2777
2789
منم ۲۳ سیکلمه دعا کنید معجزه شه واقعا به این معجزه نیاز دارم  

صفا جان انشاالله خدای مهربون نگاه پر مهرش شامل حالت میکنه و تو هم عیدی توپل از خدای سبز و مهربون نصیبت میشه🤲 منتظر خبرای خوبت هستیم ⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اخه منم غلیظ و سفید هس.گفتم وای خدا دیگه دارم پریود میشم.

دقیقا برای منم همینه😍 خیره انشاالله عزیزم

ترشحم به تعبیر نی نی سایتی ها لوسیونیه🤭

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی مامان گل؟ عزیزم با باران جان آشنا نیستم..خوش به حالش که مخصوص براش دعا کردی🥰 انشاالله ...

مهربان جانم خوبم شکر خدا همش فکر میکنم دارم خواب میبینم برای همتون این حال خوب رو آرزو میکنم عشقم😍 هر روز مخصوص برای یکی سر نماز دعا میکنم شما که جایگاه مخصوص خودتو داری تو قلب من خواهری😉❤️ راستی چند سیکلی؟

سلام هستی جان خوبی خیلی خوشحال شدم تبریک‌میگم بهت مامان شدی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
صفا جان انشاالله خدای مهربون نگاه پر مهرش شامل حالت میکنه و تو هم عیدی توپل از خدای سبز و مهربون نصی ...

سپیده هستم ممنون عزیزم انشالله واسه خودتم این حس قشنگ زود زود نصیبت شه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام مهتاب جون انشاالله به زودی قسمت خودت😍🙏🏼

مرسی فدات انشالله بچه ات سالم صحیح بیاد دنیاد البته حس میکنم دو قلون

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم.وزنت به قبل برگشته بود؟پیاده روی هم میکردی؟شکمت جمع شده بود؟

مریم جون خیلی پیاده روی کردم حتی تا روز قبل اینکه بدونم باردارم هم پیاده رویمو رفتم و شکمم هم کلا جمع شده بود و الان ۶۱ کیلو هستم یه کیلو مونده بود به وزن شروع بارداری قبلم برسم😁🤭😅

مریم جون خیلی پیاده روی کردم حتی تا روز قبل اینکه بدونم باردارم هم پیاده رویمو رفتم و شکمم هم کلا جم ...

چقدر وزن کم کردی