2777
2789
کاربر shor عزیز. .ممنونم از تبریکت. .از ته دلم برا همتون تجربه یه بارداری خوب و بخیر و خوشی از خدا م ...

انشاالله که بارداری رو با آرامش و سلامت سپری کنی و گل قشنگت سالم و سلامت بیاد بغلت. 

ممنون از دعات. لحظه لحظه زندگیت لبریز از لبخند مهربون خدا باشه🙏⚘⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

دوستان میشع یلدا را تگ کنید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما ۲۷روزه سزارین شدم امروز رفتم قبر پسرمو دیدم به اصرار خودم شوهرم ازم قول گرفت گریه نکنم منو برد نمیدونم چرا وقتی قبرشو دیدم سرد شدم واینکه اولین رابطه  محافظت نشده رو با شوهرم برقرار کردم دلمو زدم به دریا هروقت خدا خودش صلاح ببینه بهم پسرمو برگردونه نمیخوام جلوگیری کنم 

دوستان میشع یلدا را تگ کنید

اصلا نیستش گوشیشم برنمیداره دو هفته پیس زنگ زدم پیام تو نی نی هم جواب نمیده

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه ها من بازم اومدم با یه حس مبهم ۳۴روز شد از پریودم ک میگذره من پریود نشدم بیبی ها هم منفی .یه حسم میگه احتمالا باردار باشم ولی بیبی ها منفی باشه اخه یه سری هستن با وجود اینکه باردار بیبی چکاشون منفی میشه .یه حسمم میگه امید وار نشو شاید بخاطر اقدامت عقب افتاده نمیدونم تا چند روز صبر کنم برم دکتر 

سلام. من بچه اول سصط شد حدودا سه ماهه، برا دومی هنوز اقدام نکردم چون انحنای ستون فقرات دارم 34 درجه، و کمبودای بدنی.... مشکل بی پولیه که حتی نمتونم برای نشون دادن ام ار ای ستون فقراتم دکتر برم..... چند وقته دنبال یه کار خونگیه پردرامدم که یکم بتونم ب خودم برسم و پیگیری مریضی هامو بکنم.... ولی نیس

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
بچه ها من بازم اومدم با یه حس مبهم ۳۴روز شد از پریودم ک میگذره من پریود نشدم بیبی ها هم منفی .یه حسم ...

آزمايش ندادى عزيزم!؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
آزمايش ندادى عزيزم!؟

ن هنوز ندادم ولی چند روزه کمر درد دارم جوری ک فک میکنم میخوام پری بشم ولی نمیشم دیشب در حدی کمرم درد میکرد ک فک کردم پریود میشم نوار گذاشتم خوابیدم صبی بلند شدم دیدم ک نشدم الانم یه خورده کمر درد دارم

سلام دوستان میشه برای پسرم دعا کنید عطسه و سرفه میکنه نمی دونم چیکار کنم تو این وضعیت شدید کرونا

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ن هنوز ندادم ولی چند روزه کمر درد دارم جوری ک فک میکنم میخوام پری بشم ولی نمیشم دیشب در حدی کمرم درد ...

اين خودش مى تونه نشونه باردارى باشه

حالا يه آزمايش بده خيالت رو راحت كن 🙂

سلام دوستان میشه برای پسرم دعا کنید عطسه و سرفه میکنه نمی دونم چیکار کنم تو این وضعیت شدید کرونا

ببريدش مطب پزشك اطفال

مخصوصاً اگه سنش كمه

البته دعا هم مى كنيم 🙏