2777
2789

خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه تو۲۲هفتگی توتیرماه زایمان زودرس کردم وطبیعی زایمان کردم وبه خاطرجفت که مونده بودکورتاژشدم ودکترم گفت که بعد۳ماه میتونم انتقال بدم حالامن بعدکورتاژپریودنشدم اخه تنبلی تخمدان دارم به نظرتون بدون این که پریودبشم برم مرکزیانه امپول بزنم پریودبشم بعدبرم اصلابه نظرتون صلاحه که باامپول پریودبشم یانه@

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه ...

من نمیدونم عزیزم نظر دکترت چیه رفتی پیشش یا نه هنوز 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

دوستان میشه خواهش کنم برای دوستمان سعیده جان دعا کنید هم خودش هم بچش صحیح وسلامت باشن  دچار خونریزی شد خیلی براش ناراحتم. من به دعای دوستانی این تاپیک اعتقاد دارم  ممنون میشم دعاش کنید وبراش سوره ناس وایه الکرسی بخونید. انشالله خیر ببینید

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دوستان میشه خواهش کنم برای دوستمان سعیده جان دعا کنید هم خودش هم بچش صحیح وسلامت باشن  دچار خون ...

من خوندم هدانا جون خدا کمکش کنه 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

ممنونم از دعاهای خوبی که کردین دوستان خوبم.خیلی انرژی گرفتم.گریه هم کردم به خاطر بعضی از دوستانی که درد دل کردن.چون خودم هم دقیقا همون حس وحال رو داشتم.فراموش نکردم.ولی امید به آینده چیز خوبی هست که خدا بهمون عطا میکنه تا به زندگی ادامه بدیم.

همه ی پیامهاتون رو خوندم وممنونم از اینکه برام آیت الکرسی خوندین.

من هنوز خونه هستم وتهران نرفتم.بهمون از بیمارستان زنگ زدن که احتمالا انتقالمون میافته برای پنج شنبه.شوهرم خیلی نگران وعصبی شده.میگه چون تعطیلات هست وما باید بعد انتقال برگردیم شمال مجبوریم چند ساعت تو ترافیک بمونیم.آخه نشستن زیاد بعد انتقال تو ماشین خوب نیست.نمیدونم چی میشه.باز چه حکمتی هست نمیدونم.

توروخدا دعا کنید.من هم برای همه دوستانی که باردارن یا منتظر هستن دعا میکنم.خدا هیچ کسی رو ناامید نکنه.

دوستان میشه خواهش کنم برای دوستمان سعیده جان دعا کنید هم خودش هم بچش صحیح وسلامت باشن  دچار خون ...

جدی میگی هدانا 

ان شاءالله که خدا پشت و پناهشون باشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنونم از دعاهای خوبی که کردین دوستان خوبم.خیلی انرژی گرفتم.گریه هم کردم به خاطر بعضی از دوستانی که ...

خدا همراهت باشه یلدا جون

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

سلام عزیزم خوبی؟پسرت خوبه؟هداناناراحت شدم بهش پیام‌دادم هنوز جواب نداده  چندروزپیش باهاش حرف زدم خوب بوداستراحت مطلقه خبرداری ازش؟

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره  این روزها غسل صیر انجام بده

یادته چقدربمن میگفتی پارسال این موقع هایادمه چقدرغسل میکردم چه حال خرابی داشتم هدانا بچه هامیان میگن این اتفاق تکرارشده حالم بهم میریزه تک تکشونوباجون ودل حس میکنم

سلام عزیزم ‌

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

الهی الهی الهی هر دو تا شون سلامت باشن ‌❤❤❤ 

انشاله ب موقع و سالم پسر گل بیاد بغلش🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲