2777
2789
عزیز دلم من اطلاعی ندارم به نظرم با ی دکتر خوب مشورت کن.. انشاالله که چیز نگران کننده‌ای نیست ولی حت ...

مرسی عزیزممممم انشالله هرچی از از خدا میخوای بت بده و همچنین ب همه ی مامانای منتظر 😍😍

۵ ماهه دخترمو از دست دادم خیلی فشار رومه این ماهم ماه ۴ اقدامم هست ماه پیش شرایطم خیلی خوب‌بود‌ولی ب ...

از منم میپرسیدن به هرحال شش سال بود اومده بودم خونم و هرسال یه مصیبت ولی من خودمو گم نکردم به فکر کارام بودم کلی کلاس رفتم رقص و باشگاه و زبان فقط میرفتم تا گمتر فکرو خیال کنم چندبارم روانشناس رفتم دیگه باید خچدت به خودت کمک کنی دیگران که زخم زبچن بلدن فقط

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای عزیز دلم با کلمه کلمه حرفات اشک ریختم😭 چقدر سختی کشیدی الهی بمیرم واسه اون بی‌قراییات.. حتما ش ...

همیشه دعاگو هستم به اونایی که علاوه بر اینکه غصه از دست دادن بچشون هستن در عین حال هم منتظر یه فرشته دیگه هستن فقط من میدونم چه حالی هست این حال ولی من واسه ارامش خودم یه دفتر برداشته بودم و هرروز گریه هامو اونجا میکردم و مینوشتم الانم اون روزامو میخونم و سجده شکر میکنم من خیلی سختیها کشیدم باور کنین با سن کمم چه مصیبتهایی که نکشیدم امیدتون فثط به خدا باشه و به دوستمم گفتم نباید زورکی خواست باید انداخت دامن خودش و کاملا اعتماد داشت نه زبانی فقط 

. نمیدونم حکمتش چی بود که چشماش سبز شد هرکی میرسه میگه اخه این چشماش چرا این رنگیه منو شوهرمم چشامون عسلیه انگاری قاطی بشه سبز میشه چه بدونم والا😄

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
از منم میپرسیدن به هرحال شش سال بود اومده بودم خونم و هرسال یه مصیبت ولی من خودمو گم نکردم به فکر کا ...

دقیقا عزیزم خودمون فقط باید هوای خودمونو داشته باشیم انشاالله عاقبت ما هم مثل تو خیر باشه خانومی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
دقیقا عزیزم خودمون فقط باید هوای خودمونو داشته باشیم انشاالله عاقبت ما هم مثل تو خیر باشه خانومی

حتما خیر میشه هستی عزیزم

مطمئنم به زودی میای و میگی مثبت شدم 

انقدر دلم روشنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مشگل تو چی بود؟ من وسط تایپیکها با جوجو اشنا شدم.همه تایپیکهای جالبشو هم خوندم و مثل داستان د ...

مرسی عزیز از لطفت چقدر خوب تاپیکامو دنبال کردی 

فکر نکنین همون موقع که میخواستم باردار میشدم نه شوهرم اسپرمش ضعیف بود یکسال بدو بدو دنبال اون خداروشکر خوب شد خودم فولیکولام ضعیف کهدبا قرص دوقلو شد بعدش هم قرص میخوردم که وسطا خسته شدم و ول کردم هجوم اوردم به طب گیاهی قرص ویتاگنوس خوردم عالی بود باردار شدم بار دیگه دم کرده رازیانه خورذم اونم باردارم کرد و گرمیجات فراوان حتی بادکش گرم رحم 

دوبار عکس رنگی 

جونم دراومد ولی همشو با عشق به فرزندم میکردم همیشه رویابافی میکردم که من وقتی زایمان کردم شوهرم چجوری میاد پیشم خانوادم چکاری میکنن خودم چجوری مهمونی میگیرم خلاصه بچانقدر انرژی به خودم جذب کردم که

بچه ها برام دعا کنین خونریزی دارم .دارم میرم دکتر

عزیزم نگران نباش انشاالله که چیز نگران کننده‌ای نیست. برات آیت الکرسی میخونم.

لطفا بیا و از وضعیتت اطلاع بده قشنگم💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مرسی عزیزممممم انشالله هرچی از از خدا میخوای بت بده و همچنین ب همه ی مامانای منتظر 😍😍

عزیز دلی.. برای سلامتی خودت و نی نی نادعلی میخونم 💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
گلم نی نی تو ۳۶ هفته و ۴روز بود که واسه همیشه تنهام گذاشت و آسمونی شد. حرکاتش کم شد و رفتیم بیمارستا ...

عزیزم منم یه روز قبل اتفاق پیش دکترم بودم قلباشون میزد فقط خیلی شل و سفت میشدن دکتر نفهمم گفت جاشون تنگه نگو میخوان بدنیا بیان فرداش حرکت نکردن گفتن بخاطر امپول بتا هسا پس فرداش که مسمومیت گرفتم زود بردنم بیمارستان و گفتن ضربان نیست من شوک بودم فقط نکاه میکردم نه گریه ای نه حرفی شوهرم رنگش مثل گچ شده بود مادرم میخواست سکته کنه ولی من آروم اروم 

بردنم اتتق زایمان طبیعی چقدر جیغ زدم چقدر فریاد زدم چقدر بخاطر دردام گریه کردم بچه ها بدنیا اومدن ولی بچه مرده بردن حتی نذاشتن نگاشون کنم بردن و شوهرم برد خاکشون کرد من عروسکای دخترمو بغل میگرفتم و لالایی میخوندم اخ خدایا خودت شاهدی شاهد چشمای من که بخاطر گریه های زیاد عینکی شدم 

غصه نخور تو خدایی داری بهتر و مهربانتر از پدرومادر

حتما خیر میشه هستی عزیزم مطمئنم به زودی میای و میگی مثبت شدم  انقدر دلم روشنه

خدا کنه نیلو مهربونم اصلا نمیدونم چم شده انگار مثل روزای اول دارم میشم واقعا تنگی نفس میگرم بعضی موقع ها

مرسی گلم، خدا ب همه بچه سالم و صالح بده ان شاء الله  تو دو ماهگی بود و الان ی چند ماهی میگذره& ...

گلم با توکل به خدا و معصومین علیهم السلام برو واسه اقدام. نگران نباش و ترس و اظطراب از خودت دور کن. امیدت به خدای مهربون باشه.بهترینها نصیبت بشه ⚘⚘

مرسی عزیز از لطفت چقدر خوب تاپیکامو دنبال کردی  فکر نکنین همون موقع که میخواستم باردار میشدم ن ...

وای منم همیشه به این چیزا فکر میکنم

فکر میکنم از لحظه ای که اولین بار از بیمارستان ترخیص میشیم میایم خونه

میرم دوش میگیرم خستگی این چند سال و از تن به در میکنم میرم کنار بچه م دراز میکشم

خونواده هامون کنارمونن

وای خدایا😭خدایا خودت به دادمون برس

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا رو هزار مرتبه شکر برا بودن پسر ناز و خوشگلت 😍قبلا تو تاپیک ها خیلی باهات حرف زدم عزیزدلم و تو ت ...

عزیزم یادم اومد باهات حرف میزدم 

بعضی چیزا فقط خواست خداست چقدر بگیم چرا چرا چرا چراشو که نمیدونیم پس بهتره ولش کنیم 

با یه لوله هم میشه چرا نشه ما سه تا خواهر از یه لوله بوجود اومدیم پس میشه تلاشاتو بکن اصلا ناامید نباش میدونم حرفام فقط یه حرفه میدونم چیا میکشی منم مثل خودت همدردم ولی خودتو نباز هیچ وقت

خدا کنه نیلو مهربونم اصلا نمیدونم چم شده انگار مثل روزای اول دارم میشم واقعا تنگی نفس میگرم بعض ...

هستی 

خودتو مشغول کن

اصلا بگو تا فروردین الکی و تفننی میخوای برا بچه اقدام کنی

فکرتو آزاد کن

هستی  خودتو مشغول کن اصلا بگو تا فروردین الکی و تفننی میخوای برا بچه اقدام کنی فکرتو آزاد کن

همین کارو کردم این ماه همش میگم تا عید... خدا کمک حالمون باشه🙏🏼🙏🏼🙏🏼