2777
2789
وای الان رفتم اخرین تاپیک‌ پست اخرش نوشته که جواب ازمایشش منفی بوده😭

😳😳 راست میگی؟ آخه چرا؟؟؟!!

خدایا این چه امتحانی آخه😭😭😭

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی فدای دلت بشم😭 میفهممت ولی چه میشه کرد جز توکل و شکر... عزیزم سی دی رو نگاه نکن که حال و روزت ب ...

انشاالله همه اقدامیا تا عید نی نی میاد تو دلمون عزیزم❤️ نه عزیزم نگاه نکردم لباساشم تو چمدون اصلا جرات نمیکنم برم سمتشون

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😳😳 راست میگی؟ آخه چرا؟؟؟!! خدایا این چه امتحانی آخه😭😭😭

احتمالا اثر امپول اچ سی جی مونده خیلیا ها رو دیدم اثرش بیشتر میمونه😞 منم ماه پیش حتی بدون امپول و دارو بی بی چکم کاملا مثبت شد و از  خون کاملا منفی عجیب بود برام

احتمالا اثر امپول اچ سی جی مونده خیلیا ها رو دیدم اثرش بیشتر میمونه😞 منم ماه پیش حتی بدون امپول و د ...

خدا بهش آرامش بده خیلی خیلی ناراحت شدم 😭😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
تهش علتش اینه که حتما صلاحت نیست هرزمان خدا بدونه به صلاحت هست مطمن باش تو هم باردار میشی به لطف و م ...

انشالله خواست خدا هم با خواست من یکی باشه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
نه عزیزم شما مشکلی نداری که پریودت منظمه کم و زیاد نشده و عقب نزدی... معمولا بعد ۴۲ اینا خیلی میاد پ ...

خداروشکر منظمه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
صفا جان من ماه پیش تمام امکانات برام فراهم بود و از نظر جسمی آماده‌ی آماده بودم ولی فوق العاده استرس ...

ممنون عزیز دلم انشالله خدا زودتر بهت نی نی سالم بده واقعا باید سعی کنم چون من رسما دیوونه شدم

وای الان رفتم اخرین تاپیک‌ پست اخرش نوشته که جواب ازمایشش منفی بوده😭

آره خیلی ناراحتش شدم واقعا برای مریم خوشحال شده بودم انشالله ماه دیگه خدا براش جبران میکنه

ممنون عزیز دلم انشالله خدا زودتر بهت نی نی سالم بده واقعا باید سعی کنم چون من رسما دیوونه شدم

ممنون گلم..انشاالله به زودی دل هممون شاد شه🤲

تو هم فکر و خیال و استرس بزار کنار انشاالله به زودی خدای مهربون ی نی نی سالم و صالح بزار تو دلت⚘⚘

آره خیلی ناراحتش شدم واقعا برای مریم خوشحال شده بودم انشالله ماه دیگه خدا براش جبران میکنه

منم وقتی میبینم یکی‌از ما ها باردار میشه هم خیلی خوشحال میشم و هم خیلی امیدوار

سلام شمابعدش باردارشدین بچه بعدیتون سالم بود؟  

اره عزیزم باردار شدن و زایمانم کردن به سلامتی  دختر گلشم نزدیک دو ماهشه الان ماشاالله بهش😍😍😍

اره عزیزم باردار شدن و زایمانم کردن به سلامتی  دختر گلشم نزدیک دو ماهشه الان ماشاالله بهش😍😍😍

خداروشکر خداحفظش کنه براتون، من الان دومی ام مثل قبل شده ولی هنوز کامل هیدروپس نشده ولی دکترمیگه هفته های بالاتر بدتر میشه فقط فرداوقت سقط دارم نمیدونم چیکارکنم

خداروشکر خداحفظش کنه براتون، من الان دومی ام مثل قبل شده ولی هنوز کامل هیدروپس نشده ولی دکترمیگه هفت ...

هیدرو پس چیه؟ وای خدایا خودت رحم کن

بارداری اولتون چطور بود؟ دومی رو الان چند هفته ای؟