2777
2789
خانوما چیجوریه ادم بعد از مرگ بچش فقط خودشو مقصر میدونه؟ همش میگم اگه از ۳ یا چهار هفته جلوتر میفهم ...

عزیزم من‌دو قلوهام تو‌ ۷ماهگی ازددست دادم ۳۱خرداد زایمان کردم تا همین هفته ها پیش خودم سرزنش میکردم بقیه مقصر میدونستم اصلا ی حالی داشتم ب کسیم نمیگفتم اینجورم . خودم شاد نشون میدادم .‌ولی از خدا بخواه از کوچولو امام حسین بخواه خودشون کمکت میکنن اروم شی و میشی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خانوما میشه منو راهنمایی کنید .من بعد از زایمانم پریودم منظم بود ۱۳هرماه پریود میشدم این ماه رازیانه ...

من نمیدونم چرا حس میکنم تو حامله ای

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دوقلوهاتو از دست دادی؟

بمیرم برات

دوقلو سخته

خیلی ریسک داره.

همه رو سرزنش میکنم.حتی خواهرشوهرم مامایی خونده.حتی اون متوجه نشد.

فقط گفت فشارتو چک کن.بهم هشدارهارو نداد.بهم نگفت چقد خطرناکه.منم علم نداشتم.

😉

چرا دوقلوهاتو از دست دادی؟ بمیرم برات دوقلو سخته خیلی ریسک داره. همه رو سرزنش میکنم.حتی خواهرشوه ...

زایمان زود رس دهانه رحمم ۱۰ ثانت باز شد سزارینم کرد هر دوشونم خاک کردیم . ریه تشکیل نشده بود سرکلاژ نبودم . امپول ریه قبل بیمارستان زدن . بعد من هماتوم هم داشتم مث پریودی ازم خون میومد اون ۷ماه

برای بارداری مجد د چه اقداماتی انجام دادی

هیچی وزنم بالا فعلا تا لاغر نشم اقدام نمیکنم 

۶تا یه جا امپول ریه زدن بهم تو بیمارستان یهو حالم بهم خورد . حتی تو اتاق عمل هرچی گفتم دارم میارم بالا .‌گوش نکردن همش یهو ریخت رو صورتم اون روز ۳۱خرداد ۹۹هیچوقت فراموش نمیکنم خیلی روز دردناکی بودشوهرم پبشم نبود ماموریت بود بعد زایمان رسید . غریبی .  همع چی 

وای اینی میگی یعنی چی عزیزم .بیماری هست چی هست برا باردار شدن خطر داره؟؟؟،خواهش میکنم اگه میشه زود ج ...

پرولاکتین یه هورمون هست تو بدن ک بعد زایمان برا اومدن شیر آزاد میشه، و جلوی بارداری روهم میگیره. بنظرم رازیانه نباید میخوردین