2777
2789
چقدر شبیه اونم گفتن اکسیژن خونش اومده پایین حالا گفتن در اثر عفونتی که تو ریه داره نمیدونم دیگه ، شم ...

علت فوت بچه من یه رگ بین ریه و قلب بود ک چسبندگی داشته باعث میشده خون بدون اکسیژن وارد قلب بچم بشه اسم مریضیش اترزی پولمنر بود اگه تو بارداری اکو شده بودم میفهمیدم 

الان 7ماهه در حسرت پسرمم دیگه نمیاد تنها روزارو میگذرونم بهش فک میکنم ب مرور زمان عادت میشه یه کم کم ...

منم خیلی تنهام هرروز چشمامو باز میکنم میگم وای این روزای پاییزی اگه کنارم بود الان اون لباس تنش بود تک تک وسایلی که با وسواس خریدم جلو چشممه با اینکه اتاقشو جمع کردم ولی تو ذهنمه دوشب پیش کمردرد داشتم کیسه آب گرم کذاشتم یادم افتاد که یک هفته قبل زایمانم دنبال کیسه آبگرم کوچولوی ناز بودم براش 🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت فوت بچه من یه رگ بین ریه و قلب بود ک چسبندگی داشته باعث میشده خون بدون اکسیژن وارد قلب بچم بشه ا ...

با کالبدشکافی متوجه شدید؟ 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
منم خیلی تنهام هرروز چشمامو باز میکنم میگم وای این روزای پاییزی اگه کنارم بود الان اون لباس تنش بود ...

من خلاصه پروندع بچمو میبینم ساعت فوتش اینارو ک زده نابود میشم ب این فک میکنم چ رنجی کشیده لحظه فوت فقط دلم میخواد بمیرم

شما نمیترسی از اینکه باردار شی دوباره من فکر میکنم دیگه نمیتونم چون اینبار آدم از یه پایان تلخ ...

من همش استرس دارم ولی سپردم ب خدا میگم اگه صلاحمو میدونی یه بچه سالم بهم بده اگه نمیدونی اصلا نده تا اینکه بخواد بچه مریض بده

با اکو قلب من قبل فوت علت مشخص شد

عزیزم انشالله این دفعه و به زودی صاحب یه بچه سالم شی و دیگه دلت غمگین نشه 

من خلاصه پروندع بچمو میبینم ساعت فوتش اینارو ک زده نابود میشم ب این فک میکنم چ رنجی کشیده لحظه فوت ف ...

من عکس ریه شو که میبینم دلم میخواد بمیرم همش یاد اون لحظه ایم که اتاق عمل پاهای کوچولوشو بوسیدم سخت ترین غم دنیا زجرآورترین نوع غم خدا نصیب هیچکس نکنه غم فرزند و میدونم که اینجا تنها نیستم واقعا نیاز دارم با همدرد خودم دردودل کنم چون توی خونواده حتی روانشناسم درک نمیکنه فقط میگن ایشالا صاحب بچه میشی یکی نیست بگه درد من بچه آینده نیست درد من اون فرشتمه که دیگه نیست

سلام عزیزم انشالله پنج شنبه میرم برای سز برام دعا کنید 

سلام سعیده جان

حتما زایمان کردی عزیزم و گل پسرت کنارته.

خدا بهت ببخشه عزیز دلم 😍😍😍😍  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
حالت چطوره عزیزم تو روزای آخر 😍😍😍😍😍

عزیزم فقط برام دعا کنین محمدم سالم بیاد بغلم کاش خدا برام معجزه کنه یساله با دل شکسته دارم صداش میزنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم فقط برام دعا کنین محمدم سالم بیاد بغلم کاش خدا برام معجزه کنه یساله با دل شکسته دارم صداش میزن ...

انشاله سالمه سالمه و میاد بغلت عزیزم‌.

میدونم سخته اما سعی کن بخاطر بچه هم شده اصلا ب اون روزا فکر نکنی 

ما همه اون روزا و سختی هاشو اینجا با هم گذراندیم و تک تک داریم ب آرامش می رسیم 🙏خدارو شکر🙏

تو این روزا فقط خودتو برای به آغوش کشیدنش ، بوی تنش و شب بیداریا آماده کن 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم فقط برام دعا کنین محمدم سالم بیاد بغلم کاش خدا برام معجزه کنه یساله با دل شکسته دارم صداش میزن ...

وقتی ب پسرم نگاه میکنم باهاش حرف میزنم بغلش میکنم و بهش شیر میدم یاد اون روزا و تک تک تکتون هستم .

به حق همین روزای عزیز و روز عزیزتری ک خدا دلتو شاد کرد تو دلیت صحیح و سالم بیاد بغلت  🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
وقتی ب پسرم نگاه میکنم باهاش حرف میزنم بغلش میکنم و بهش شیر میدم یاد اون روزا و تک تک تکتون هستم . ...

امیدوارم ما هم این روزو ببینیم من همش فکر میکنم به روزی که بغلش کنم خدا بهت ببخشه❤️❤️

سلام دوستای خوبم ..خدا به هممون کمک کنه ..واقعا روزای سختی رو داریم میگذرونیم ...من فردا میرم سونو قلب ..دعام کنید ایندفعه همه چیز بخیر بگذره ..خدایا کمکم کن من دل ام خون ..الان دل خوش کردم به این هدیه ای که تو زود بهم بخشیدی تا داغ دلم سردتر بشه ..توروبخدا دعام کنید .من دلم خیلی شکسته مثل تک تک شماها 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم