2777
2789
باشه دوستم. هستی جون دعا کن صلاح خدا با خواستم یکی باشه😔🙏 خودت در چه حالی؟ چند پری هستی؟ فرزانه ج ...

انشاالله که یکی باشه و مامان شده باشی گلم😍 امروز روز ۷ بودم دیگه با دارو روز ۱۲ میرم سونو ببینم چه خبره ... هم فرزانه هم نی نی خوبن شکر خدا 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام دوستای خوبم. .حال دلتون خوبه. .قربون همتون

از خدای مهربون براتون بهترینا رو ارزو میکنم. بهترینایی که باردارشدنتون جزوشون باشه

منم خداروشکر خوبم...یه سری مشکلات پیش میاد. .بارداری جدید مسلما استرس بالایی داریم با کوچکترین مشکل به هم ـمیریزیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که یکی باشه و مامان شده باشی گلم😍 امروز روز ۷ بودم دیگه با دارو روز ۱۲ میرم سونو ببینم چه ...

فدات نازنین. واسم دعا کن🙏 انشاالله که تو هم به امید خدا این ماه نتیجه میگیری🤲

خدا رو شکر که خوبن...الهی که تا آخر بارداری هیچ مشکلی نباشه و سالم و سلامت نی‌نی بیاد بغلش😍

خیلی بهش سلام برسون و بگو واسه ما هم دعا کنه😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوبم. .حال دلتون خوبه. .قربون همتون از خدای مهربون براتون بهترینا رو ارزو میکنم. بهترین ...

سلام عزیزم جویای حالتون از هستی جان هستم. خدا رو هزاربار شکر که خوبین. نگرانی و استرس از خودت دور کن و به روزای خوبی که پیش رو داری فک کن😍

برای ما هم دعا کن گلم..برات بهترینها رو آرزو دارم دوستم..مراقب خودت و فندوقت باش😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الان بهتری؟مثل قبل بیقراری نمیکنی؟چندسالته؟

الان اره خداروشکر بهترم ولی یهو یادم میاد بغضم میگیره میگم اخه اون بچه بیچاره چه گناهی داشت اخه چرا عمرش به دنیا نبود یهو میزنم زیر گریه واقعا الان دلم بیشتر به حالش میسوزه قبلا شاید بیشتر برا دل خودم ناراحت بودم الان برا پسرم و کاری که سرنوشت باهاش کرد یه بچه پاک و بی گناه جیگر ادم کباب میشه

من 30 سالمه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
الان اره خداروشکر بهترم ولی یهو یادم میاد بغضم میگیره میگم اخه اون بچه بیچاره چه گناهی داشت اخه چرا ...

منم سی یک سالمه

من اون روز توی مطب یه نوزاد دیدم.انقد ترسیدم.اصلن جرات ندارم به نوزاد نگاه کنم.اولا با حسرت نگاه میکردم.الان زود نگامو عوض میکنم.میدونی چرا

چون وحشت میکنم.میگم خدایا چجوری دست و پای کوچولوش بی جون شد و خفه شد.خیلی خاطره تلخی شد.خدایا خودت رحم کن

خدایا لایق بدون دوباره و سه باره مادر بشیم.خدایا ببخش مارو

گاهی خودمو مقصر میدونم.گاهی دکتر و گاهی اطرافیان

خدا جونم 

این بغض همیشه انگار همراه ما هست.مگه اینکه دوتا سه تا بیاریم دلمون خنک بشه

انشالله شما هم بازم بیاری پسر کوچولوت برگرده

خیلی زندگی کردن و نفس کشیدن سخت شده

خداکنه بزودی باردار بشم.

همینطور همه اعضای این تایپیک 

خدا کریمه

آرمین مرسی که اومدی بهمون امید دادی

خدا حفظتون کنه

😉

هستی سلام خوبی؟ امروز روز ششم پریودم هست. از شنبه امپولام شروع میشه.سه شنبه برم سونو.تو چکار میکن ...

ان شاء الله که به حق مادر سادات و ائمه هرچه زودتر مادر بشی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
هستی سلام خوبی؟ امروز روز ششم پریودم هست. از شنبه امپولام شروع میشه.سه شنبه برم سونو.تو چکار میکن ...

سلام عزیزم من روز ۸ بودم امروز... یدونه فردا مونده کلومیفن بخورم بعدش تموم میشه روز ۱۲ سیکلم که میشه دو شنبه میرم سونو

سلام عزیزم من روز ۸ بودم امروز... یدونه فردا مونده کلومیفن بخورم بعدش تموم میشه روز ۱۲ سیکلم که میشه ...

عزیزم شما ماه پیش هم کلومفین خوردی؟

کجا میری سونو

من کیست ریز داشتم روز دوم پریود.ولی گفت اشگال نداره.ریزه.نمیدونم.کیست باعث نازایی نشه.

😉

عزیزم شما ماه پیش هم کلومفین خوردی؟ کجا میری سونو من کیست ریز داشتم روز دوم پریود.ولی گفت اشگال ند ...

نه عزیزم اولین ماهه دارو گرفتم مطب دکتر میرم خودش سونو میکنه... ماه پیش بدون دارو هم فولی خوب داشتم نشد😞 من خیلی استرسی شدم باید از استرس دوری کنیم ما

نه عزیزم اولین ماهه دارو گرفتم مطب دکتر میرم خودش سونو میکنه... ماه پیش بدون دارو هم فولی خوب داشتم ...

اره هستی

خیلی استرس داریم.مدام نگرانیم.مدام حساب و کتاب میکنیم و تخمک فلان و ...

همش خاطرات تلخ گذشته میاد سراغمون.

همش افسوس گذشته رو میخورم.

😉