2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا نه ناه بارداربودم. .حتی عید رفته بودیم شهر خودمون. حتی یه تبریک خشک همـ نگف اصلا نگامم نمیکرد که بخاد بپرسه. نه ماه بچه اش نمیدونست ما نی نی داریم. حالا فهمیده حالا که مرده. .باور نمیکنید روزی که فهمید بچه من تو شکمم مرده بخدا اولین نفر اون زنگ زد. .چقدر بعضی ها از خدا دور شدن که منتظر غم بقیه میشینن تا وقتی غم و غصه داشتن پیداشونـ میشه..من بخدا خودم اینجوری ام دوست دارم تـ شادی ها هم شا. بشم. .اعتقادم اینه هر کی تو شادیت شاد شد مطمئنا تو غم ات هم غمگین میشه. .باور نمیکنید چند روز رفته بودم شهرمون خبر مرگم که روحیه ام بهتر شه اینقدر با رفتاراش و طعنه کنایه هاش نمکـرو زخمم پاشید که بدتر شدم  

ایشالله خدا بهترینها رو برات امسال رقم بزنه گلم. خدا درگاهش رو به روی بنده های صبور و رنج کشیده اش ب ...

ممنون خانمی. به حق مظلومیت شیرخوار کربلا تاسال دیگه خدابه هرکسی که بچه میخواد بچه های سالم وصالحی به هممون عنایت کنه وهرکسی هم که داره خدابراش ببخشه.

منم فعلا  بادکش رحم روز درمیون انجام میدم. ماساژ شکم ورحم باروغن 

سیاهدونه .ودوسین .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ایشالله خدا بهترینها رو برات امسال رقم بزنه گلم. خدا درگاهش رو به روی بنده های صبور و رنج کشیده اش ب ...

امروزازیه خانم دکتر داروخونه  پرسیدم گفتن.قرص سوپرمکس روزی سه عدد-کیوتن ودها برای کیفیت تخمدان عالیه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
دوست های خوبم...من دکترم واسم قرص آرامبخش نوشت  گرفتمشون ولی شوهرم نزاشت بخورم. .آسنترا. بنظرتو ...

من خودم اصلا قرص اعصاب نخوردم چون یه کمی اعتیاد اور میشه. پروپرونال میخوردم البته دوز ده. الانم بعضی وقتا میخورم استرس و نگرانی ازم دور میکنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
بچه ها من یه جاری دارم. .خیلی با رفتاراش اذیت امـمیکنه. .پسر سه ساله اش رو یادش میده زنگ بزنه رو گوش ...

محل نذار بابا. ما ناراحتی خودمون داریم اینا به خدا اضاف هس. منکه بلاک میکنم تا یه مدت زیاد هر کی که رو اعصابم باشه. بعدشم انقد راحت میشم و ارامش دارم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
دوست های خوبم...من دکترم واسم قرص آرامبخش نوشت  گرفتمشون ولی شوهرم نزاشت بخورم. .آسنترا. بنظرتو ...

من سرترالین داد شوهرمم نزاشت مصرف میکنم فک میکنم اثرشون همون دورانیه که استفاده میکنی بالاخره که یادت نمیره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم امپول ریه نمیتونی بزنی؟ خواهرشوهر من مایع کیسه دور جنینش خیلی زیاد بود از هفته ۳۲ امپول ریه زد ...

چرا عزیزم امپول ریه زدم برای اطمینان فقط گفت خونه استراحت باش که رعایت میکنم توکل بخدا با این وضع کرونا ادم میترسه بیمارستان تازه دستورالعمل دانشگاس که بهیچ وجه باردار زیر ۳۵ هفته هیچ بیمارستان خصوصی حق خوابوندن ندارنفقط یک بیمارستان تو مرکز استان فقط همون جا و جالبه سانتر کرونام همون بیمارستانه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فدات شم گلم خداروشکرعزیزم بازخوبه هفته هااخری یه ماه دیگه استراحت باشی هفته سی ودو بگذره حاه دیگه

انشالله مهرا جون خدا بخیر بگذرونه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

دوستای خوبم. انشالله هرکدومتون بادار شدین بخیر و خوشی زایمان کنید و بچه اتون بیاد تو آغوشتون...من همزمان با خودن دختر عمم. .رفیقم. جاریم..باردار بودن البته من یه ماه جلوتر بودم. .خداروشکر هر سه تا شون همین چند روز زایمان کردن. .بهشون تبریک گفتم. .ولی خدا میدونه چقدر سخته امـبود تا زنگ بزنم. .بقران دست خودت نیس تو وجودت احساس پوچی میکنی. .احساس سرخوردگی. .مث اینکه تو مهمترین امتحان زندگیت همه اونایی که باهات بودن قبول بشن تو رد بشی.دلم میخاد برم حرم امام رضا. .خدایا یه کاری بکن من برم. .احساس میکنم تنها جایی که حالم تغییر میده اون نقطه دنیاس 

ای خدا چرا این روزا اینقدر دردناک. چرا نمیگذرن چرا سه ماه نمیشه من دوباره باردار باشم. ..میدونید دوستای خوبم من نیت داشتم اولین جایی که پویانم رو میبرم حرم امام رضا باشه. .ولی حالا میخام تنها برم بدون پسرم.