2777
2789
بیمارستان کسری کرج منظورتون؟ دکتر وهاب زاده تهران یا کرج؟ 

بیمارستان کسری تهران 

تو آرژانتین خود دکتر هم تهران 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات بشم ببخشید 😘😘😘😘 خیلی خوشحالم واست که پسرت سالم اومد بغلت انشاالله همیشه شاد باشین کنار هم ...

لیانا جون میشه در خواست دوستیم قبول کنی؟ میخوام به امید خدا اقدام کنم حتما اطلاعاتت به دردم میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لک ندیدم حالا برا ۲۸ هفته فک کنم این سرویکس کم نباشه ولی خب چون گفتین لک دیده این ممکنه باعث زایم ...

حواسم نبود ۲۶ هفتست 

بله تحت نظر دکتر دارو استفاده میکنه 

انشاالله شما هم گل پسرت رو سالم بغل کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من پسرم رو تو هفته ۲۴ به خاطر فیبروم زیاد که داشتم و جا رو برای بچه تنگ کرده بود از دست دادم. فیبروم ...

عزیز دلم 🥺

کامل درکت میکنم منم تو ۲۴هفته بودم 

ولی امیدت به خدا باشه ایشالا همونجور که منو سوپرایز کرد یه گل پسر دیگه بشونه تو دلت و یه بارداری سالم رو تجربه کنی عزیزم 😘😘

توکلت به خدا باشه انشاالله خدا به دلت آرامش بده 

لیانا جون میشه در خواست دوستیم قبول کنی؟ میخوام به امید خدا اقدام کنم حتما اطلاعاتت به دردم میخوره

چشم حتما 🌺

بله عزیزم زیر نظر خودشم رئیس بیمارستان کسری هم هست مطبش هم کوچه بالایی بیمارستان خیلی دکتر دقیقیه&nb ...

خدا رو شکر...خدا رو شکر...خدا رو شکر... خیلی خوشحالم برات. تو رو خدا ما رو هم دعا کن. بدون هیچ مشکلی باردار بشیم و نی نی هامون سالم و سلامت به دنیا بیان و کنار هم با آرامش و سلامتی زندگی کنیم.

از خدا میخوام به حق شش ماه کربلا شما و دوستانی که باردارن به سلامتی نی نی هاتون بغل بگیرین و ما اقدامی ها هم باردار بشیم و بدون هیچ مشکلی نی نی ها مون بیاد بغلمون. آمین. 

عزیز دلم 🥺 کامل درکت میکنم منم تو ۲۴هفته بودم  ولی امیدت به خدا باشه ایشالا همونجور که منو س ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت و گفتمان پرآرامشت. ایشالله به سلامتی چند ماه دیگه نی نی نازت به سلامت توی بغلت باشه و تموم روزای سخت رو فراموش کنی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
نه من دیگه باردارشدم وپیگیری نکردم فقط بارداری سومم گفت که فشاررحمی بالاست خونرسانی درست انجام نمیشه ...

خدا رو شکر عزیزم که بچت رو سالم بغل گرفتی عوض‌منم کلی بوسش‌کن من عاشق دختر بچه ام🌹🌹🌹 برا ما ها هم دعا کن گلی به دعای حمتون محتاجیم انشاالله توکل بر خدا هممون به خواسته دلمون میرسیم

خدا رو شکر...خدا رو شکر...خدا رو شکر... خیلی خوشحالم برات. تو رو خدا ما رو هم دعا کن. بدون هیچ مشکلی ...

عزیزم من با گذشت ده روز از زایمانمه خونریزیم انگار داره تموم‌میشه لک های کم رنگی میبینم همش‌خوشحالی میکنم میکم بدنم زود داره خودشو‌جمع میکنه. منم منتظرم اگه بعد دو ماه دیدم از لحاظ بدنی آمادگی‌دارم منم زود اقدام میکنم خیلی دوست دارم زود دوباره مامان شم بچه کوچیک میبینم دلم میره براشون

بچه ها میخوام یه چیزی بگم بهتون. من هفته ۲۴ یا ۲۵ بودم یه اسهال شدیدی‌گرفتم یعنی خیلی شدید بود چنین چیزی به زندگیم ندیده بودم کلی آزمایش دادم آخر سر معلوم شد انگل‌آمیب دارم که با آب و غذای آلوده وارد بدن میشه یکم دیر شد تا شروم کردم قرص مترونیدازول مصرف کردم عفونت روده شدید گرفتم بعد دو هفته دوباره آزمایش دادم انگلم رفع شده بود. ولی خیلی جالبه که هفته ۳۰ که فهمیدم بچم تو شکمم فوت شده سونو که کردن فهمیدم بچه تو ۲۶ هفته مونده. یعنی از وقتی که اون انگل لعنتی وارد بدنم شد یه جورایی خوب نشدم و از اون هفته بچه دیگه رشد نکرده. به نظرتون امکان داره این انگل مانع رشدش شده باشه؟؟ کسی اطلاع با تجربه ای داره؟ چون بالاخره روده هام شدیدا عفونت کرده بودن تا یه ماه من فقط اسهال آبکی شدید داشتم تا خوب شدم

بچه ها میخوام یه چیزی بگم بهتون. من هفته ۲۴ یا ۲۵ بودم یه اسهال شدیدی‌گرفتم یعنی خیلی شدید بود ...

خب بی تاثیر که نیست چون عفونت بوده. اما دکتر به من گفت عفونت باید توی بدن خیلی زیاد باشه که باعث از بین رفتن جنین بشه. منم هفته نوزده عفونت رحم داشتم اما دکتر بهم دارو داد و مصرف کردم. یه دکتر دیگه که بعد بردم ازمایشام نشون دادم گفت ممکنه علتش عفونت بوده باشه. چون من یه پولیپ هم داشتم که خود پولیپ کلا عفونت زا هست. البته تا قبل از عملم دکترا حتی توی سونو متوجه پولیپ نشده بودن

عزیزم من با گذشت ده روز از زایمانمه خونریزیم انگار داره تموم‌میشه لک های کم رنگی میبینم همش‌خوشحالی ...

انشاالله به امید خدا زودتر بدنت آماده میشه و انبار به سلامتی باردار میشی و نی نیت سالم و سلامت بعل میگیری. گیتی جون خیلی برام دعا کن. 

عزیزم من با گذشت ده روز از زایمانمه خونریزیم انگار داره تموم‌میشه لک های کم رنگی میبینم همش‌خوشحالی ...

ایشالله اینبار خدا بهت کمک کنه و بتونی یه بارداری راحتی رو داشته باشه. دعا میکنم سال دیگه ماه محرم همه نی نیشون توی بغلشون باشه. ایشالله امام حسین کمک همه بکنه

خب بی تاثیر که نیست چون عفونت بوده. اما دکتر به من گفت عفونت باید توی بدن خیلی زیاد باشه که باعث از ...

نمیدونم چقدری بوده کم بوده یا زیاد ولی خیلییییی اذیت شدم عفونت ،التهاب همه چی قاطی بود و من دیر اقدام کردم برای درمانش.همه این چیزا برا آدم تجربه میشه گلم من که مطمئنم اون روزی که سبزی خوردن خوردم اینطور شدم بعدش یه ماه من درگیر بودم انقدر که همه بی وجدان شدن برای هیچکس جون آدمیزاد مهم نیست