💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان من الان هفته ی پونزده بارداریم دکتر برام آ اس آ۸۰نوشته این قرص دقیق ...
سلام عزیزم برای رقیق شدن خونه که خون وقتی وارد بند ناف میشه تمام مواد رو به جنین برسونه اگه خون غلظت داشته باشه خدای نکرده ضربان قلبش می ایسته من تا هفته 30 بارداری استفاده کردم
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
سلام هدانا جان خوبی گلم؟ ببخش عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که مشکل جاریت چی بود؟وچندهفتگی بچشو ازدست ...
سلام عزیزم متاسفم عزیزم. فردا ازش کامل میپرسم. ولی میدونم بخاطر پلاکتش بود نمیدوست ماه اخر بود که متوجه شد بعد از چند ماه باردار شد زیر نظر دکتر بارداری های پرخطر ودکتر خون
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
۱۳اذر۹۸بود یه شب سرد پاییزی۱روزکامل دردکشیدم ساعت ۳نصف شب آریای من بدنیاآومد وقتی دکترگفت بچه ت مشکل ...
خدا بهت صبر بده عزیزم اشکم در اومد
تورو خدا ناامید نباش منم یه تجربه خیلی تلخ دارم اسفند ۹۱ بچه اولم ۳۲هفته به دنیا اومد ۴روز زنده موند زجر کشیدنشو که میدیدم آرزوی مرگ میکردم هنوز یادمه
ولی لطف خدا خیلی بیشتر از این حرفها ست خدا رو صد هزار مرتبه شکر ۲تا بچه دیگه بهم داد هرگز از لطف خدا ناامید نشید