2777
2789
میفهممت ولی چه میشه کرد جز توکل و صبوری..انشاالله خیلی خیلی زود میای و خبر بارداریت بهمون میدی و همگ ...

بله هیج کاری نمیشه کرد،جز توکل...این که ببینیم از این به بعد برامون چی میخواد خدا

مرسی عزیزم از هم دردیت

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
وای برلی شما که هفته ات بالا بود جرا اینجوری شد عزیزم... وای خدا چقدر غصه😔

گلم خیلی از من بدتر ها هم هست..

حرکاتش کم شد و در عرض دو ساعت دیگه گل قشنگم ضربان نداشت..بگذریم که چه روزایی رو گذروندم الان خدا رو شکر خیلی بهترم ولی خب ما انسان هستیم و بر حسب انسان بودن گاهی بی اندازه دلتنگشم میشم.. نمی خوام با قصه خودم غصه تُ بیشتر کنم.. فقط صبور باش و رو خودت کار کن و ایمان داشته باش که این اتفاق با تمام تلخی و دردناک بودنش حتما به صلاحت بوده. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم،برای شما هم کیسه ابش صفر شده بود؟؟؟؟؟آخه اینو نفمیدن برای...بعدکه فهمیدن ای یو جی ار اصلا بهم ...

من یه بار هفته 27رفتم گفت 24هفتشه وزنش کمه آبش 8هست و کم. بعد انقد آب خوردم ک داشتم خودمو خفه میکردم، دو روز بعد سونو کیسه آبم پاره شد خونریزی کردم و رفتم بیمارستان گفتن ترکیده کیس آب، من آمینو هم شد البته قبل آمینو هفته 19 رفتم سونو ک گفت 17 هفتشه. در کل خونرسانی ضعیف بود براش، بمیرم برا بچم.کاری ک باید بکنم برا سری بعد آمپول انوکسا و آسپیرین هست همین. تا حدود زیادی جلوگیری میکنه. اما برا شما ک فهمیدن و کاری نکردین تعجب می‌کنم، هر چند اگرم دارویی میدادن بازم همین میشد، فوق تو هفته های بالا میرفتین و باز این اتفاق 😔

عزیزم خب خیلی غمت تازست بسپر به زمان 

اره عزیزم...خیلی تازه است..

فقط سپردم به خودش

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
مهربان جانم نمیدونی دلم چقدرررر گرفت از دیروزه چند تا مامان جدید بهمون اضافه شدن ای خدااااا تو کاری ...

انشاالله خدای مهربون دل همه رو شاد کنه🤲

خدا رو شکر عزیز دلم.. انشاالله میری و صدای قلب کوچولوش میشنوی و تا آخر بارداری با لذت و آرامش خاطر سپری میکنی🤲 و کنجد خاله سالم و سلامت و به موقع میاد بغلت و در کنار عزیزانت کلی خاطره های خوشگل میسازید 🤲 برای ما هم دعا کن فدات شم💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم،برای شما هم کیسه ابش صفر شده بود؟؟؟؟؟آخه اینو نفمیدن برای...بعدکه فهمیدن ای یو جی ار اصلا بهم ...

یه سری آزمایشات انعقادی ک هست ک باید حتما بدین طبق اون دوز دارو رو میدن. از من با اینک بعد زایمان نرمال بودن آزمایشا، بازم دکتر گفت انوکسا و آسپیرین میده بهم 

من یه بار هفته 27رفتم گفت 24هفتشه وزنش کمه آبش 8هست و کم. بعد انقد آب خوردم ک داشتم خودمو خفه میکردم ...

عزیزم میتونم بفهمم دقیا چی کشیدی،خدا کمکمون کنه...

ولی برای من به صفر رسیده بود کیسه ابش،البته ۲۵ هفته متوجه محدویت رشدش شدن ولی خوب کاری نکردن،اخرم که رفتم سونو بعد که Nst گرفتن گفتن دیکه براش تو شکم خطرناکه،بعد بدون هیچ دردی یا مشکلی رفتم بیمارستان سز شدم،ولی چند ساعت بیشتر بچه ام زمینی نشد،الهی بمیرم براش خیلی اذیت شد..😭😭🖤

صبور باش عسلم.. می رسه و چه زیبا هم خواهد رسید. ی نذری کردم که انشاالله اگه مثبت بودی ادا کنم😍 یا ...

ای جانم مهربون واقعااااا ممنونم انشالله خدا دل همرو شادکنه بخدا من همش بقیه رو دعا میکنم که اتفاقای خوب تو زندگیشون بیفته عزیز دلم خداروشکر میکنم که با شما فرشته ها آشنا شدم❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
یه سری آزمایشات انعقادی ک هست ک باید حتما بدین طبق اون دوز دارو رو میدن. از من با اینک بعد زایمان نر ...

فکر کنم منم باید همه این کار رو کنم...

اخیه عزیزم،چقدر زود دارم به بعدی فکر میکنم بمیرم الهی برای بچه ام..

گلم خیلی از من بدتر ها هم هست.. حرکاتش کم شد و در عرض دو ساعت دیگه گل قشنگم ضربان نداشت..بگذریم که ...

عزیز دلم،خدا بهت آرامش بده...

به امید روز های خوب،قوی میمونیم

خداروشکر.برای منم دعا کن.دیشب یاد لگد زدنای پسرم افتاده بودم فقط گریه میکردم.چه روزای بدی رو دارم می ...

😭😭😭😭

از خدا واست صبر و آرامش میخوام فقط

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله خدای مهربون دل همه رو شاد کنه🤲 خدا رو شکر عزیز دلم.. انشاالله میری و صدای قلب کوچولوش میش ...

قربونت برم من هر لحظه دعاگوتون هستم و محتاج دعاهاتونم بیشتر از قبل فدای دل های پاکتون شم😘🙏🏼 الهی یکی یکی تا عید همه مامان میشن من که همیشه دعا که میکردم به خدا میگفتم به من و دوستام با هم بده تو روزای بد پا به پای هم بودیم پس تو روزای خوبمون هم با هم باشیم🥰 فقط صبر داشته باشین من که مدام میگم خدایا منو ببخش اگه حتی یک لحظه ناامید شدم و بیقراری کردم تو چقدر بزرگی خیلی خیلی بزرگتر از دلواپسی های ما...

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم،خدا بهت آرامش بده... به امید روز های خوب،قوی میمونیم

مامان ستیای عزیز داستانتو خوندم واقعا متاسفم درسته چون داغت تازست بیشتر فکر میکنی بهش و سرزنش میکنی خودتو حتی خیلی وقتا حتما خودتو مقصر این اتفاق تلخ میدونی که اگه این کارو نمیکردم یا اگه حواسم بیشتر بود یا.... خیلی جالبه هرچی اینجا نوشتی ما هم همین حس ها رو داشتیم من یادمه بعد زایمانم تو اولین اقدامم چقدر گریه کردم همش میگفتم دخترم منو ببخش که خیلی زود به فکر یه بچه دیگه ام ولی بهش میگفتم اکه این کارو هم میکنم از نبود توعه که جای خالیت کمرنگتر شه فرشته مامان یا حتی الان که میگم باید بیشتر مراقب باشم و از جام بلند نمیشم باز عذاب وجدان میگیرم میگم دخترم حسودیش میشه که من چرا مواظبش نبودم تا اینطور شد... میخوام بگم همه این چیزا هست ولی به مرور بهتر میشی گلم همه چی رو بسپر به خدا که خیلی مهربونتر از اونیه که فکرشو میکنیم.تو هم انشاالله با اقدام زود باردار میشی ایندفعه دخترتم به آبجیش یا داداشیش کمک میکنه عزیز دلم...ما حال الانتو درک میکنیم صبر داشته باش زمان باید بگذره❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم احتمالا مسمومیت بارداری نبوده؟ورم داشتی؟؟؟

والا نمیدونم....

نه ورم نداشتم

میشه بگین علائمش چیه عزیزم؟؟؟