2777
2789
سلام عزیزم خوبی، کمتر میام اینجا

چطوری عزیزم؟ بهتری الحمدالله؟ گاهی بیا و از احوال خودت خبر بده..خیلی به فکرتم جانا ⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری عزیزم؟ بهتری الحمدالله؟ گاهی بیا و از احوال خودت خبر بده..خیلی به فکرتم جانا ⚘ 

ممنونم عزیزم خوبم چشم حتما ❤❤❤

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
کسی بوده با شرایط من که بچه بعدیش سالم شده باشه؟؟؟ ما دخترخاله، پسرخاله ایم و قبل از ازدواج ازمایش ...

سلام گلم خیلی متاسفم عزیزم..الهی که خدا پسر نازت برات حفظ کنه و به زودی زود دامنت به شرط نطفه ی سالم و صالح سبز بشه و غمت روز به روز کمرنگتر شه. عزیزم من اطلاعی از مشکلت ندارم فقط می‌خوام بگم که شما یک بار باردار شدی و ی پسر سالم و ناز داری چرا از بُعد مثبت نگاه نمیکنی؟ امید و توکلت به خدای مهربون باشه و در کنارش پیگیر درمانت باش. به خدا اعتماد کن و خودت و تقدیرت به خودش بسپار قطعا قشنگ ترینها برات رقم خواهد خورد💝

بهترین‌ها نصیبت بشه جانا🤲⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم عزیزم خوبم چشم حتما ❤❤❤

الهی که هم حال دلت هم حال روانت عالی باشه🤲 

چشمت نورانی گلم ⚘ 

الهی که هم حال دلت هم حال روانت عالی باشه🤲  چشمت نورانی گلم ⚘

ممنونم از دعای خوبت عزیزم همچنین شما😘

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
تسلیت میگم.مارو توی غمت شریک بدون.

مریم جونم در چه حالی؟ چند سیکلی؟ 

امشب شب ده سیکلم.هیچی.دعا کن این ماه بشه.

میشه..میشه.. فقط بهش فکر نکن..  به نیت ۱۴ معصوم و حاجت رواییت ۱۴۰۰ تا ذکر توکلت علی الله میگم. انشاالله که خدای سبز و مهربون صدام میشنوه و این ماه بهت عیدی میده و دلت غرق شادی میشه🤲

فقط به خدا اعتماد و توکل کن💝⚘

سلام گلم خیلی متاسفم عزیزم..الهی که خدا پسر نازت برات حفظ کنه و به زودی زود دامنت به شرط نطفه ی سالم ...

ممنون دوست عزیز. خیلی ممنون از حرفا و دعاهای قشنگت. 

بهترینها قسمت تو و همه مامانایی که اینجا از غمها و نگرانیهاشون میگن. خدا امید هیچکس رو نا امید نکنه. مخصوصا خانمای منتظر نی نی سالم رو. 🙏🙏🙏