین رو بهت هدیه بده 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

اینجا همه یه جورایی داغ دیده ان .هممون مادر داغ دیده ایم ..اما مسلما برای شما سخت تر هست .خدا بهت آرامش بده و نی نی تو دلیت به سلامتی دنیا بیاری و یک عمر طولانی و با عزت داشته باشه 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
من پسر دوسال و نیمم بر اثر سرطان از دست دادم و بیبی چکم امروز مثبت شده.پسرمو دوماهه از دست دادم گامل ...

خدا رو هزار مرتبه شکر.. شما رو یادم عزیزم.. چقدر خدا مهربون 😭 دارم با اشک تایپ میکنم... خیلی برات خوشحالم خیلی... الهی نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت و ۱۲۰ سال در کنار هم خاطره های قشنگ بسازید🤲 الهی اشکی جز اشک شوق تو چشمات نشینه🤲 الهی لبخند و نگاه مهربون خدا بدرقه راهتون و چتر رو سرتون باشه🤲

عزیزم برای ما هم دعا کن که دل ما هم به زودی شاد شه و بی‌قراری این روزا برامون جبران شه🙏⚘

خدایا شکرت🌷 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲