2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@saiare    عزیزم بیا یه خبر از خودت بده

سلام چطوری بانو؟ خبری نیست! پری نشدم و بی‌بی منفی بود😕با دکتر صحبت کردم گفت صبر کن حالا ...ولی کمردرد دارم شدید..انگار هر آن میخوام پری شم..ولی حس میکنم عفونت دارم😐 حالا تا دوشنبه صبر میکنم ببینم چی پیش میاد.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام چطوری بانو؟ خبری نیست! پری نشدم و بی‌بی منفی بود😕با دکتر صحبت کردم گفت صبر کن حالا ...ولی کمرد ...

اره عزیزم صبر کن انشاالله که خیره برات😍 والا به بی بی چکا اطمینانی نیست برا من کامل مثبت بود ولی دیدی خبری نبود

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره عزیزم صبر کن انشاالله که خیره برات😍 والا به بی بی چکا اطمینانی نیست برا من کامل مثبت بود ولی دی ...

توکل بر خدا...ممنون که جویای حالی نازنین😘

انشاالله که هممون به امید خدا خیلی زود نتیجه بگیریم و دلمون شاد شه⚘⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

سلام دوستای خوبم. امیدوارم خدا براتون بهترین ها رو در نظر بگیره

ازمایش غربالگریم مشکل داشته. اومدم ازتون بخام با دلاس شکستتون هر جایی دلتون شکست و اشکتون در اومد تو دعاهاتون خیلی دعام کنید

شماها خوب میدونید من الان تو چه شرایطی ام دلخوشیم حضور این بچه تو شکمم

سلام دوستای خوبم. امیدوارم خدا براتون بهترین ها رو در نظر بگیره ازمایش غربالگریم مشکل داشته. اومدم ...

عزیزم اصلا نگران نباش اون آزمایش خون خطا زیاد داره. برا بچه من زده بود ریسک 1به 9 سندرم داون. ک آزمایش آمینو سنتز دادیم خوب بود. وقتی عدد ان تی خوب باش و انبی دیده بشه، بدون سالمه 

سلام دوستای خوبم. امیدوارم خدا براتون بهترین ها رو در نظر بگیره ازمایش غربالگریم مشکل داشته. اومدم ...

سلام عزیزم. نگران نباش و توکلت به خدا باشه. انشاالله که چیز خاصی نیست و خودت و نی‌نی سالم سالم سالم هستین...برای سلامتیتون ۵ تا آیت الکرسی میخونم و از خدا میخوام مشکلی براتون پیش نیاد. استرس و فکرای بد از خودت دور کن و متوسل شو به بی‌بی زینب.

خیلی ممنونم ازتون عزیزانم ..خدا بهتون بهترین بچه ها رو هدیه بده 

بخدا خیلی سختی کشیدم .هستی در جریان همه چی هست ..هر بار یه مشکلی پیش اومد ..من خودم داغونم ..همه دلخوشیم بودن این بچه تو شکمم .خدایا تو خودت از داغ دل ما خبر داری کمکمون کن 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

سلام عزیزم من یکماه پیش حال الان تو رو داشتم.خیلی استرس ونگرانی داشتم.تمام مطالب علمی اینترنت ونی نی سایت رو زیرو رو کردم .ودیدم برای اکثرافراد خطا میزنه امادرغربال های بعدی وحتی آمنیوتیک معلوم شده که هیچ مشکلی ندارن.

برای منم غربال دوم معلوم شدچیزی نبوده.آروم باش ونگرانی به خودت ونی نی گلی تزریق نکن.به نظرمن سیستم غربالگری همچنین دوراول خطای بالایی داره.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
خیلی ممنونم ازتون عزیزانم ..خدا بهتون بهترین بچه ها رو هدیه بده  بخدا خیلی سختی کشیدم .هستی در ...

عزیز دلم هردفعه من بهت گفتم نگران نباش غصه نخور البته که حق داری اما مطمئن باش این نی نی اومده برات بمونه فرزانه جان انشاالله سالم میاد بغلت😘

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿