2777
2789
۲۸ هفته زایمان کردم،بچه‌ام فقط چند ساعت زنده بود،خیلی زود پر کشید،فرشته مامان

عزیز دلم ما هم همدردیم و با تمام وجود درکت میکنیم.. انشاالله خدای مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲 توکل داشته باش و سعی کن قوی باشی.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من تا بی بی چک میخرم پریود میشم البته😐

سپیده جانم فردا رو هم صبر کن و پس فردا به امید خدا تست بزن😍 انشاالله که دلت شاد شاد شاد شه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش خدا بزرگ منم ۲۸ هفته دو قلوهام از دست دادم حتی خاکشون هم کردیم غسل دادیم  .&nb ...

اخی عزیزم چقدر سخته، چقدر قوی هستی....دلم گرفت..😔

چرا اینطوری شد؟؟؟اگه ناراحتت نمیکنه بگو عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
واقعا پذیرفتنش خیلی سخته،ولی خوب امر،امر پرودگار... برای منم همه چی خوب بود تا ۱۸ هفته،از اون به بع ...

الهی بگردم چی کشیدی.. گلم قطعا حکمتی توش بوده و شک نکن آسمونی شدنش به صلاح بوده.. صبور باش و صلوات و ذکر بگو ولی در کنارش عزاداریهاتم داشته باش.. خدا الرحم الراحمینِ خودش تو زمان مناسب برات جبران میکنه شک نکن.

اخی عزیزم چقدر سخته، چقدر قوی هستی....دلم گرفت..😔 چرا اینطوری شد؟؟؟اگه ناراحتت نمیکنه بگو عزیزم

زایمان زود رس کردم دهانه رحمم باز شد. درد طبیعی کشیدم اخر سزارین

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیز دلم ما هم همدردیم و با تمام وجود درکت میکنیم.. انشاالله خدای مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبر ...

مرسی از همدردیت عزیزم ،خیلی خوبه همو میفهمیم...

انشااله انشاله انشاله برای همه بهترین اتفاق در بهترین زمان ممکن بیوفته،به امید خدا،چون خودش گفته بعد از هر سختی آسانی هست...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
من واااقعا حال روحیم بده...گریه و بیحالی و بی اعصابی رهام‌نمیکنه....دوماه پیش سزارین شدم...کی میتونم ...

سما جان خیلی متاسفم عزیزم.. با تمام وجود درکت میکنم.. عزیزم از نظر جسمی و روحی خودت رو تقویت کن.. بودن دوستانی که سز شدن و بعد از دو سه ماه اقدام کردن و باردار شدن و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نداشتن.. فقط باید خودت تقویت کنی و استرس نداشته باشی‌‌..قبل از اقدام آزمایشات کامل بده..بهترین ها نصیبت بشه نازنینم🤲⚘

سما جان خیلی متاسفم عزیزم.. با تمام وجود درکت میکنم.. عزیزم از نظر جسمی و روحی خودت رو تقویت کن.. بو ...

ازمایش چی اخه؟؟؟ دکتر میگه مشکل قلبی ازمایش نداره و تصادفی اینجور میشه.حتی پرسیدم از ژنتیک بدم گفت نه

الهی بگردم چی کشیدی.. گلم قطعا حکمتی توش بوده و شک نکن آسمونی شدنش به صلاح بوده.. صبور باش و صلوات و ...

اره عزیزم خیلی اذیت شدم خیلی،همش میگفتم اشکال نداره آخرش بچه ام چیزیش نشه،ولی.....

بازم چشم دارم صبوری میکنم ذکر میگم،ولی خیلی سخته احساس میکنم سر این بچه پیر شدم...

زایمان زود رس کردم دهانه رحمم باز شد. درد طبیعی کشیدم اخر سزارین

الهی بگردم،واقعا نمیدونم چی بگم....😔😔🖤

بعد از چهل روز پریود شدم و خوشحال بودم که هورمونام‌مرتبه ولی یه هفته که پاک بودم دوباره پریود شدم😭ه ...

عزیز دلم همش به خاطر استرس و روان نا آرومِ.. 

منم ۹ ماه پیش تو ۳۶هفته و ۴روز فرشتم آسمونی شد و الان ماه ۷ هست که اقدامم.. یادم دو ماه پیش به قدری استرس داشتم که ۱۱ روز تاخیر داشتم و فکر میکردم باردار شدم..تو هم رو خودت کار کن.. سخته خیلی هم سخته ولی شدنیه.. برای آرامشت نادعلی میخونم⚘⚘