2777
2789
انشاالله به امید خدا زودتر بدنت آماده میشه و انبار به سلامتی باردار میشی و نی نیت سالم و سلامت بعل م ...

عزیز دلم نشناخته میدونم تو چه حالی هستی معلومه برات دعا میکنم معلومه برای آرامش دل و  روحت دعا میکنم معلومه برا سلامتی‌خودت دعا میکنم که این دفه بدون مشکل و زودی باردار شی و انشااله همه ما منتظرا بچه هامون رو سالم بغل بگیریم همتون مدام تو فکرم هستین

نمیدونم چقدری بوده کم بوده یا زیاد ولی خیلییییی اذیت شدم عفونت ،التهاب همه چی قاطی بود و من دیر اقدا ...

اتفاقا یکی از دوستای من به سختی باردار شده بود میگفت علتش همین عفونتای انگلی بوده که باردار نمیشده. بعد برای بچه دوم که داشت اقدام میکرد اصلا سبزی نمیخورد میگفت میترسم باز عفونت بگیرم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نشناخته میدونم تو چه حالی هستی معلومه برات دعا میکنم معلومه برای آرامش دل و  روحت دعا ...

عزیز دلی.. ممنون دوستم. انشاالله همه با هم دلمون شاد میشه و دگه غم نمیبینیم.

عزیز دلی.. ممنون دوستم. انشاالله همه با هم دلمون شاد میشه و دگه غم نمیبینیم.

عزیزم من فراموش کردم کدوم بودی.شاید ازت پرسیدم نمیدونم. ولی دفه پیش چه مشکلی برات پیش اومد؟ چند وقت بعد خونریزیت پریود شدی؟

عزیزم من فراموش کردم کدوم بودی.شاید ازت پرسیدم نمیدونم. ولی دفه پیش چه مشکلی برات پیش اومد؟ چند وقت ...

گلم تو 36 هفته نوزادم قلبش در عرض 2 ساعت از کار افتاد

26 روز بعد زایمان دو مرتبه خونریزی کردم که مثل پریود بود با یکی از آشناهامون که ماماست تماس گرفتم گفت احتمالا پریود. دیروز هم رفتم پیش دکتر و بهش گفتم ایشونم گفت پریود شدی. ج آزمایشم دید و گفت همه چی نرمال و مشکلی ندارم واسم ی سنو نوشت که شهریور انجام بدم. میخوام شهریور به امید خدا اقدام کنم فقط و فقط از بخیه هام میترسم و از چسبندگی. 

بچه ها من پارسال مراسم شیرخوارگان حسینی شرکت ک کرده بودم اینقد ذوق داشتم ک سال اینده با بچم ب این مر ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم. ولی چه میشه کرد اتفاقی که افتاده. حتما حکمتی توش بوده. انشاالله به زودی دامنت سبز میشه و سال آینده به تمام آرزوهات میرسی. 

اگه ناراحت نمیشی بگو چه اتفاقی افتاد.

گلم تو 36 هفته نوزادم قلبش در عرض 2 ساعت از کار افتاد 26 روز بعد زایمان دو مرتبه خونریزی کردم که مث ...

اتفاقا من بعد از دست دادن بچم، عمل فیبروم رو پیش یه دکتر عالی به صورت باز انجام دادم. چون معمولا میگن چسبندگی میاره. بعد یکماه که رفتم چکاپ،گفتم از چسبندگی میترسم. گفت اصلا چسبندگی نمیگیری و بعد سه ماه اقدام کن. شما برای چسبندگی سونو انجام دادی؟ چون منم میخوام انجام بدم مطمئن شم

بچه ها من پارسال مراسم شیرخوارگان حسینی شرکت ک کرده بودم اینقد ذوق داشتم ک سال اینده با بچم ب این مر ...

ایشالله که دامنت سبز بشه ارمیا جون و سال دیگه توی همین مراسم لباس سبز تنش کنی. سعی کن آرامش داشته باشی و استرس رو از خودت دور کنی که بتونی زود  باردار بشی

گلم تو 36 هفته نوزادم قلبش در عرض 2 ساعت از کار افتاد 26 روز بعد زایمان دو مرتبه خونریزی کردم که مث ...

جنین یا جفت رو‌دادین آزمایش؟ دلیلش معلوم شد یا نه؟ برا منم که ده روز‌بود تو شکمم فوت کرده بود نفهمیده بودم فعلا که معلوم نشد چرا😢 بعضی موقع ها که غمگین‌میشم با خودم فکر میکنم لحظه مرگش چی شده بهش زیاد اذیت شده یا نه. ولی شکر خدا روحیم روز به روز بهتر‌میشه نمیدونم چرا ولی مطمئنم که خیلی زود باردار میشم جاش پر میشه انشاالله همچنین برا تو گلم

اتفاقا من بعد از دست دادن بچم، عمل فیبروم رو پیش یه دکتر عالی به صورت باز انجام دادم. چون معمولا میگ ...

هنوز انجام ندادم ی سونو دارم که باید تو شهریور انجام بدم نمیدونم واسه چیه!! چسبندگی تو سونو معلوم میشه ؟؟؟

عزیزم خیلی سخته منم پارسال برام خیلی سخت بود امسالم هست همش دعا میکردم‌امسال با بچم برم مراسم ولی خب بازم شکرش حالا یکی دوماه دیرتر اشکال نداره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
جنین یا جفت رو‌دادین آزمایش؟ دلیلش معلوم شد یا نه؟ برا منم که ده روز‌بود تو شکمم فوت کرده بود نفهمید ...

آزمایش ندادیم. همسرم گفت بدیم آزمایش یکی از دکترا گفته بود وقتی هیچ مشکلی نداره واسه چی میخوای هزینه کنی... من که اون موقع حالم بد بود ولی دکتری که جراحیم کرد گفت متعجبم!!! چون همه چی طبیعی بود نه جفت پیر شده بود نه بند ناف گره خورده بود اصلا هیچی.. همینه دارم میسوزم چون بدون هیچ علتی پر زد و رفت. تکوناش کم شده بود رفتم بیمارستان صدای قلبش تو بیمارستان شنیدم وقتی رفتم سونو گفتن دکتر دو ساعت دیگه میاد که تو اون دو ساعت دنیا رو سرم خراب شد😢😢 واقعا نمیدونم چرا اینطور شد 36 هفته و 4 روزم بود. وااای که چه روز دردناکی بود.. 

آه... امیدوارم زودتر دل هممون به بهترین شکل ممکن شاد بشه و دیگه غم نبینیم. 😔