2777
2789

بچها پیشاپیش عید تبریک میگم انشالله سال خوبی برا همه ما باشع 😍

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام دوستان عزیز منم مادریم ک داغ سه فرزند رو دلم مونده   یکسان از ازدواجم گذشته بود ک حامله ش ...

یاد خودم افتادم وقتی راهی اتاق عمل شدم همش میگفتم خانم دکتر بچهام میمونن گفت همش دست خداس وای ک چقد قران میخوندم تند تند میگفتم یا اغیثینی یا امام زمان تمام امامارو صدا میکردم . ای خدا برا هیچکی دیگ تکرار نشه . ولی نمیدونم چرا تو اون حال یهو ی چیز خطور کرد مغژم خداوند زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری . و اروم گرفتم باور کن عزیزم بخدا نمیتونستم گریه کنم فردا روز سزارین بود از تخت اومدم پایین دور چسم همه رفتم کنار پنجره تو راه رو که بیرون تو حیاط مشخص بود فقط از ته قلبم گریه میکردم هیجوقت هیچوقت یادم نمیره چون با تمام قلبم اشک میرختم از ناراحتی . و هر وقت میبینم مادرا تو میان تو این تایپک تمام خاطراتم زنده میشه و غم دنیا میاد رو دلم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیز دلم خدا صبرت بده خیلی ناراحت شدم انشالله به حق امام زمان دلت شاد کنه فدات

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا به همه ی مادران اینجا صبر و بچه ی سالم و صالح ببخشه محتاجم به دعا

سلام دوستان عزیز منم مادریم ک داغ سه فرزند رو دلم مونده   یکسان از ازدواجم گذشته بود ک حامله ش ...

عزیز دلم خیلی غمت زیاد.. واقعا نمیدونم چی بگم جز اینکه توکل کنی و امیدت از دست ندی.. الهی که خدای مهربون به دلت آرامش بده و هر چه زودتر به شرط نطفه ی سالم و صالح دامنت سبز کنه و تی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت و شاهد بزرگ شدنش باشی🤲 الهی که آغاز سال جدید پایانی باشه برای تمام غصه‌هات 🤲 گلم امیدوارم دیگه دلت غم نبینه و تو چشمای قشنگ اشکی جز اشک شوق نشینه⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

سلام دوستان. منم به جمع داغدیده ها و دلشکسته ها پیوستم. اسمم یاسمینه.۲۶سالمه. و بعد از ۵ سال اولین بار باردار شدم و دخترمو توی ۴۰ هفته از دست دادم. الان بیست روزه روزه از پرکشیدنش میگذره و نمیدونمم چرا رفت و تنهام گزاشت... دلیل مرگ ناگهانیش معلوم نیس و منم از همین بیشتر میسوزم وقتی همه چیز خوب بوده و منتظر درد زایمان بودم چرا یهو اینجوری شد.... دخترم وزنش ۳۸۵۰ و قد ۵۴ بود. قلبم آتیشه. هرچی میخونم نمیفهمم علت رفتنش چی میتونسته باشه😢😭😫

سلام دوستان. منم به جمع داغدیده ها و دلشکسته ها پیوستم. اسمم یاسمینه.۲۶سالمه. و بعد از ۵ سال اولین ب ...

سلام یاسمین جان خیلی متاسفم...غم تازست و دردناک..عزیز دلم گریه‌هات بکن و خودت سبک کن ولی ناامید نشو.. خدا بهت آرامشی بده از جنس خودش🤲 فرشته منم تو ۳۶ هفته و ۴روز پر کشید و من هنوز بعد از گذشت ده ماه نفهمیدم چرااا؟؟!! وقتی بهش زیاد فکر میکنم غم دنیا میشینه رو قلبم😔

الهی که خیلی زود از نظر جسمی و روحی رو به راه بشی و با اولین اقدام دامنت سبز شه و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت و ۱۲۰ سال کنار هم با شادی و آرامش روزگار سپری کنید🤲

برای آرامشت نادعلی میخونم ⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستان. منم به جمع داغدیده ها و دلشکسته ها پیوستم. اسمم یاسمینه.۲۶سالمه. و بعد از ۵ سال اولین ب ...

سلام مامان مهدخت جان خدا بهت صبر بده گلم چقدر سخت و غمناک

خدایا دیگه هیچ مادری رو بافرزندش امتحان نکن خدایا همه ی باردارها بسلامتی زایمان کنن و بچشون باعمر طولانی و سالم بیاد بغلشون... خدایا هر کس منتظره بزودی دامنشو بااولاد سالم و صالح سبز کن🤲🤲🤲

منم 37هفته مرگ داخل رحم داشتم البته برای من دوهفته اخر توقف رشد داشت پنج ماه میگذره کم کم میخوام برم اقدام جدی انشالله

برای شما رشدش خوب بوده جفت رو ندادین پاتولوژی؟این اواخر حرکاتش کم نشده بود؟ پیش جنین شناس نرفتی؟

خدایا بی نهایت بار شکرت...

بصرا جان خیلی سختی کشیدی خدا به دلت صبر بده گلم انشالله بزودی چندین برابرشو بهت بده چندتا اولاد سالم و صالح

برات از خدا آرامش میخوام که به دلت بندازه و بزودی دامنت سبز بشه🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...

عزیزم مرگ داخل رحم بودی؟منم ....

عزیزم علتهاش میتونه فشار شریان و جفت و فشار و دفع پروتیین و مکنیوم و ...باشه.مشخص نشد؟؟؟؟

😉

ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟

ن عزیزم هیچ آزمایشی ندادم هنوز نمیدونم چکار کنم شوهرم بیکاره غم بچه ی طرف غصه بیکاری شوشو ی طرف دیگه واس آخری قبل بارداری تحت نظر دکتر بودم جنوب کشورم دکتر خوب نداره شوشو پسرداییمه بنظرتون من چکار کنم سنمم داره زیاد میشه 34سالمه خودمم پریودم منظم نبوده تخمک گذاری ضعیف داشتم 

عزیزم ⁦♥️⁩ دارم باهات اشک میریزم و کاملا درکت میکنم  خیلی خیلی سخته و روزهای خیلی بدی بود. منم ...

خوبی این تایپیک اینه ک همه همو درک میکنیم و مثل بی دردها نیستیم ک میگن خدا عوضشو میده! مگه بچه دیگه  هم میتونه جای اولی رو بگیره؟ عمرا بچه اول عشق اوله و همچنین بجه های بعدی هیچکدام نمیتونه جای اون یکی رو بگیره

ن عزیزم هیچ آزمایشی ندادم هنوز نمیدونم چکار کنم شوهرم بیکاره غم بچه ی طرف غصه بیکاری شوشو ی طرف دیگه ...

چون با اون سابقه سقطی که داشتی معلومه مشگل ایمنی یا انعقادی داری که بدنت  جنین رو قبول نمیکنه‌.خب شما باید بری ازمایش سقطهای مکرر.بعد اقدام کنی.اول از همه یه دکتر کاربلد پیدا کن.

😉

ن عزیزم هیچ آزمایشی ندادم هنوز نمیدونم چکار کنم شوهرم بیکاره غم بچه ی طرف غصه بیکاری شوشو ی طرف دیگه ...

عزیزم اگه اونجا دکتر خوب نداره بایدجاهای دیگه بری.من خودم باتهران ۵ ساعت راه دارم.ولی همیشه تهران میرم.توهم باید اول پیش یه دکتر بری که برات ازمایش بنویسه‌.

😉