2777
2789

بعضی موقع ها فکر کردن به اینکه دخترم یه ماه دیگه میومد بغلم خیلی ناراحتم میکنه😢 ببخشید بچه ها نمیخوام داغتون رو تازه کنم ولی تو این روزا همین که دلت میگیره میای اینجا حرف دلتو میزنی خیلی آرومت میکنه. همه چیمو بستم نه تلگرام میرم نه واتس اپ نه اینستاگرام. همه دوستام دور اطرافم میدونستن باردارم و به زودی بچم به دنیا میاد بستم که باهاشون در ارتباط‌نباشم چون یه حس سر شکستگی دارم یه حس شرمندگی که همه زنا چه راحت بچه دار میشن و به دنیا میارن سالم ولی من از پسش برنیومدم.

بعضی موقع ها فکر کردن به اینکه دخترم یه ماه دیگه میومد بغلم خیلی ناراحتم میکنه😢 ببخشید بچه ها نمیخو ...

عزیزم طبق امارها از هر سه زن در جهان یک نفر سقط یا از دست دادن نوزاد به دلایل مختلف رو تجربه می کنه.. همه مون اولش فکر میکنیم فقط برای ما این مشکل پیش اومده، اما بعدا میبینیم نه. من تازه فهمیدم چندین نفر از فامیل هامون تو ۱۳ هفته یا ۱۸ هفته سقط پزشکی داشتن، چندین نفر سقط داشتن، دو نفر بچه شون iufd شده بوده و ... خیلی وقتا ما خبر نداریم. بعدم یه چیزایی باعث افتخار یا برعکس سرشکستگیه که به تلاش یا اختیار خود ادم باشه‌. در حالی که تو این مساله ما هیچ نقشی نداشتیم. استاد من که متخصص ژنتیکه همیشه میگه تولد یه نوزاد سالم معجزه خداونده انقدر که احتمالات مختلف هست که مشکلی ایجاد بشه‌. 

یه گفته معروف هست که میگه کسی که دندون درد شدید داره فکر میکنه همه کسایی که دندون شون درد نمیکنه جقدر خوشبختن. ما هم چون این درد رو داریم فکر میکنیم هرکی بچه داره خوشبخته. در حالی که هر کس در هر شرایطی هست یکسری خوشی و یکسری سختی داره، چندتا از دوستام بعد زایمان با همسرشون به مشکل خوردن، افسردگی گرفتن، از چاقی بیش از حد و ورزش نکردن روحیه شون خرابه و کلا قدر بچه رو نمیدونن. این رویکرد خود ما به مسائله که مشخص میکنه شاد باشیم یا غمگین..

میگن روی هر چیزی تمرکز کنی میشه مهم ترین مساله زندگیت. ما الان باید سعی کنیم تو مدت انتظار تمرکزمون رو از موضوع بچه برداریم و به فکر سلامتی روحی و جسمی خودمون و همسرمون باشیم، انشالله خدا بچه سالم هم بهمون هدیه میکنه و ما هم بیشتر قدر نعمت ش رو میدونیم

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طبق امارها از هر سه زن در جهان یک نفر سقط یا از دست دادن نوزاد به دلایل مختلف رو تجربه می کنه. ...

عزیزم چه خوب حرف میزنی همه حرفات واقعیت داره ولی دله دیگه بعضی موقع ها میگیره. به نظر منم اگه خیلی روش تمرکز‌کنم به تعویق‌میوفته اونطور نمیشه که میخوام هیچ سرگرمی هم‌ندارم‌نه درسی نه کاری نه شغلی تو این‌کرونا هم هیچ جا نمیشه رفت

عزیزم چه خوب حرف میزنی همه حرفات واقعیت داره ولی دله دیگه بعضی موقع ها میگیره. به نظر منم اگه خیلی ر ...

قربونت عزیز. آره که حق داری. همه مون همینطوری ایم و دلمون میگیره فقط باید بعدش به خودمون بیایم و جلو فکرهای منفی رو بگیریم و با غصه های گذشته به خودمون چاقو نزنیم

عزیزم به نظرم اگه فایل های صوتی سمینارهای دکتر هلاکویی رو گوش بدی که رایگان هم هست مثلا ۵۰ باید و نباید زناشویی، اگر جوان بودم و .. خیلی خوبه

فیلم خوب دانلود کن ببین. Got talent های خارجی رو تو یوتوب ببین. 

کتاب خوب بخون مثل رمان های داستایوفسکی، تولستوی و میلان کوندرا. 

موزیک بذار و برقص

پیاده روی برو

فکر کن بچه دار هم که بشی مامانی دوس داره که واسه خودش کار و سرگرمی هایی داشته باشه

ممنون عزیزم. دست بذار رو شکمت نی نی رو لمس کن و تا میتونی برای هممون دعا کن. دعا کن این حس مادر شدن ...

حتما عزیزم همیشه دعاگوتون هستم عزیزم اگه منم الان این موهبت الهی دارم تو وجودم اول لطف و خواست خدابوده بعدم دعای شما دوستانم بوده در حقم، هیچ وقت فراموش نمیکنم عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
قربونت عزیز. آره که حق داری. همه مون همینطوری ایم و دلمون میگیره فقط باید بعدش به خودمون بیایم و جلو ...

عزیزم تو تلگرام کانال دکتر هلاکویی رو داشتم پیاده روی هم میرم هر روز محوطه خونمون خیلی خوبه ادم سرگرم میشه ولی کم کم هوا داره پاییزی میشه منم که متنفر از پاییز و زمستون چقدر من و شوهرم به همدیگه میگفتیم این‌پاییز و زوستون با نی نی سرگرم میشیم اونم بزرگ میشه

عزیزم تو تلگرام کانال دکتر هلاکویی رو داشتم پیاده روی هم میرم هر روز محوطه خونمون خیلی خوبه ادم سرگر ...

الهی قربونت. چی بگم هیچ حرفی نمیتونم بزنم. منم هزارتا فکر و خیال واسه امسال با پسرم داشتم.. چاره چیه.. 

سلام مصی جونم حالت چطوره نی نی چطوره. خوبن خداروشکر 😘😘😘😘😘 گل پسری را ببوس

ممنون گلم 🥰🥰🥰

عزیزممم خدا حفظشون کنه🤲🤲🤲

خدارو شکر پسرمم خوبه.مرسی خاله جونی😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام گلم خوبی؟ میتونم بپرسم چند ماه بعد از دست دادن بچت دوباره باردار شدی؟ قبلا مشکلی مثل‌ تنبلی تخم ...

سلام عزیزم 

من یک سال بعد زایمانم بارداری شدم . 

نه مشکل تنبلی تخمدان نداشتم عزیزم.

اما کلا تحت نظر بودم فقط مدروکسی و آسپرین و یدوفولیک میخوردم و سونو انجام میدادم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سزارین شده بودی؟ چرا زودتر اقدام نکردی گلم؟!

نه طبیعی بودم عزیزم

خودمون تصمیم گرفتیم ک به خودمون زمان بدیم.

هم از لحاظ روحی هم جسمی یکم ب خودمون استراحت دادیم ک حداقل بتونیم کمی باهاش کنار بیایم و روحیه مونو ب قبل از بارداری برسونیم. 

خداروشکر تونستیم.

من همش به بچه های اینجا گفتم تنها کسی ک میتونه تو این راه باهاتون باشه همسرتونه. من نتیجه اش رو دیدم

اونا هم دردشون بیشتر از ما نباشه کمتر از ما هم نیست اما مغرورن.

روزای اول اصلا نمیتونستم پسرمو صدا کنم بغضم می گرفت.

اما الان یکم بهترم.

هنوزم ک هنوزه یادش اشک هر دو مونو در میاره.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه طبیعی بودم عزیزم خودمون تصمیم گرفتیم ک به خودمون زمان بدیم. هم از لحاظ روحی هم جسمی یکم ب خودمو ...

خدا رو شکر که خداوند دوباره هدیه اش رو بهتون بخشیده برا منم دعا کن منم ۳۰ هفتم بود دخترم رو از دست دادم. ولی من خیلی زودتر میخوام اقداامم رو شروع کنم چون احساس میکنم تا دو ماه دیگه کامل آمادگیشو خواهم داشت. من بعد این اتفاق رابطم با خدا و همسرم خیلی قویتر شده شوهرم روزای اول بدتر از من بود ولی دیگه اجازه نمیده منم زیاد تو لاک خودم گیر کنم خیلی کمکم میکنه از لحاظ روحی دیگه میسوزیم و میسازیم اون به خاطر من و من به خاطر اون به رومون نمیاریم تا همه چی خوب شه