2777
2789

قل اول نافش دور بار پیچیده بود  دور گردنش . تموم کرد بهم گفتن مرده . قل دوم گفتن میزارمیش تو دسنگاه چند روز دل خوش بودم شاید بمونه این یکی که اخرش زنگ زدن گفتن تموم کرده بچهام عین بچه ۹ماه بودن قربونشون برم چ قیافه معصومی داشتن انگار فرشته بودن خیلی عزیز بودن . پدرم میگفت انگار یه ادم بزدگ گذاشتم تو خاک انقد سخت بود

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
از من 26هفته بود،نموندش. سه روز تو دستگاه زنده موند فقط 

چرا نموند علت زایمانت دختر بوددیا پسر

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قل اول نافش دور بار پیچیده بود  دور گردنش . تموم کرد بهم گفتن مرده . قل دوم گفتن میزارمیش تو دس ...

بله واقعا سخته، اما بیمارستان بچه رو نداد بهمون، گفتن خودمون گروهی خاک میکنیم

وای همجا شنیدم میگن رازیانه خوبه برا تخمدان خاک ب سرم بشه چ غلطی کردم

عیب نداره، حالا ک خوردی، اما منم اغلب دیدم سر خود میخورن، دکترا مخالف این چیزان، بجاش چایی دارچین و زنجبیل میتونی بخوری، یا متفورمین ک هم ب کاهش وزن کمک میکنه هم ب تنظیم پریودی و باروری 

وای اینی میگی یعنی چی عزیزم .بیماری هست چی هست برا باردار شدن خطر داره؟؟؟،خواهش میکنم اگه میشه زود ج ...

نه عزیزم یه هورمونه که تو بارداری بالا میره حتی بباعث تولید شیرم میشه این هورمون باید پایین باشه تو بدن که بتونی دوباره حامله شی...اگه اشتباه نکنم رازیانه هم باعث میشه بره بالا من میگم سر خود نخور چون باعث میشه تو سینت پر کیستم شه

من وزنم ۵۲کیلو هست.نمیدونی این هورمون خطری داره برا باردار شدن یعنی برم ازمایش بدم

فک کن تنها کاری ک میکنه عین قرص جلوگیری عمل میکنه برا اینک باردار نشیم. اما اصولا بعد سه ماه از زایمان پایین میاد مقدارش و آدم پریود میشه، اگ سینه هات شیر ندارن دیگ،. یا پریود میشی احتمال زیاد پایین اومده 

نه عزیزم یه هورمونه که تو بارداری بالا میره حتی بباعث تولید شیرم میشه این هورمون باید پایین باشه تو ...

اره منم اوایل خاستم بخورم هی چند نفر میگفتن بخور بخور، تحقیق کردم گفتن باعث کیست آوردن میشه

فک کن تنها کاری ک میکنه عین قرص جلوگیری عمل میکنه برا اینک باردار نشیم. اما اصولا بعد سه ماه از زایم ...

من از همون ماه اول پریود شدم سینمم تا همون ۴۰روز بعد زایمان شیر داشت دیگه خشک شد الان فشار میدم شیر نمیده