2777
2789
قربونت عزیز دلم، شما خیلی دل پاکی دارین، چون با کلی مشغله خانه داری و بچه داری، اکثرن میایین تاپیک و ...

سلام ممنون عزیزم الهی به حق دردانه امام رضا شماها هم همه ی سال دیگه با دلی شاد و قلبی آکنده از مهر خدا تو دامنتون یه نی نی ناز باشه و لبخند خدا رو لبهاتون منم از خدا می خوام به حق پهلوی شکسته مادر سادات دامنتون سبز بشه هر چه زودتر

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
مامانا سلام من پارسال اسفند بچم از دست دادم الان به لطف خدا هفته پانزده هستم تکوناشو یکم حس میکنم اگ ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که الان بارداری الهی به حق امام زمان به سلامتی بغلش کنی همیشه صلوات آیه الکرسی و  ذکر بگو آرامش میگیری 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون  اره پسرم ۵۴ روزشه

ای جان دلم هزار ماشاءالله به پسرت خدا برات نگهش داره عزیزم خوشحال شدم مراقب خودتون باشید

مامانا سلام من پارسال اسفند بچم از دست دادم الان به لطف خدا هفته پانزده هستم تکوناشو یکم حس میکنم اگ ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که الان بارداری...اگه ناراحت نمیشی میگی بارداری قبلیت چی شد و زایمانت چطوری بود؟😔

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

من دو،سه هفتست سعی کردم فقط به خودم انرژی مثبت بدم دیگه به اومدن نی نی وسواسی فکر نکنم دیگه خاطرات تلخو پسرمو لحظه آخر مرور نکنم نمیدونم چی شد صبح بیدار شدم بغضم ترکیده و اشکم بند نمیاد با همه وجود دلم دستای کوچولوییو میخواد که نگرفته از دستم رفتن با تمام وجود عطر تنیو میخوام که فقط یکبار حسش کردم سومین ماه اقدامم ولی ناامیدم دلم روزای بارداری پارسالمو مخواد دلم اون لباسهای کوچولویی که با ذوق براش سفارش میدادمو میخواد هزارتا عکس ازش میگرفتمو پسرمو تصور میکردم میشه دعا کنید بچم برگرده میشه دعا کنید قبل از اینکه بمیرم بغلش کنم خیلی دلم میخواد مامان شم 🥺🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام فخریه جان خوبی عزیزم حالت چطوره 

سلام خانومی ،ممنونم ،یعنی راستش اصلا خوب نیستم ،چند باره برای انتقال میرم میگن به خاطر کرونا نمیشه ،خودمم باردار نمیشم طبیعی ،خسته شدم ،کاش خدا یه نگاهی به بیچارگی ماها میکرد 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
من دو،سه هفتست سعی کردم فقط به خودم انرژی مثبت بدم دیگه به اومدن نی نی وسواسی فکر نکنم دیگه خاطرات ت ...

میشی عزیزم توکلت به خدا باشه.منم ۲ هفتس پسرمو از دست دادم.میخوام پرانرژی شروع کنم.امیدم به خودشه.شک نکن سال دیگه این موقع تو بغلته و میای اینجا از شب بیداری های نی نیت واسمون میگی

خدایا شکرت
سلام خانومی ،ممنونم ،یعنی راستش اصلا خوب نیستم ،چند باره برای انتقال میرم میگن به خاطر کرونا نمیشه ، ...

فخریه جون شمام بارداری ناموفق داشتی؟چرا میگی طبیعی باردار نمیشی؟

خدایا شکرت
من دو،سه هفتست سعی کردم فقط به خودم انرژی مثبت بدم دیگه به اومدن نی نی وسواسی فکر نکنم دیگه خاطرات ت ...

با تمام وجود برات دعا میکنم.خدایا سپیده جون چک بی بیش مثبت بشه.خدایا بیشتر از این منتظر نمونه.خدایا به دل شکستش رحم کن.خدایا خوشحالش کنی.

😉

ای جان دلم هزار ماشاءالله به پسرت خدا برات نگهش داره عزیزم خوشحال شدم مراقب خودتون باشید

ممنون عزیزم سلامت باشی 💕💕💕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**