2777
2789
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم خدا بهت صبر بده و بجاش یه پسره سالمه دیگه میدونم جاشونو نمیگیره و تا ابد ...

خدا دختر گلتو حفظ کنه واقعا خداروشکر واسه تمام داشته ها و نداشته هامون❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی مریم جون از خدا میخوام به زودی قسمت تو هم بشه...راستشو بخوای ما متاسفانه دیگه نمیتونیم مثل قبل ...

ای جانم چقدر دلم میخواد دوباره تجربش کنم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم دعا میکنم فرشته ی‌کوچولوی نازت خیلی به موقع و صحیح و سلامت بیاد پیشت 💋

ممنون عزیزم انشاالله😘 همه امیدت به خدا باشه عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ای جانم چقدر دلم میخواد دوباره تجربش کنم 

خیلی زود تجربش میکنی تو همین سیکل عزیزم مطمئن باش😘❤️ همیشه هر لحظه دعاگوتون هستم دوست دارم خیلی زود دوستامم این روزای خوبم رو تجربه کنن🌹❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خیلی زود تجربش میکنی تو همین سیکل عزیزم مطمئن باش😘❤️ همیشه هر لحظه دعاگوتون هستم دوست دارم خیل ...

قربونت برم دعامون کن ممنون❤️

بعد از سزارین مگه میشه بعد از دوماه اقدام کرد عزیزم ؟ وقتی شکم بزرگ میشه به بخیه ها فشار نمیاد ؟

گلم بعد از ۸ سال باردار شدم که اون اتفاق افتاد..اونقدر بیقرار بودم که فقط می گفتم باید سریع اقدام کنم.. پزشکم که حال و روزم دید داروی تقویتی قوی داد و ی دارو هم برای ترمیم بخیه ها داد و بعد از دو تا پری آزمایشات لازم انجام دادم و رفتم اقدام که متاسفانه یا خوشبختانه بعد از ۷ اقدام هنوز باردار نشدم.. ماه قبل رفتم عکس که مشخص شد دهانه رحم کلا مسدودِ و خدا رو شکر باز شد.. الانم منتظرم تا خدای مهربون برام معجزه کن.

انشاالله تو هم سریع رو به راه میشی و به حق شش ماه کربلا با اولین اقدام دلت غرق شادی میشه🤲⚘   

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خدا دختر گلتو حفظ کنه واقعا خداروشکر واسه تمام داشته ها و نداشته هامون❤️

زنده باشی عزیزم خدا عزیزانتو برات حفظ کنه 🌹

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
گلم بعد از ۸ سال باردار شدم که اون اتفاق افتاد..اونقدر بیقرار بودم که فقط می گفتم باید سریع اقدام کن ...

قربونت عزیزم حتما حکمتی‌ داره و زمان مناسب برات میرسه به امید خدا ، واقعا انتظاره سختیه شماها خیلی قوی و صبور هستین ، واقعا بعد از همچین تجربه ای فقط یه بار دیگه یه نوزاده دیگه میتونه ارومت کنه از ته دلم برات دعا‌میکنم اون لحظه زود برسه و خدا برات این خیرو بخواد 🌹 

سلام.حالتون خوبه خانوما.سال نوتون مبارک.انشالله سال نو و کوچولوهای نو و دلخوشی های نو..‌.خدا براتون ...

سلام مریم جان سال نو تو هم مبارک⚘⚘

انشاالله برای هممون گلم..

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم خدا بهت صبر بده و بجاش یه پسره سالمه دیگه میدونم جاشونو نمیگیره و تا ابد ...

عزیزم.چه تایپیکهای بامزه ای داری.رفته بودم از سر بیکاری اونارو میخوندم.این غم که نشست به دلمون دیگه یه آدم دیگه ایم.کاش برگردیم به اون موقعها که این غمو درک نمیکردیم.

😉

عزیزم.چه تایپیکهای بامزه ای داری.رفته بودم از سر بیکاری اونارو میخوندم.این غم که نشست به دلمون دیگه ...

دلم خوش بود بود روزگاز عزیزم 

باید فقط همه ی سعیمون رو بکنیم نا شکری نکنیم قربونت برم

اما قوی بودنم همیشه اسون نیست ماهم ادمیم