2777
2789
چه جالب شاید برای منم با زایمان انحراف پیدا کرده😐 در هر صورت خوندم که نوشته چیز مهمی نیست اصلا...کی ...

شنبه.رفتم.۲ تا ۲۰ سمت راست داشتم.

رحمم جابجاشده.با یه زایمان چقد بلاها سرمون اومد😪

😉

چه جالب شاید برای منم با زایمان انحراف پیدا کرده😐 در هر صورت خوندم که نوشته چیز مهمی نیست اصلا...کی ...

من میگم وقتی آلت به تهش میخوره چقد درد دارم.نگو یکی از علایمش همینه.یادم نمیاد قبلا اینجوری بودم یانه

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبه.رفتم.۲ تا ۲۰ سمت راست داشتم. رحمم جابجاشده.با یه زایمان چقد بلاها سرمون اومد😪

ایول خوبه دارو چی گرفته بودی؟؟؟ من که این ماه چیزی نخوردم سونو هم نرفتم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ولنتاین تو هم مبارک عشق من     یسری مشکلات باعث شده یکم عقب تر بایستم، آدینه جون خیلی اتف ...

فدات بشم عشقم😍😍😍 نگران نباش مشکلات همه تموم میشه و روزهای خوب میاد انشالله اتفاقات اگر به ظاهر هم بد هستنددر باطن برات خیر و مصلحت داشته باشه   .. من اقدام نیستم 🙈🙈  ولی خبر خوب اینه که حالم خیلی خوبه خیلی امیدوارم و تمام ترسام از بین رفته از صمیم قلبم این حال رو برات آرزو میکنم🤗🤗🤗🤗😍😍😍

ایول خوبه دارو چی گرفته بودی؟؟؟ من که این ماه چیزی نخوردم سونو هم نرفتم

من حتی این ماه فولیک اسیدم نخوردم بخدا اینقد مولتی ویتامین خوردمو اسیدفولیکو آهن جرقه میزنم میخورم اینور اونور😂دیگه سونو و دارو هورمونی که هیچی کاش در عین بیخیالی جواب بگیریم که البته من امیدم صفره😐

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من حتی این ماه فولیک اسیدم نخوردم بخدا اینقد مولتی ویتامین خوردمو اسیدفولیکو آهن جرقه میزنم میخورم ا ...

منم دکتر بهم نداد گفت این ماه برو عکس رنگی😅

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
با هزار دوا درمون حامله شدم.شماها باردار شدین؟کی تموم میشه این روزای لعنتی

عزیزم متاسفم برات 

باردار میشی چرا نشی 

همینطور که ماها باردار شدیم و زایمان کردیم شما هم زایمان میکنی به سلامتی 

از همین امروز داروهای تقویتی شروع کن زینک اهن فولیک اسید بعد 3ماه میتونی اقدام کنی

من از فردای زایمان داروها تقویتی شروع کردم سزارین بودم بعد 4ماه اقدام کردم و باردار شدم الانم خداروشکر دخترم 5ماهه شد 

12مرداد 98 تا هفته 39 پسرم فوت شد جفتم کنده شد دی ماه 98 مجدد باردار شدم آذر ماه اقدام کردم ولی نشد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
@هداانااا     @آرسااام     @mary_ryan     @باران۳۱ &nb ...

سلام گلم

خوبی

چه خبر 

اقدام کردی یا نه

امیدوارم به زودی خبر بارداریت بهمون بدی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم