2777
2789

36 هفته و 4 روزم بود. الان 36 روز نوزادم فرشته شده😢 کیان جان تمام آزمایشا و چکاب ها نرمال بود و هیچ دلیلی نگفتن بهم. دوباره آزمایش دادم که هفته دیگه آماده میشه منتظر  اونم فعلا.

وای چقدر دردناک بود بخش‌زنان بستری بودم همه نی نی هاشون کنار تختشون بود الا من😢 قربون خدا برم حتما ...

ان شاء الله که به حق امام زمان هر چه زودتر دامنت سبز بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا جونم خیلی به یادتم همیشه.باور کن تو دعاهام اسمتو به زبون میارم انشاالله روز خوب ما هم به زودی ب ...

فداتشم مونای مهربونم دل به دل راه داره 😍 انشالله دعای خیرت اول تو راه خودت بیاد 😘 انشالله میرسه بزودی ، نزدیک محرمه انشالله امام حسین پسرت بهت برگردونه 🙏

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فداتشم مونای مهربونم دل به دل راه داره 😍 انشالله دعای خیرت اول تو راه خودت بیاد 😘 انشالله میرسه بز ...

ممنون زهرا جان با دعات اشک تو چشام جمع شد دلم لرزید خدا حاجت تمام مادران درد کشیده رو بده به حق امام حسین(ع)

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
 36 هفته و 4 روزم بود. الان 36 روز نوزادم فرشته شده😢 کیان جان تمام آزمایشا و چکاب ها نرمال بود ...

ایشالله عزیزم خدا جاش رو واست پر کنه. 🙏🙏🌺🌺استرس و ناراحتی رو از خودت دور کن. توکلت به خدا باشه. خودش کمکت میکنه. برای جواب دادن یه فلش پایین هست رو اون بزن بعد جواب بده بعدشم ارسال نظر هست اونم تاچ کنی ارسال میشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
انشااله خداصبرشو بهش بده به حق امام حسین(ع).و دلش به زودی اروم و شاد کنه

مونا جون مگه تو توی گروه نیستی که خبر نداری؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ممنون زهرا جان با دعات اشک تو چشام جمع شد دلم لرزید خدا حاجت تمام مادران درد کشیده رو بده به حق امام ...

ای جان پس بزودی حاجتت میگیزی 😍😍😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

گروه برااقدامیا ندارین؟؟؟؟

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دو ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آسمونی شدن و تنهام گذاشتن. 

رویان آی وی اف کرده بودم به تعطیلی کرونا خوردم نتونستم برم تهران واسه چکاپ. تو شهر خودمون رفتم پیش دکتر . دکتر نامرد نه سرکلاژ کرد نه دارو داد. 

خدا ازش نگذره داغ رو دلم گذاشت.

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام