2777
2789

سلااام خوووشکلا .امیدوارم حال دلتون خووب خوب باشه .حضور خدا آرام بخش دلهاتون 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

@تنها ۹۶.  ابی نمیشه. دوستان میشه تگ کنید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا برای منم دعا کنید تو این سال جدید دلم شاد بشه دو ساله بعد آسمونی شدن پسر پتج سالم روزهای سختی رو میگذرونم و بخاطر حال روحی خرابم و استرس احتمالا با وجود امپول های تخمک گزاری و سینال وhmg و... باردار نشدم

اگه صلاح خداست برام دعا کنید بشه

برای همتون ک ی جورایی هم درد هستیم ارزوی بهترینا رو در سال جدید دارم

سلام مامانا برای منم دعا کنید تو این سال جدید دلم شاد بشه دو ساله بعد آسمونی شدن پسر پتج سالم روزهای ...

وای خدایا خدا به دل بزرگت صبر بده عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز شه و ۱۲۰ سال قلب کوچولوت برات بتپه گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مامانا برای منم دعا کنید تو این سال جدید دلم شاد بشه دو ساله بعد آسمونی شدن پسر پتج سالم روزهای ...

عزیزم خدا واقعا بهت صبر بده 

برات از ته دلم دعا کردم،انشاله سال جدید برات بهترین سال بشه گلم

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

سلام عزیزم.. واقعا نمیدونم چی بگم خیلی غمت بزرگ و دردناک...الهی به حق سه ساله کربلا خدای سبز و مهربون بهت عیدی بده و دلت غرق شادی شه و سالیان سال با شادی و آرامش شاهد بزرگ شدن گل نازت باشی🤲 برای آرامش روح و روانت آیت الکرسی میخونم.. الی تو سال جدید بهترین‌های بهترین‌ها نصیبت بشه نازنینم🤲⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
معمولا اوناییکه به خاطر کیستای ریز‌ تو اقدام میخورن تا هفته ۱۲ بارداری هم ادامه میدن.فکر میکنم ...

چ جالب 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

عزیزم انشالله خدا دلتو شاد کن اگه ناراحت نمیشی میتونی بگی چرا پسرتو از دست دادی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه ها پیشاپیش سال نورو تبریک میگم بهتون امیدوارم اونایی که توراهی دارن سلامت بیاد بغلشون، مامانایی که تازه داغ دیدن خدا به دلشون آرامش بده و سال ۱۴۰۰ نی نی بیاد تو دلشون و در آخر میرسیم به مامانایی مثل خودم که نی نی از دست دادن و نی نی هنوز نیومده تو دلشون🥺امیدوارم که خدا عیدیمونو بده و همین اولای سال دلمون شاد شه در کنار نی نی آرزوی سلامتی و تندرستی و شادی در کنار خانواده هاتون براتون آرزومندم انشالله دیگه در سال جدید هیچ مادری داغدار نشه❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه ها پیشاپیش سال نورو تبریک میگم بهتون امیدوارم اونایی که توراهی دارن سلامت بیاد بغلشون، مامانایی ...

قربونت برم سپیده جون سال نو تو هم مبارک باشه امیدوارم سال ۱۴۰۰ بشه یکی از بهترین سال های زندگیت عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام دوستان عزیز منم مادریم ک داغ سه فرزند رو دلم مونده  یکسان از ازدواجم گذشته بود ک حامله شدم انقد من و شوشو خوشحال شدیم ک حد نداشت لکه بینی داشتم و چون بچه اولم بود و اطلاعی نداشتم مراعات نمیکردم تا اینکه با سفرم بچه همانجا تو خواب سقط شد خیلی وحشتناک بود هم روحی هم جسمی بعد از ‌‌شش ماه دوباره حامله شدم و با زور شیاف بچه حفظ شد خیلی استرس داشتم تا اینکه دخترم بدنیا اومد ولی چ بدنیااومدنی تا چهار ماه فقط حالش خوب بود ولی بعد چهار ماه با یک سرماخوردگی و بردن پیش دکتر تشخیص ناراحتی قلبیش داده شد دنیا رو سرم آوار شد دیگه روزی نبود ک خونه باشم همش این دکتر آون دکتر ی ماه بستری دوباره خونه بازمبستری دوستان خیلی سخته بچه نازت که با خنده هاش زندگی میکردی ذره ذره جلو چشمت آب بشه و تو کاری از دستت برنیاد! دخترم بعد از تحمل چهار ماه مریضی سرانجام وقتی هشت ماهش شد پر کشید و مامان و تنها گذاشت خیلی سخته مرور آون خاطرات بقول شما دیدن لباساش وسایلش، دیگه بعد از دخترم تا دوسال نتوانسته حامله شم بعد دوسال دی ماه امسال با زور قرص و آمپول سرانجام برای بار سوم حامله شدم بارم خوشحالی ولی بعد یک ماهلکه بینی و خونریزی وانجام سونی دکتر گفتش ک بچه رشدش تو پنج هفتگی متوقف شده و قلبش تشکیل نشده و باید سقط کنی الان یک ماهی میشه ک بچه سومو با دستان خودم سقط کردم   

سلام دوستان عزیز منم مادریم ک داغ سه فرزند رو دلم مونده   یکسان از ازدواجم گذشته بود ک حامله ش ...

وای عزیز دلم خدا صبرت بده خیلی ناراحت شدم انشالله به حق امام زمان دلت شاد کنه فدات