2777
2789
سلام عزیزم ممنونم انشالله ب هنین زودی ی نینی سالم بیاد تو دلت عزیزم منم ۴ بار سقط کردم الان باردارم ...

سلام عزیزم خوبی؟ نتونستم صدات کنم به دوستان گفتم صدات کنن. چه خبر؟ دوباره رفتی سونو؟ همش تو فکرتم و برات دعا میکنم. انشاالله که خبرای خوبی داشته باشی برامون نازنین💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@عشقمهشوهرم   بیا عزیزم

هستی جونم ممنون گلم. نمیدونم چرا واسه من آبی نمیشه🤔

چه خبر عزیزم؟ حال روحیت بهتره؟ از مریم جون خبر داری؟ نمیدونم چرا دیگه اینجا سر نمیزنه؟ دل نگرانشم و خیلی براش ناراحتم😞 اگه باهاش در ارتباطی خیلی بهش سلام برسون و از طرف من بهش بگو خدا بزرگ و انشاالله این ماه به بهترین شکل ممکن نتیجه میگیره🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم انشالله ب هنین زودی ی نینی سالم بیاد تو دلت عزیزم منم ۴ بار سقط کردم الان باردارم ...

انشاالله عزیزم رفتی سونو بیا خبرمون کن حتما 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
هستی جونم ممنون گلم. نمیدونم چرا واسه من آبی نمیشه🤔 چه خبر عزیزم؟ حال روحیت بهتره؟ از مریم جون خبر ...

سلام عزیزم چی بگم تعریفی نداره حالم یه روز خوبم یه روز بد امروز از خواب که بیدار شدم حس بدی داشتم فکر میکردم دیگه ته خط هستم از عالم و ادم نا امید بودم الان بهترم گلم تو چند سیکل هستی چه کردی این ماه؟؟؟

مریمم خوبه عزیزم دکتر براش یه سری ازمایش قبل بارداری و عکس رنگی نوشته که بده و بهش گفته وضعیتت خوبه به فکر ای وی اف نباش دوباره ای یو ای رو تکرار میکنن فکر میکنم

Juju7@ 

سلام.منم خوبم.اینجا چندنفری گفتن ای یو ای رو باید تکرار کنم.جوجو هم گفت عکس رنگی رو انجام بده.دکترم هم همونو گفت.

جوجو بیا این تایپیک .قوت قلبی 

نمیدونم درست صدا کردم.چون ابی نشد

😉

سلام عزیزم چی بگم تعریفی نداره حالم یه روز خوبم یه روز بد امروز از خواب که بیدار شدم حس بدی داشتم فک ...

عزیز دلم صبور باش صلوات زیاد بفرست قرآن بخون. حالت میفهمم و درک میکنم. منم حال و روز خوبی ندارم ولی سعی میکنم خودم مشغول کنم. فقط خود خدا میتونه کمکمون کنه انشاالله که نگاه مهربونش شامل حالمون بشه🤲

منم امروز ۲۰ سیکلم. دارو هم که فقط ویتامین میخورم و اسید فولیک همسرم هم ویتامین و اسید فولیک میخوره تا ببینیم خدا چی می خواد.

انشاالله مریم جونم این ماه مامان میشه و خوشحال. خدا رو شکر که وضعیتش خوبه فقط باید سعی کنه استرس نداشته باشه و امیدوار باشه. باور کن تمام مدت به فکر تک تکتون هستم و اول برای شما دوستای عزیزم دعا میکنم بعد برای خودم البته اگه قابل باشم. 

امروز بیشتر فکرم در گیر مریم و عشقمشوهرم بود ولی نتونستم صداشون بزنم. خدا کنه تا سال جدید هممون نتیجه بگیریم و دلمون شاد شه🤲 بعد بیایم اینجا از تکونای نی نی هامون و حالتامون به هم بگیم و کلی شادی کنیم.

ای خدا تو رو به عظمتت قسم صدامون بشنو🤲🤲💝

Juju7@  سلام.منم خوبم.اینجا چندنفری گفتن ای یو ای رو باید تکرار کنم.جوجو هم گفت عکس رنگی رو ان ...

مریم جون خدا رو شکر که خوبی عزیزم. آره گلم ناامید نشو و دوباره با قدرت و امید بیشتر برو واسه  آی یو آی اانشاالله اینبار نتیجه میگیری.

خیلی ها بعد از گرفتن عکس رنگی باردار شدن انشاالله تو هم باردار میشی. 

فقط اینکه قبلا گرفتگی لوله داشتی؟

مریم جون خدا رو شکر که خوبی عزیزم. آره گلم ناامید نشو و دوباره با قدرت و امید بیشتر برو واسه  آ ...

پارسال عکس انداختم.نداشتم گرفتگی.دکتر گفت برو.بعد کورتاژ باید بری باز.چهارشنبه برم.روز نهمم هس.به سونو بگم ببینم قبول میکنه سایز فولیکول رو هم بگه

😉

پارسال عکس انداختم.نداشتم گرفتگی.دکتر گفت برو.بعد کورتاژ باید بری باز.چهارشنبه برم.روز نهمم هس.به سو ...

خوب خدا رو شکر. انشاالله که همه چی نرمال هست و این ماه مامانی😍 عزیزم لطفا لطفا استرس نداشته باش.

از همین الان بگو خدا یا شکرت که باردارم و نی نی سالم و سلامت هست. ما هم برات دعا میکنیم انشاالله با خبرای خوب و بی بی دو آتیشه بیای و خوشحالمون کنی. آمین🤲💝

عزیز دلم صبور باش صلوات زیاد بفرست قرآن بخون. حالت میفهمم و درک میکنم. منم حال و روز خوبی ندارم ولی ...

عزیز‌دلم حرفات قوت قلبه برای من همیشه معلومه خیلی دختر صبوری هستی باور کن اگه این چند ماه قرآن نمیخوندم معلوم نبود سر از کجا در میارم دیوونه میشدم همین امروزم که با حال بد از خواب بیدار شدم یه دوش گرفتم قرآن خوندم کلی دلم آروم شد مهربان جان خدا صدامونو بشنوه به هممون تا دو سه ماه دیگه یه عیدی خووووب بده انشاالله

سلام عزیزم خوبی؟ نتونستم صدات کنم به دوستان گفتم صدات کنن. چه خبر؟ دوباره رفتی سونو؟ همش تو فکرتم و ...

سلام عزیزم فداتشم شما خوبی لطف داری تو این هفته میخام برم گلم 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
انشاالله عزیزم رفتی سونو بیا خبرمون کن حتما 

چشم عزیزم حتما

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
سلام گلم من اسفند که دخترکمو از دست دادم از تیر سال بعد اقدام کردم کلومیفن خوردم تا زود بارداربشم کی ...

عزیزم🥺🥺🥺😭😭😭❤❤❤ 

دقیقا مثل من دقیقا یک سال بعد روزی ک پسرمو بی جون بدنیا آوردم و ب خاک سپردیم بی بی چکم مثبت شد الانم پسرم کنارمه با همون اسم وحتما هم شبیهشه مطمئنم

اینا همه نشونه است مامان مهربوون .. و حتما حکمتی درش بوده ک این اتفاق برامون افتاد ازش بی خبریم. 

ولی مطمئنم ک بی شک خدا بیشتر از همیشه حواسش بهمون هست و هوامونو داره 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲