2777
2789
خوبی عزیزم؟؟ پسر گلمون چطوره ؟؟؟

ممنون عزیزم بچه دختره منتها از اول که ابی گذاشته بوده به یاد پسرم دیگه عوضش نکردم 

ماهم میگذرونیم دیگه به کمک خدا 

تو خوبی پسرت چطوره 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
خداروشکر سعیده جان 😘😘😘 انشالله زمان باقی مانده رو بسلامت میگذرنی عزیزم 🙏🙏😍😍😍

مرسی گلم انشالله سایتون سالیان سال بالا سر گل پسرمون ارتا جون باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که خداوند دوباره هدیه اش رو بهتون بخشیده برا منم دعا کن منم ۳۰ هفتم بود دخترم رو از دست د ...

منم ۳۰ هفته پسرمو از دست دادم.

انشالله دختر نازت بر میگرده تو دلت و دلتون روشن میشه🙏🙏🙏

اگه علتش مشخص شده و لازم ب درمان خاصی نیست تحت نظر دکتر زود اقدام کن عزیزم. به من گفته بودن شش ماه اما خود دکتر بعد ۴ ماه اجازه داده بود.

خودتونو تقویت کنین اول از لحاظ روحی هر دو تون.  جسمی هم بیشتر از همیشه بدنت  آمادگی بارداری داره . انشالله بزودی زود بارداری سالم و بی خطری رو تجربه میکنی عزیز دلم. با خبرش مارو

خوشحال میکنی 🥰🥰😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم ۳۰ هفته پسرمو از دست دادم. انشالله دختر نازت بر میگرده تو دلت و دلتون روشن میشه🙏🙏🙏 اگه علتش ...

هنوز که علتش مشخص نشده گلم جواب آزمایش هام نیومده یه سری آزمایش دیگه هم باید بدم منم طبیعی زایمان کردم ولی صورت دخترم رو اصلا نگاه نکردم میدونستم اگه ببینمش تا ابد باهامه جلو چشامه و پذیرفتنش برام سخت تر میشه. از لحاظ روحی روز به روز بهتر دارم میشم از لحاظ جسمی هم شکر خدا از همون روز اول خوب بودم عزیزم توکل بر خدا و با کمک دعا های شما مامانا ماهم انشاالله باردار میشیم

ممنون عزیزم بچه دختره منتها از اول که ابی گذاشته بوده به یاد پسرم دیگه عوضش نکردم  ماهم میگذرو ...

عزیز دلمممم❤❤❤❤ 

انشالله بسلامتی میاد بغلت دختر ناز 😍😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
هنوز که علتش مشخص نشده گلم جواب آزمایش هام نیومده یه سری آزمایش دیگه هم باید بدم منم طبیعی زایمان کر ...

منم دو هفته بعد زایمانم آزمایشات انجام دادم . ایمنی و انعقادی و لوپوس و یسری فاکتورای دیگه.4ماه بعدشم تکرار کردم وقتی باردار هم شدم تو 8 هفته فکر کنم مجدد تکرار کردم.

انشالله آزمایشاتت سالمه و اجازه بارداری میدن بهت گلم .

کار خوبی کردی ندیدی.منم ندیدمش 😑 دکتر نزاشت ببینم. بیشترین دلیل ب زود آرامش رسیدنم همینم بود ‌

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم دو هفته بعد زایمانم آزمایشات انجام دادم . ایمنی و انعقادی و لوپوس و یسری فاکتورای دیگه.4ماه بعدش ...

دقیقا عزیزم من مدام سر زایمانم به دکترا و ماماها میگفتم مبادا به منو شوهرم نشون بدین ۱۰۰ دفه تکرار کردم دیگه بهم گفتن دختر جان خودتون هم بخواین نشونتون نمیدیم بیخیال باش دیگه🙃 منم به پیشنهاد یکی از دوستان اینجا وقت گرفتم پیش‌یه پریناتولوژیست حتما همه آزمایش هارو میدم

هنوز که علتش مشخص نشده گلم جواب آزمایش هام نیومده یه سری آزمایش دیگه هم باید بدم منم طبیعی زایمان کر ...

گیتی جون بهترین کار کردی دخترت رو ندیدی. منم بچه ام که به دنیا اومد گفتم بهم اصلا نشون ندید چون دیوونه میشم.‌الان که فکرش میکنم خدا خواست که من نبینمش منکه لحظه شماری برای دیدنش میکردم. 😔😔فک میکنم اینحوری بهتر تونستم به زندگیم برگردم اگر چه داغش هنوز روی قلبم سنگینی میکنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
گیتی جون بهترین کار کردی دخترت رو ندیدی. منم بچه ام که به دنیا اومد گفتم بهم اصلا نشون ندید چون دیوو ...

عزیزم دو روز پیش شوهرم داشت میگفت خوب شد ندیدیمش‌وگرنه دیوونه میشدیم . میگفتم چه فایده منی که صبح ها با تکوناش بیدار میشدم حتی موقع زایمان که داشت میومد تک تک سلولاش رو وجودش رو حس میکردم خیلی ببخشید ها واضح میگم لحظه اول که سرش اومد تا آخر که پاهاش اومد، اومد ولی من ندیدمش اومد ولی واسه اینکه از من جداش کردن گریه نکرد بی سرو صدا بود😢 هیچوقت اون حس و حال وجودش فراموشم نمیشه ولی بازم واقعا خوبه که ندیدیمشون😔 برا ما مادرا همه چی خیلی سخت تره چون تو دلامون بودن

سلام دوستان خوبم.چند وقتی درگیر بودم ونمیومدم.

چهارشنبه وقت انتقال جنین دارم.تورو خدا برام دعا کنین.

بار اول تولد حضرت زینب بود که آی وی اف کردم ودوقلو باردارشدم.اما دخترام تو پایان پنج ماهگی منو تنها گذاشتن.

اگه میموندن باید دهم شهریور به دنیا میومدن.

نمیدونم حکمتش چیه که باید شهادت امام حسین دوباره تکرار کنم وهمون روزهایی که بچه هام از پیشم رفتن باید دونه های برفیم رو دوباره تودلم بذارم.

اما ازتون خواهش میکنم چون دلتون شکسته هست وخدا صداتون رو بهتر میشنوه برام دعا کنین.

مهتاب جون من هم وقت انتقال حتما به یادت هستم.اگه خدا بخواد وبارداربشم وخدا منو لایق مادرشدن بکنه همیشه برات دعا میکنم عزیزم.

اینقدر خودت رو اذیت نکن.من همیشه به فکرت هستم.توهم برام دعا کن.

سلام دوستان خوبم.چند وقتی درگیر بودم ونمیومدم. چهارشنبه وقت انتقال جنین دارم.تورو خدا برام دعا کنین ...

نمیدونم ازتون‌پرسیدم یانه دکترازمایشی چیزی ننوشت قبل انتقال

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام دوستان خوبم.چند وقتی درگیر بودم ونمیومدم. چهارشنبه وقت انتقال جنین دارم.تورو خدا برام دعا کنین ...

سلام عزیزم انشاالله که این دفه همه چی به خیر و خوشی بگذره از سرت و دست پر مرخص شی از بیمارستان

نمیدونم ازتون‌پرسیدم یانه دکترازمایشی چیزی ننوشت قبل انتقال

سلام عزیزم.آزمایش رو امروز دادم.فقط تست کرونا وهمون آزمایشهای روتین قند وچربی وویتامین دی و...

اما چون دوقلوهام سالم بودن وسقطم به خاطر پارگی کیسه آب بود دیگه آزمایش دیگه ای ننوشت.