💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
از روز ۷ استرادیول خوردم گفتم من قطع کنم ؟ گفت نه ادامه بده چون اونوقت خراب میشه ضخامت
نگفت تا چند سیکل ادامه بده؟؟؟ منم سر خود از دیروز که روز ۱۲ بود دارم میخورم فولیهام خوب بودن گفتم ریسک نکنم به خاطر ضخاکت از دست بدم این سیکلو... به نظرت ۱۰ شب کافیه؟ یا بیشتر بخورم؟؟؟ قطع کنم پریود میشم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشحالی نصیبتون کنه ایشالله یه کنجد بزاره تو دلتون ک غم غصه هارو کلا فراموش کنین
خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشح ...
سلام نازنین تبریک میگم خدا رو هزار مرتبه شکر 😍 دارم با اشک تایپ میکنم😭😭اشک خوشحالی، انشاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و سالم و سلامت بیاد بغلت 😘😘😍 خیلی خوشحال شدم خییییلی😍😍😘😘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشح ...
واااای عزیزم خدا رو شکررررر انشاالله که خدا حافظش باشه و سالم بذاره بغلت... برامون دعا کن عزیزم منم این ماه دارو گرفتم و امپول زدم خدا بخواد دلمو شاد کنه و نتیجه بگیرم