2777
2789
سلام دوستان من پریود شدم.... یک روزم عقب انداختم....

سلام عزیز دل..فدای سرت قشنگم..انشاالله این ماه با صلاح و مصلحت خدای مهربون دامنت سبز میشه و این آخرین بار که عمه پری مهمونتِ تاااا ۹ ماه دیگه به حق ارباب کربلا 🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیز دل..فدای سرت قشنگم..انشاالله این ماه با صلاح و مصلحت خدای مهربون دامنت سبز میشه و این آخری ...

ممنونمدعزیز دلم الهی به حق صاحب این ماه پر برکت بزودی زود دامن همه منظرا هرجای دنیاکه هستن سبز بشه بابچه سالم و صالح و باعمرطولانی🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمین یا رب العالمین 🤲 الهی که اشکی جز اشک شوق تو چشمات نشینه🤲 بهترینها نصیبت بشه دوستم ⚘

مرررسی عزیز دلم ممنون از دعای قشنگت🌸 

قسمت همه منتظرا 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی.منم هفته ۲۵ پسرمو از دست دادم.الان ۵ روز میشه.حالم خیلی بده.یعنی منم مادر میشم؟

عزیز دلم چقدر داغت تازست... اگه ناراحت نمیشی بگو چه اتفاقی برات افتاد😔

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام به همگی.منم هفته ۲۵ پسرمو از دست دادم.الان ۵ روز میشه.حالم خیلی بده.یعنی منم مادر میشم؟

سلام عزیزم خیلی متاسفم..گلم ما هم این روزهای سخت گذروندیم و با تمام وجود حالت درک میکنیم.. عزیزم عزاداریات بکن و گریه کن نزار رو دلت غم باد شه و در کنارش قرآن بخون.. نادعلی...حدیث کسا... آیت الکرسی..صلوات هم زیاد بفرست آرومت میکنه..

قشنگم چرا مادر نشی؟ قطعا حکمتی توش بوده... مثبت فکر کن و توکلت رو از دست نده.. میدونم خیلی خیلی سخته ولی شدنیه.. برای آرامشت آیت الکرسی میخونم و ۱۰۰ تا صلوات میفرستم.

دلت آروم نازنینم ⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیز دلم چقدر داغت تازست... اگه ناراحت نمیشی بگو چه اتفاقی برات افتاد😔

یه هفته بود ترشح زرد داشتم.دکترم گفت طبیعیه.ولی خودم مطمئن بودم یه چیزی هست.بهم پماد واژینال داد.۲ بار استفاده کردم.نصف شب دردم گرفت رفتم بیمارستان گفت ۴ سانت بازی.دنیا رو سرم خراب شد.یه ساعته به دنیا اومد و رفت خیلی داغونم

خدایا شکرت
سلام عزیزم خیلی متاسفم..گلم ما هم این روزهای سخت گذروندیم و با تمام وجود حالت درک میکنیم.. عزیزم عزا ...

حالم خیلی بده.همش بغض دارم.شوهرم تو بیمارستان بلند گریه میکرد هنوز صداش تو گوشمه

خدایا شکرت
یه هفته بود ترشح زرد داشتم.دکترم گفت طبیعیه.ولی خودم مطمئن بودم یه چیزی هست.بهم پماد واژینال داد.۲ ب ...

خدا بهت صبر بده و انشالله جا سبز شه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام عزیزم خیلی متاسفم..گلم ما هم این روزهای سخت گذروندیم و با تمام وجود حالت درک میکنیم.. عزیزم عزا ...

با هزار دوا درمون حامله شدم.شماها باردار شدین؟کی تموم میشه این روزای لعنتی

خدایا شکرت
نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم 3ماه بعد سزارین میشه اقدام کرد ولی باز بزار 6ماه بشه تا بدنت اماده تر بشه ...

عزیزم من ۵ روزه پسرمو از دست دادم.به انرژی مثبتت احتیاج دارم.بهم بگو که منم مادر میشم بگو تموم میشه این روزام

خدایا شکرت
یه هفته بود ترشح زرد داشتم.دکترم گفت طبیعیه.ولی خودم مطمئن بودم یه چیزی هست.بهم پماد واژینال داد.۲ ب ...

عزیزم متاسفم برات میفهمم چی میگی با پوست و استخون درد الانتو درک میکنم ولی با گذشت زمان غمت کمرنگ تر میشه قشنگم... خدا بهت صبر بده منم ۶ ماه پیش دخترمو از دست دادم هفته ۳۰ بودم اقدام کردم منتظرم لطف خدا دوباره شامل حالم شه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
حالم خیلی بده.همش بغض دارم.شوهرم تو بیمارستان بلند گریه میکرد هنوز صداش تو گوشمه

عزیز دلم حالت رو با تمام وجود میفهمم.. سعی کن گریه کنی...خدای مهربون به دلتون آرامش بده.. صلوات زیاد بفرست خیلی تو بهتر شدن حالت تاثیر داره... خدا هدایت کنه این دکترای بی تخصص رو.. الان داغتون تازست و دردتون غیر قابل توصیف ولی چه میشه کرد جز توکل و صبر.. انشاالله خدای سبز و مهربون به بهترین شکل ممکن براتون جبران میکنه..

من خودم اوایل فقط با ختم قرآن و صلوات خودم رو آروم میکردم تو هم قرآن ختم کن و در کنارش عزاداریهات داشته باش..

الهی که خیلی زود از نظر جسمی و روحی رو به راه بشی و خدای معجزه‌ها برات جبران کنه🤲

تَوَکَلتُ عِلی الله⚘