2777
2789
عزیز‌دلم حرفات قوت قلبه برای من همیشه معلومه خیلی دختر صبوری هستی باور کن اگه این چند ماه قرآن نمیخو ...

آفرین دوستم. قرآن و دعا و صلوات فوق‌العاده آدم و آروم میکنه. توکلت به رحمت خدا باشه. چه دعای قشنگی کردی گلم😍 انشاالله که تا عید همگی مامان شدیم 🤲💝😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم فداتشم شما خوبی لطف داری تو این هفته میخام برم گلم 

ممنون گلم منم خوبم شکر خدا.

عزیزم انشاالله که میری و با خبرای خوش میای و ما رو هم خوشحال میکنی😍 منتظر خبرای خوبت هستیم😘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم منم خوبم شکر خدا. عزیزم انشاالله که میری و با خبرای خوش میای و ما رو هم خوشحال میکنی😍 من ...

ممنونم عزیزم انشالله😘❤

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
سلام هستی جان ببخشید گلم میشه مراحل صدازدن کاربرها رو توضیح بدی برام؟من هرکار میکنم نمیشه... از مرحل ...

گلم سخت نیست اول این علامتو بذار @و بدون فاصله نام کاربری دوستت رو بزن خودش چند تا میاره ببین کدوم مد نظرته اونو انتخاب کن آبی میشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام بچه من الان ۱۱هفته وچندروزمه خیلی ترس واسترس دارم تایکم کمرم یا دلم دردمیگیره هزارتا فکرجورواجورمیاد تو ذهنم همش میگم نکنه خدایی نکرده سقط بشه تو روخدایکم باهام حرف بزنین تا آروم شم

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
من این چند روز نامزدی برادر شوهرم بودم. .جاری هام همشون بچه تو بغلشون شیر میدادن. .خواهرای عروس. زن ...

وای اون لحظه من اگر بودم بغضم میترکید.خدارو شکر باردار بودی.

خدا رو شکر که کرونا هست و مجالس جمع شده.وگرنه باید همش حفظ ظاهر میکردیم.خیلی سخت بود.خیلی خیلی سخت. اون اتاق پر از بچه.

بخصوص فامیلای ما که فقط نیش زبون دارن. 

😉

سلام بچه من الان ۱۱هفته وچندروزمه خیلی ترس واسترس دارم تایکم کمرم یا دلم دردمیگیره هزارتا فکرجورواجو ...

عزیزم بسلامتی.نه عزیزم قراره برات بمونه.دست راستت بسر ما.من یادمه خیلی سختی کشیدی.باورت میشه صب ساعت ۶ و نیم بهت فکر میکردم.میگفتم اون پاییز سرد که اون اتفاق تلخ برات افتاد.میگفتم خداجون چقد بزرگه جواب دل شکستتو داد.اون اتفاق نادر فقط یکبار اتفاق افتاد و تموم شد.خدارو صد هزار مرتبه شکر که بارداری.بهترین روزهارو برات ارزومندم.اون لحظه خوش زایمان.خدایا این لحظات خوب رو به همه مادرهای منتظر قسمت کن.الهی امین.

😉

عزیزم بسلامتی.نه عزیزم قراره برات بمونه.دست راستت بسر ما.من یادمه خیلی سختی کشیدی.باورت میشه صب ساعت ...

میدونم تک تکتون چقدسختی کشیدین ولی باورکنین هیچکدومتون به اندازه من سختی نکشیدین وناامیدنبودین من ۲۰روزبچه م بچه ای که اینقدزیبابودجلوچشام زجرکشید وقتی نفس کشیدناشومیدیدم هزاربارمیمیردموزنده میشدم بندجگرم پاره شد.الان یکم حالم بهترشده که خدایه امید دیگه گذاشته تو دلم الهی به حق دامن پاک فاطمه زهرا دامن تک تکتون سبزشه برای منم دعاکنیدخدا بچه وامیدی که گذاشته تودلم سالم باشه وسالم بیادتوبغلم

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
میدونم تک تکتون چقدسختی کشیدین ولی باورکنین هیچکدومتون به اندازه من سختی نکشیدین وناامیدنبودین من ۲۰ ...

واقعا خیلی سختی کشیدی.الحمدالله که دلت شاد شده.انشالله دل همه بچه های گروه هم با ورود یه بچه شاد بشه.ببین عطسه هم اومد.فقط صبر

😉