2777
2789
سپیده جون من دوره هام بدون دارو ۳۰ تا ۳۴ روزم طول میکشید روز ۲۶ سیکلم واقعا به یاد ۶ اسفند پارسال&nb ...

واقعا خداروشکر دلت شاد شده از تک تک لحظه هاش لذت ببر😘 هاله ها الکین ولی خط پررنگ واقعیه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
واقعا خداروشکر دلت شاد شده از تک تک لحظه هاش لذت ببر😘 هاله ها الکین ولی خط پررنگ واقعیه 

اره من اصلا باورم نمیشد چون سر بارداری دخترم هم یه هاله بود این با وجود بتای کم خط پر رنگ بود اصلا خیلی عجیب‌ بود😂 عزیزم شما موعدت کی هست؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جون من دوره هام بدون دارو ۳۰ تا ۳۴ روزم طول میکشید روز ۲۶ سیکلم واقعا به یاد ۶ اسفند پارسال&nb ...

سلام هستی جون ؛ انشاالله به میمنت و مبارکی عزیزم . ایشالا صحیح و سالم جوجه ت رو بلغ کنی و کنارش شاد و سلامت باشی گلم. تیکرت رو که دیدم خییییللللیییی خوشحال شدم❤⚘

و اما بعد گلم ، این روزا خیلی مواظب خودت و تو دلیت باش . دیروز تو یه برنامه یه متخصص طب ایرانی توصیه هایی برای خانم های باردار تو ۳ ماهه اول داشت برات مینوسم دلت خواست بهشون عمل کن گلم : 

۱- خورن سرکه ، ترشی ، کنجد ، جگر ( همه میدونیم ) ، گوشت گاو و گوساله اکیدا ممنوع

۲- خوردن کندر ممنوع مگر برای سرد مزاجان اونم از هفته ۱۲ به بعد به مدت ۴۰ روز

۳_ خوردم روزانه ۲۱ عدد مویز صبح ناشتا

۴-خوردن گوشت بره یا بزغاله ، خصوصا گوشت مرغ و کبک 

۵- خوردم مغزیجات دارای فسفر مثل فندق و خصوصا بادام ۷ تا ۱۰ عدد در روز به صورت یه وعده جداگانه

۶- استفاده از موبایل خصوصا گذاشتن موبایل نزدیک شکم ممنوع

اینا چیزایی بود که اون گفت حالا اگه تمایل داشتی استفاده کن گلی.

عزیزم امروز روز دوم پریودم بود.دیگه بازم نشد.انشالله دفعه بعد بشه.خدایا تلاشهامون رو بی هدر نکن.الهی ...

اشکال نداره مریم جان..شک نکن خدای مهربون حواسش بهت هست فقط زمان برآورده شدن خواستت نرسیده.. ناامید نشو و قوی تر از قبل ادامه بده.... عزیزم من ماه پیش دو برگ لتروزول خوردم و این ماه اصلا دارو نگرفتم یعنی دکتر گفت اصلا اقدام نکن و رابطت محافظت شده باشه چون دهانه رحم مسدود بود و خیلی اذیت شدم.. ولی من شیطونی کردم و علی رغم اینکه دارو ندادن و گفتن اقدام نکن بدون محافظت رابطه داشتم تا ببینیم خدا چی برام رقم میزنه.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهتاب قشنگم زیاد بهش فکر نکن.. به احتمال زیاد ذهن نا خود آگاهت درگیر بچه بوده و این خواب دیدی.. عزیز ...

احتمالا انشالله خدا بهمون بچه سالم بده سالم بیاد بغلمون😭

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
قربونت برم مهربانم امروز بتامو تکرار کردم شکر خدا خوب رشد کرده و بالا رفته😍 😘😘😘 خیلی جالبه امروز ...

الهی شکر قشنگم..خدای مهربون مادربزرگت برات حفظ کنه🤲 به نظر منم هنوز به هیچ کس نگو باز خودت و همسر جان هر جور صلاح میدونید همون کار کنید.. فدای تو گلم..شک ندارم که همینطوره.. انشاالله به امید خودش سال جدید همگی مامانیم 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اره من اصلا باورم نمیشد چون سر بارداری دخترم هم یه هاله بود این با وجود بتای کم خط پر رنگ بود اصلا خ ...

من دوره هام ۲۸روزست فردا ۲۶ ام سیکلمه و حالت های پریودی دارم به شدت

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

سپیده جان عزیزم تو یکی از پستات گفتی که گاهی فکرای منفی میکنی ؛ عزیز دلم نکن ، فکر بد و منفی اکیدا ممنوع. گلم از تجربه خودم برات میگم : بین دوتا بارداریم ۳ سال فاصله بود بعد از زایمان اولم و بدنیا اومدن دختر گلم همیشه تو فکرم و ذهنم این بود که بچه دومم طی یه حادثه سقط میشه هرچند بعد از بارداریم دیگه این فکر رو نمیکردم و همش برای آینده برنامه ریزی میکردم ولی خوب انرژی منفی که تو ۳ سال جذب کرده بودم بیشتر از انرژی مثبت چند ماهه بود و شد اون چیزی که نباد میشد.

پس خانمی همین که فکرای منفی اومدن بر شیطون لعنت بفرست و مرتب ذکر شکرا لله یا ارحم راحمین بگو و سعی کن به روزا خوب کنار بچه های گلت فکر کنی.

من دوره هام ۲۸روزست فردا ۲۶ ام سیکلمه و حالت های پریودی دارم به شدت

سپیده جون صبور باش عزیزم میدونم تا موعد خیلی زمان کند میگذره ولی سعی کن ی جوری خودت مشغول کنی.. انشاالله به حق باب الحوائج بارداری🤲 

عزیزای من خانم های محترم ، من خیلی کم تو تاپیک پست میزارم ولی همیشه پیجور احوالتون هستم و همیشه برای ...

فدای مهربونیت نازنین.. انشاالله خدای سبز و مهربون نگهدار غنچه های زندگیتون باشه و همواره بهترینها براتون رقم بخوره🤲⚘

سپیده جان عزیزم تو یکی از پستات گفتی که گاهی فکرای منفی میکنی ؛ عزیز دلم نکن ، فکر بد و منفی اکیدا م ...

واقعا قبول دارم فکرتو من خیلی بد ببین و منفی بافم هرچند خیلی سعی میکنم خوشبین باشم چشم حتما❤️خدا گل دخترتو حفظ کنه و نی نی سالم دیگه ای هم بهتون بده 🌺

سپیده جون صبور باش عزیزم میدونم تا موعد خیلی زمان کند میگذره ولی سعی کن ی جوری خودت مشغول کنی.. انشا ...

چقدر خوبه که در این روزهای سخت کنار همیم و دوستان عزیزی مثل شما به من دلداری میدن و گذر زمانو برام راحت تر میکنن به امید روزهای شاد🌺🌺🌺

و اما بعد گلم ، این روزا خیلی مواظب خودت و تو دلیت باش . دیروز تو یه برنامه یه متخصص طب ایرانی توصیه ...

خیلی ممنون عزیز دلم انشاالله به زودی قسمت همه منتظرا از ته دلم هر روز دعاتون میکنم و همچنین مرسی بابت این مطلبی که گذاشتی عزیزم 😘😍❤️🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿