2777
2789
عزیز دلی گلم. منم دلم براتون تنگ شده بود. خبر خاصی نیست فدات شم. تو چه خبر؟ انشاالله که این ماه به ح ...

سلام گلم فدای مهربونیات بشم که انقدر خوبی تو.... وقتی اینجا نیستی حال و هوای تاپیک فرق داره... خداروشکر که حالت خوبه و رفتی مسافرت و روحیتم عوض شده... انشالله بزودی زود نی نی ناز میاد تو دلت و سال جدید با شادی برات شروع میشه🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات جانا... اینجا هم سر بزن قشنگم نه هنوز گلم.. ۱۰ ماه شد و سخت بی قرارم 😔 از هستی جون احوالت می ...

مرسی عزیزم ایشالله هر چی خیر و صلاحمون هست همون بشه 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام گلم فدای مهربونیات بشم که انقدر خوبی تو.... وقتی اینجا نیستی حال و هوای تاپیک فرق داره... خدارو ...

فدای تو دوست داشتنی من😍

انشاالله گلم

متقابلا برای تو هم عزیز دلم و همه منتظرا انشاالله 🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم تایپیکهاتو خودت نوشتی؟خیلی جالبن.

بله عزیزم 

مرسی ☺

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سونو رفتی؟روز چندمت بود؟گفت فولی نداری؟

آره مریم جون روز ۱۲.. وااای نمیدونی چه حالی شدم از همونجا گریه کردم تا شبش😔

آخه خیلی امیدوار بودم 😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم امروز خیلی بیقرارم و گریه

قربون خدا برم😔 چه میشه کرد جز صبر و توکل.. انشاالله تو هم به زودی دلت شاد میشه و اشکی جز اشک شوق تو چشمات نمیشینه 🤲

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿 خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم...الهی که ۱۲۰ سال کنار هم با ...

ممنونم خواهر مهربونم 😘 چقدر حرفات آرامش بخش بود🥰معلومه دل پاک و مهربونی داری فدات بشم. الهی هر چی از خدا میخوای بهترینشو برات بده بحق چهارده معصوم 

خدایا شکرت🖤
سلام خوبی عزیزم تبریک میگم عزیزم خوش اومده قدمش مبارک فدات 😘😘😘😘 الهی ۱۲۰ سال قلبش برات بتپه اسمش ...

ممنون مهربونم. خوبی هدانا جون گل پسرات چطورن الهی همیشه سالم و سلامت باشین. آقا امیر حسین فداش بشم. هدانا جون نمیدونی چیا کشیدم تو بارداری خدا گل پسرمو بهم بخشید

خدایا شکرت🖤