2777
2789
ممنون عزیزم واسه من هفته پیش ۷ بود یکشنبه سونو رفتم ۷نیم بود دیروز ۸ شده بود رفتم ان اس تی گفت خوبه ...

تو این هفته ها فقط میتونی اون مقدار رو حفظ کنی کم بالا می ره اما ول کنی هم کم میشه عزیزم. منم با اینکه دو هفته آخر آب رو ۷.۸ و ۸ نوسان داشت آن اس تیم خداروشکر خوب بود . میرفتم میگفتم علت ان اس تی کم شدن آب دور جنینه جالب بود بیمارستان میگفتن شکمم انگار آب دور جنین زیاده 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم با سرم تو یک هفته چند شد اب دور جنین

۳۲ هفته۹.۲ بود با دو تا سرم و مایعات فراوون ۳۳ هفته سر ۱۳.۳ 

دوباره هفته بعدش با اینکه مایعاتم میخوردم باز افت کرد . مشکلی هم نداشتم . ولی دوباره تو ۳۶ هفته دوتا سرم زدم زیاد تغییر نکرد و دکتر سونو گفت دیگه تاثیری نداره و فقط باید اینو حفظ کنی و حواست ب حرکات باشه خدارو شکر بخیر گذشت 

موقع زایمانمم چون دکترم ریسک نکرد و بستری شدم وگرنه مشکلی نداشت تا یک هفته آینده اش. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۲ هفته۹.۲ بود با دو تا سرم و مایعات فراوون ۳۳ هفته سر ۱۳.۳  دوباره هفته بعدش با اینکه مایعاتم ...

انشالله واسه منم بخیر بگذره من فقط مایعات میخورم نمیتونم سرم بزنم اریتمی قلبی دارم هفته پیش زدم حالم خیلی بد شد فعلا با همین مایعات پیش میرم بمنم گفت مواظب حرکانش باشم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها من از امروز تا ۱ماه دیگه نیستم ایشالله وقتی برگشتم مادرایی عزیزمون ک ماه اخر بارداریشون هست به سلامتی زایمان کرده باشن و اقدامی های گل دامنشون سبز شده باشه کنجد کوچولوش تو دلی عزیزشون سالم باشه عزیزای دلم مامانایی ک زایمان میکنید تورو خدا موقع زایمان دعا برا ما یادتون نره همچنین اقدامی های گل لحظه ای فهمیدین باردارین تو اون اوج خوشحالی از خدا بخواین دامن ماهایی هم ک دلمون سوخته سبز شه قربونتون برم خدافظ

تو این هفته ها فقط میتونی اون مقدار رو حفظ کنی کم بالا می ره اما ول کنی هم کم میشه عزیزم. منم با این ...

واسه منم همینطور بیمارستان میکفت ۱۲ روز بعد رفتم دکتر سونو کرد گفت ۷ بعد برای اطمینان بعد چند روز رفتم سونو که ۷ نیم بود البته مایعات چند روز میخوردم بیمارستان اشتباه بود سونوش

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
شما برا غلظت خون چ آمپولی میزدین؟ وزنتون بالا بود؟ 

نه عزیزم ربطی ب وزنم نداشت.

قبل بارداری آسپرین میخوردم . تو بارداری هم آسپرین میخورد هم از ۱۳ هفته به بعد انوکساپارین ۴۰۰۰ و اواخر هم هپارین ۵۰۰۰ روزی دو تا.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشالله واسه منم بخیر بگذره من فقط مایعات میخورم نمیتونم سرم بزنم اریتمی قلبی دارم هفته پیش زدم حالم ...

الهی عزیزم پس با همین مایعات هم اوکیه میتونی حفظش کنی استرس نداشته باش کمش مونده مامان خوشگل❤❤

از ۳۵ هفته به بعد سرم تاثیری نداره من زدم و با مایعاتی ک میخوردم ۳ دهم بالا رفت.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
واسه منم همینطور بیمارستان میکفت ۱۲ روز بعد رفتم دکتر سونو کرد گفت ۷ بعد برای اطمینان بعد چند روز رف ...

حتما بجای معتبر برو 

من سه بار انومالی رفتم

اولین بار گفت تیغه بینی کوچیک 

فرستادنم امینو سنتز 😣😣😣😣 یک ماه استرس اون و جواب خدارو شکر سالم بود.

۱۸ ۲۰ و ۲۲ هفته آخرین بارو جای دیگه رفتم. تازه متوجه شدم ک خیلی اختلاف بین دکترای مختلف هست. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه عزیزم ربطی ب وزنم نداشت. قبل بارداری آسپرین میخوردم . تو بارداری هم آسپرین میخورد هم از ۱۳ هفته ...

پیش یه دکتری رفتم ک از پاریس فوق تخصص داره. گفتش وزنت بالاس، اگ بتونی لاغر کنی ن آسپیرین بهت میدم ن آمپول ضد لخته. گفت من از اون دکترا نیستم قرص و آمپول الکی بدم بگم برو باردار شو. موندم چیکار کنم 🥺دوس دارم آسپرین بخورم. تو موقع اقدامم آسپرین میخوردین؟