2777
2789
لطفا دوستانی که کیت گذار حرفه ای هستن🙂یاری کنند .

گاهی اشتباه میکنه. با ادرار اول صبح نباید باشه. از ساعت 10 تا 16 باید کیت گذاشت. درصورتی ک شخص پلی کیستیک باشه مثبت کاذب میش

گاهی اشتباه میکنه. با ادرار اول صبح نباید باشه. از ساعت 10 تا 16 باید کیت گذاشت. درصورتی ک شخص پلی ک ...

پس پلی کیستیک باشی باید بدون کیت اقدام کنی ببینی میشه یا نه چون معلوم نیست کی واقعیه من اصلا از علائم و ترشح اینا نمیفهمم ، منو بگو اصن معلوم نیست حامله شم یا نه تازه میخواستم اگه بشه جوری اقدام کنم ترجیحا اگه خدا میخواست پسر میشد جای پسر از دست رفتمو بگیره که با این حساب باید دعا کنم که باردار شم چون سونوی ماه قبلم با وجود فولیکول ۲۰ گفته نمای تخمدان ها شبیه پلی کیستیک اگرچه از لحاظ سایز نرمال 😣

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دل ام. .بابا بقران اینقدر درگیر نباشید. بخدا قسم من تنبلی تخمدان داشتم قبل اینکه پویان باردار بشم. .با داروـنمیگرفت بیخیال شدم اونم فقط یکماه. گفتم فعلا بچه نمیخام از ته دلم بیخیال شدم. بخدا همون ماه باردار شدم. درسته آخرش تلخ تموم شد..الانم بعد زایمانم اصلا به فکر بارداری نبودم چون از ته قلبم از خدا خاستم هر موقع بهم داد بده فقط ایندفعه سالم و صالح بهم بده و یه عمر کنارش خودمـو شوهرم لذت ببریم. .بخدا من بیخیال بودم چون اینکه چه موقع باردار میشدم مهم نبود برام فقط به خدا گفتم هر موقع باردار بشم فقط سالم بیاد تو بغلم لذت بودنش ببریم 

برا منم دعا کنید هفته آینده میرم سونو قلب...ما چون این داغ دیدیم سر هر چیزی حساس شدیم. من حتی از جواب ازمایش بارداریم هم استرس داشتم. .الانم درگیر سونو قلب ام.خدایا کمکمون کن به حق پنج تن کمکمون کن ما دلمون سخت شکسته 

سلام عزیزای دل ام. .بابا بقران اینقدر درگیر نباشید. بخدا قسم من تنبلی تخمدان داشتم قبل اینکه پویان ب ...

منم واقعا میخوام بی خیال کیت شم بار قبل همینجوری بدون کیتو این داستانا  شد که اون شد آخرش 🥺خدا بخواد بازم میده نخوادم با صد تا کیت نمیده اینجوری خیلی آدم استرس میکشه البته من واسه جنسیتش میخواستم کیت بزارم که بازم میسپرم به خدا هرچی صلاح بدونه ❤️ 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
برا منم دعا کنید هفته آینده میرم سونو قلب...ما چون این داغ دیدیم سر هر چیزی حساس شدیم. من حتی از جوا ...

ایشالا هفته آینده قلب کوچولوش تشکیل شده کلی از شنیدن صداش لذت میبری ❤️❤️

یه چیزی بگم هستی من الان پیاما قبلیتون خوندم اون پیامت بود گفتی خط دوم هم کمرنگ شد یه لحظه ذوق کردم بعدش دیدم در ادامه بحث کیت تخمک گذاری .عزیزم تو باردار میشی خیلی سریع هم میشی. ول کن این کیت ها رو. .ازالان میخای استرس بکشی ..وقتی باردار بشی که هیچی ازت نمیمونه. والا من بیخیال بارداری بودم الان شب و روزم پر استرس. .توانتو بزار واس بارداریت چون خواه ناخواه ما دوران بارداری پر از استرس طی میکنیم و ان شاالله بخیر میگذره واسمون