2777
2789
تو چرا کورتاژ شدی؟من بخاطر بقایای جفت.بعدش هم عکس رنگی رفتم

از اولش که کورتاژ شدی لکه بینی و مشکلی نداشتی؟

اصلا بدون استرادیول سونو نرفتی ضخامتت رو چک کنی؟

منم بقایا داشتم دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره عزیزم من همیشه آندومترم خوب بود و سه خطی  به دکترم تو اتاق عمل گفتم من تمام سرمایه ام همی ...

انشاالله که چیزی نیست قشنگم.. نیلو جون من ی با  اوایل ازدواج اصلا خونریزیم بند نمیومد به مامانم گفتم اونم از مادربزرگم مشورت گرفت بعد بهم گفت صبحا ناشتا شیر و زرده‌ی تخم مرغ بخورم.. مادربزرگم گفته بود احتمالا کمرم شُل شده😐 خلاصه منم سه روز پشت هم صبحا درست کردم و ناشتا خوردم خونریزیم بند اومد البته نباتم توش انداختم میخوای تو هم امتحان کن عزیزم ضرر که نداره💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش.. گلم استرادیول مصرف کردی بهتر نشد خونریزیت؟ خوراکی های قاعده آور نخوردی یا کار سنگ ...

چرا گرمی زیاد خوردم که ضخامتم بره بالا

من آذر کورتاژ شدم

اشتباه کردم مدروکسی پروژسترون خوردم پریود شم

یه پریود خفیف شدم که روز ۹ آندومترم نازک بود دوباره اومدم قرص شروع کنم روز ۱۲ پریود خفیف شدم

کلا همه چیزم بهم ریخت

تو همون لکه بینیا استرادیول ده روز روزی ۴ تا خوردم

اما چون لکه بینی داشتم نرفتم سونو

اینبار تقریبا میشه گفت درست و حسابی پریود شدم

۶ روز خونریزی وحشتناک داشتم انقدر زیاد بود گاهی میخواستم از هوش برم

هیچوقت اینجوری نشده بودم

روز ۱۱ رفتم سونو کرد گفت آندومترت ۳ هست و کمه استرادیول بخور دوباره ده روز دیگه بیا

من همیشه آندومترم ۸ بود و ۳ خط

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله که چیزی نیست قشنگم.. نیلو جون من ی با  اوایل ازدواج اصلا خونریزیم بند نمیومد به مامانم ...

زرده تخم مرغ خام بریزم؟

چرا گرمی زیاد خوردم که ضخامتم بره بالا من آذر کورتاژ شدم اشتباه کردم مدروکسی پروژسترون خوردم پریود ...

انشاالله که چیز نگران کننده‌ای نیست.. خوب تازه کورتاژ کردی عزیزم بعدش رفتی سونو ؟ رحم پاک شده بود؟ مدروکسی رو پزشکت تجویز کرد یا خودت مصرف کردی؟؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشاالله که چیز نگران کننده‌ای نیست.. خوب تازه کورتاژ کردی عزیزم بعدش رفتی سونو ؟ رحم پاک شده بود؟ م ...

اره آذر کورتاژ کردم

الان دوماه میشه

من گفتم خود به خود پریود نمیشم اونم قرص داد

دعا کن برام 

زرده تخم مرغ خام بریزم؟

آره..شیر بزار رو اجاق نباتم بنداز توش با حرارت ملایم وقتی جوشید زرده تخم مرغ بنداز توش با قاشق تن تن هم بزن در حد دو سه دقیقه بعد بریز لیوان ی کم که خنک شد بخور من سه روز خوردم انگار آب رو آتیش بود انشاالله که رو تو هم اثر کنه🤲

آره..شیر بزار رو اجاق نباتم بنداز توش با حرارت ملایم وقتی جوشید زرده تخم مرغ بنداز توش با قاشق تن تن ...

باشه عزیزم حتما امتحان میکنم

کورتاژم شدی مهربان جان

اره آذر کورتاژ کردم الان دوماه میشه من گفتم خود به خود پریود نمیشم اونم قرص داد دعا کن برام 

نگران نباش قشنگم. انشاالله از قرصا هست و مشکل خاصی نیست. حتما عزیزم حتما.. به نیتت تا ۵ روز حدیث کسا میخونم انشاالله که ۵ تن خواسته بشن   مشکلت هر چه زودتر حل شه🤲

باشه عزیزم حتما امتحان میکنم کورتاژم شدی مهربان جان

نه عزیزم. من سزارین شدم. از کورتاژ هم خیلی واهمه دارم😞

عزیزی مادر مهربون  خدا حواسش هست  اندکی صبر سحر نزدیک است😍😍

اندکی صبر سحر نزدیک است👌👌

عالی و پر محتوا🌺 خدای سبز و مهربون نگهدار تو و دختر قشنگت و عزیزانت باشه جانا🤲

الهی که خانم فاطمه زهرا س واسته بشن و به امید خدا دامنت سبز شه عزیزم🤲 امروز خیلی تو فکرت بودم. گلم ...

قربون دل پاک و مهربونت برم دوست خوبم 🥰

ان شالله خدا ب شما و بقیه دوستانم بزودی بچه صحیح وسالم بده 🙏