2777
2789

قدیما زنا انقد میزاییدن اصلن براشون انقد ناراحت کننده نبود سقط و مرده زایی.

ولی الان انقد ناباروری زیادهست ادم قدر یه بچشو خیلی میدونه.

من خودم بدنم با یه بچه انقد داغون شده.

حالا ۳ تا هم میخواستم.

خودشم سی سالمه.

عمه من یک سال شیر میداد.یک سال حامله بود.

یه بچش هم بعد به دنیا اومدن مرد.

مادر بزرگم هم یه بچش بعد به دنیا اومدن مرد.

در طول تاریخ این اتفاق تکرار شده.

ولی الان برای پدر و مادر ها خیلی سنگین و پرهزینه تموم میشه.

قدیما زنها خیلی راحت باردار میشدن.

خود من کلی دارو و امپول مصرف کردم تا باردار شدم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس مشترکی داریم همش به تایپیکها سر میزنیم همش بیقراری میکنیم. همش خودمونو مقصر میدونیم.

عزیزم من هر ۱۵۰۰ صفحه این تاپیکو خوندم به علاوه تاپیکای همه کاربرایی که اینجا بودن رو هم خوندم اگه این نی نی سایت نبود روزا برام خیلی سخت تر میگذشت...

مشگل قلبی همسرت چیه؟ منم بعد از دست دادن بچه رفتم اکو. بهم گفتن دریچه ایئورت قلبت شکاف داره. گفتن ...

5 تا سوراخ و یک رگ مصنوعی داره تو قلبش 3 سالگی عمل کرده از گردن تا ناف ش هم جای جراحیشه😞

ولی خداروشکر الان زندگی عادی داره... 

بیماری که دخترمون داشت شبیهش بود ولی خودش نبود 

tgaیعنی جابه جایی عروق اصلی قلب

شما مشکل بچتون چی بود و چندماهگی سقط کردین؟ 

واقعیش خودم تاحالا اکوی قلب نرفتم ولی نوار قلب گرفتم نمیدونم دیگه 😅

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
عزیزم برا این بارداریت دکتر داروی خاصی داد برای مشکل قلبی اینا .منظورم اینه ک از مشکل قلبی بخواد جلو ...

داروی خاصی که نه گفت به احتمال زیاد ارثی بوده که کاریش نمیشه کرد... ولی سه تا دکتر بهم پیشنهاد فولیک اسید5 رو دادن... 

از سه ماه قبل بارداری تا الان که 14 هفته هستم هرشب فولیک اسید5 میخورم. 

التماس دعااااا دارم هم از شما هم از دوستای مهربون نی نی سایتی‌؛ چون نه روحیه ای واسم مونده نه جسمی واسه تحمل دوباره این درد... 😞😞😞

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
داروی خاصی که نه گفت به احتمال زیاد ارثی بوده که کاریش نمیشه کرد... ولی سه تا دکتر بهم پیشنهاد فولیک ...

ای جان عزیزم الان بارداری؟ چند وقت بعدش اقدام کردی و باردار شدی؟؟؟