💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها چقد توی زندگیتون مادرهاتون براتون نگرانند که زود باردار شید؟ مامان من بخاطر این قضیه خیلی ش ...
مریم جون مادر من نمیدونه که من چند ماه اقدامم همش فکر میکنه من بعد یه سال اقدام میکنم ولی ازحرفاشمیدونم که خیلی دوست داره من دوباره باردار شم خب معلومه دوست دارن جای خالی بچه هامون برامون پر شه..زیر سایه دعاهاشون انشاالله ما هم به زودی صاحب بچه میشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من دوست ندارم در مورد بارداری اولم صحبت کنم.البته قبلا به اسم دیگه اینجا صحبت کردم. کسایی که منتظرن بهشون میگم کاری که خودم انجام دادم تا باردار بشم من نه دکتر متخصص رفتم نه دارو خوردم. من تصویر ایندم با بچه ام تو ذهنم ساختم سعی کردم مثبت باشم وقتی یه خانوم باردار می دیدم ذوق می کردم چون اینو نشونه به حساب می اوردم که منم زود باردار میشم.کلا مثبت بودن و نداشتن استرس خیلی کمک میکنه سریع باردار بشین. مدیتیشن کردم و تو ذهنم مدام تصویر اینو داشتم که بیبی چکم مثبت میشه.یکبار دوبارم نه ها بارها و چند ماه این کارو کردم و صبر کردم.ان شالله همه منتظرا زود. باردار بشن باردارا هم بچه هاشون صحیح و سالم بقل بگیرن
خدا یا شکرت رویای کودکیم به حقیقت پیوست. الان دارم رویای کودکیمو زندگی میکنم.
منم سعی میکنم مثبت باشم ولی امشب دلم بدجور گرفته حس میکنم تنهام خیلی تنها
طبیعیه این حسها هممون لحظات شاد و ناراحتی داریم غمگین شدن ایرادی نداره اما غمگین موندن اشتباهه خودتم فقط به خودت کمک میتونی بکنی. مطمعن باش باردار میشی اگر این کارایی که گفتم انجام بدی فقط صبور باش و طوری رفتار کن انگار همین الان اون اتفاق افتاده.
خدا یا شکرت رویای کودکیم به حقیقت پیوست. الان دارم رویای کودکیمو زندگی میکنم.
این نیز بگذرد... هیچ سختی موندگارنیست.به امید روزی باش که خدابرات جبران میکنه.
خداعوض اون فرشته ام بهم یه کوچولوی تودلی داده.که غممو کم رنگ کرده ورنجمو قابل تحمل کرده .😔 وعده ی خداست که میگه بعدهرسختی آسانی است....بعدهرسختی آسانی است .
خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت. ❤ خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
بچه ها امروز ۲۶ سیکلم بود ولی گفتم یه بی بی چک بزنم چون پارسال ۶ اسفند ۷ هفته بودم ۶ اسفند اولین بار رفتم سونو برای اولین بار صدای قلب دختر نازمو شنیدم اون روز رفتم که دیدم قلب خوشگلش تشکیل شده به هوای پارسال بی بی زدم خیلی عجیب بود فورا مثبت شد شک کردم که کاذب باشه یکی دیگه زدم اونم مثبت شد رفتم ازمایش خون دادم اونم جوابش مثبت اومد الان ولی بتام ۲۴ شده که تو برگه زده بالای ۱۶ مثبته که فکر میکنم چون هنوز قبل موعدمه انقدر کمه... نمیدونم برام دعا کنین خواهرای گلم 😘❤️ برم دکتر ببینم اون چی میگه
دختر نترس مامان شدی هستی قربون دلت برم مهربونم دوست عزیزم خودتو تو دلیت رو به خدا بسپار هم ...
اره عزیزم راست میگی یادمه خودم اومدم بهت گفتم نگران نباش دو روز دیگه ازمایش بده دو برابر میشه😍 من هنوز ۴ روزی مونده به موعدم قربونت برم انشاالله قسمت تو و همه اقدامی ها و مخصوصا مامانای داغدار مثل ما