2777
2789
سلام دوستان  من الان هفته ی پونزده بارداریم  دکتر برام آ اس آ۸۰نوشته  این قرص دقیق ...

برای رفع غلظت خون و اینکه توی جفت لخته خون جمع نشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دومش بود بخاطر اینکه پلاکتش افت کرد بچش تو شکمش فوت شد ..نه بچه سالمی بدنیا آورد بخاطر پلاکتش زی ...

سلام هدانا جان خوبی گلم؟

ببخش عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که مشکل جاریت چی بود؟وچندهفتگی بچشو ازدست داده؟

اخه واسه منم افت پلاکت خون داشتم بچم تو37هفته توشکمم مرد😔😔 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام دوستان  من الان هفته ی پونزده بارداریم  دکتر برام آ اس آ۸۰نوشته  این قرص دقیق ...

سلام عزیزم برای رقیق شدن خونه که خون وقتی وارد بند ناف میشه تمام مواد رو به جنین برسونه اگه خون غلظت داشته باشه خدای نکرده ضربان قلبش می ایسته من تا هفته 30 بارداری استفاده کردم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام هدانا جان خوبی گلم؟ ببخش عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که مشکل جاریت چی بود؟وچندهفتگی بچشو ازدست ...

سلام عزیزم متاسفم عزیزم. فردا ازش کامل میپرسم. ولی میدونم بخاطر پلاکتش بود نمیدوست ماه اخر بود که متوجه شد بعد از چند ماه باردار شد زیر نظر دکتر بارداری های پرخطر ودکتر خون 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم متاسفم عزیزم. فردا ازش کامل میپرسم. ولی میدونم بخاطر پلاکتش بود نمیدوست ماه اخر بود که مت ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری 

اگه بشه بیشتر در موردش بدونم خیلی خوب میشه آخه هم پلاکتم پایین بود هم ناف بچم نازک شده بود نمیدونم ازکدوم بوده...

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سلام دوستای قدیمی و جدید خوبین ؟ 

مامانای خوب چطورین ؟ نی نی ها خوبن ؟ 

کیا باردار شدن جدید ؟

ماری جون ارسام جون باران جون مامان شدین یا نه ؟ 

از خودتون یک خبر بدین خوشگلا 

دوستایی که قلب جنینشون ایستاده آیا آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادین ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

دکترت چرا بهت تجویز کرد؟

از کجا فهمید تجویز کرد؟

دکتر منم اگه تجویز میکرد منم بچم زنده میموند.

😉

سلام دوستای قدیمی و جدید خوبین ؟  مامانای خوب چطورین ؟ نی نی ها خوبن ؟  کیا باردار شدن ج ...

سلام آذر عزیزم کجایی تو دختر دلمون برات حسابی تنگ شده 😍 من ک نه هنوز،اقدام نرفتم در خدمتتم ، برات پیام گذاشتم بخون 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام آذر عزیزم کجایی تو دختر دلمون برات حسابی تنگ شده 😍 من ک نه هنوز،اقدام نرفتم در خدمتتم ، برات پ ...

سلام ارسام جونم خوبی دلم برات یک دنیا تنگ شده عزیزم 

ای دختر تنبل اقدام کن اخه 

سلام ارسام جونم خوبی دلم برات یک دنیا تنگ شده عزیزم  ای دختر تنبل اقدام کن اخه

قربونت برم منم همینطور 😘😘😍😍فعلا انگیزه اش جور نشده 😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
۱۳اذر۹۸بود یه شب سرد پاییزی۱روزکامل دردکشیدم ساعت ۳نصف شب آریای من بدنیاآومد وقتی دکترگفت بچه ت مشکل ...

خدا بهت صبر بده عزیزم اشکم در اومد 

تورو خدا ناامید نباش منم یه تجربه خیلی تلخ دارم اسفند ۹۱ بچه اولم ۳۲هفته به دنیا اومد ۴روز زنده موند زجر کشیدنشو که می‌دیدم آرزوی مرگ میکردم هنوز یادمه 

ولی لطف خدا خیلی بیشتر از این حرفها ست خدا رو صد هزار مرتبه شکر ۲تا بچه دیگه بهم داد هرگز از لطف خدا ناامید نشید 

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
قربونت برم منم همینطور 😘😘😍😍فعلا انگیزه اش جور نشده 😂

انگیزه رو خودت باید ایجاد کنی عزیزم . از ماری خبر نداری ؟