2777
2789

دوستان ببخشید جواب تک به تک تون رو ندادم از همه تون ممنونم به یاد همه شما بودم سر عمل ان شاءالله که خدا دل تک به تک مادرای این تایپیک شاد کنه با بچه هایی صحیح و سالم و عمر پربرکت 

ان شاءالله دیگه هیچ وقت تو زندگی امتحان نشیم 

ان شاءالله فقط خیر و خوشی باشه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی یلدا جان؟ از خودت خبر بده دختر مردیم 😅 رفتی آز ؟ مثبته انشالله؟ 😍

سلام ممنونم از اینکه به فکرم بودین وببخشید که نیومدم اینجا واقعا حالم خوب نبود.

جوابم منفی شد.فعلا باید تا عید صبر کنم.داروهام رو مصرف کنم ببینم خدا چی میخواد.دکتر احتمال حاملگی با دارو داده.توکل برخدا

سلام ممنونم از اینکه به فکرم بودین وببخشید که نیومدم اینجا واقعا حالم خوب نبود. جوابم منفی شد.فعلا ...

انشالله عزیزم توکلت به خدا باشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام ممنونم از اینکه به فکرم بودین وببخشید که نیومدم اینجا واقعا حالم خوب نبود. جوابم منفی شد.فعلا ...

ایشالله خدا کمکت کنه یلدا جون و دامنت خیلی زود سبز بشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
در چ حالی عزیزم ؟؟  دکتر تاریخ داد بهت ؟؟؟

قربونت عزیزم پسر گلمون چطوره

این هفته میرم ببینم تاریخ واسه کی میزنه امروز ۳۵ هفته ۶ روزم بود احتمالا برای دوهفته دیگه بزنه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام عزیزم.ممنونم.متاسفانه جوابم منفی شد.حالم خوب نبود ونی نی سایت نمیومدم.

ان شاء الله که هر چه زودتر حال دلت خوب بشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

سلام دوستای عزیزم خوبین 

ببخشین از اینکه خیلی نمیتونم بیام سر بزنم اینجا ولی همیشه به یادتون هستم 

خدا رو شکر خیلی هاتون مامان شدین . یادمه پارسال چقدر اینجا پر غم بود ولی الان خیلی هاتون شاد هست دلتون و خدا دوباره بهتون نعمت مادر شدن رو عطا کرد . 

من که هنوز اقدامی نکردم یکسال و دو ماه گذشت با هر روز کلی حسرت بر دل و غم از دست دادن فرشته هام . 

شاید خدا بخواد از دی ماه اقدام کنم . امیدوارم  بقیه دوستای خوبی هم که هنوز منتظرن بزودی زود مادر بشن . 

دوستای گلم اونایی که مشکل ایست قلبی جنین داشتن آیا قبل بارداری دارویی استفاده کردین اینجا متاسفانه بمن دارویی گفتن نمیدن قبل بارداری . میخوام ببینم شما دارویی مصرف کردید قبل باردار شدن برای مشکل انعقاد خون . البته همه آزمایشاتم رو برای خواهرم فرستادم تا با یک دکتر خوب صحبت کنه و بهم مشاوره بده و اگر دارویی لازم دارم بگم برام بفرستن . ممنون میشم راهنمایی ام کنین 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام دوستای عزیزم خوبین  ببخشین از اینکه خیلی نمیتونم بیام سر بزنم اینجا ولی همیشه به یادتون ه ...

سلام آذر جون چقدرر خوشحال شدم گفتی دی ماه میری اقدام  خدا پشت وپناهت  😍😍😍

حتما بچه هایی که تجربه دارن میان راهنماییت میکنن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان  ارسام عزیزم کجایی

@آرسااام    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستای عزیزم خوبین  ببخشین از اینکه خیلی نمیتونم بیام سر بزنم اینجا ولی همیشه به یادتون ه ...

ایست قلبی... چه کلمه وحشتناکیه ... هنوزم باورم نشده قلب کوچولو دخترم دیگه نزدو وایستاد😔 منم همین مشکل رو داشتم ولی دارویی ندادن که قبل بارداری مصرف کنم جز مکملا!!!! احتمالا همین که باردار شم تجویز میکنن