💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام تمام تاپیک ها رو خوندم با هر کدوم کلی اشک ریختم. منم 35 روز هست که نوزادم از دست دادم و خیلی ب ...
سلام متاسفم عزیزم تسلیت میگم واز خدا براتون صبر میخوام چرا از دستش دادی چند روزش بود😔😔😢😢
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ممنون عزیزم. 36 هفته و 4 روزی بود تکوناش کم شد رفتم بیمارستان اونجا صدای قلبش شنیدم و گفتم برم سنو رفتیم گفتن دکتر دو ساعت دیگه میاد هزینه رو پرداخت کردیم منتظر شدیم که دیگه بچم ضربان نداشت دکتر کلی اینور و اونور کرد ولی هیچی به هیچی😔
ممنون عزیزم. 36 هفته و 4 روزی بود تکوناش کم شد رفتم بیمارستان اونجا صدای قلبش شنیدم و گفتم برم سنو ر ...
عزیزم علتش پیدا نشد؟ برا منم مایع آمنیوتیکم خیلی کم شده بود قبل اینکه دفعش کنم دکتر حدس میزد حتما کیسه آبم سوراخ بوده یا نشتی داده ولی سر زایمان نگاه کرد گفت کیسه آبت سالمه معلوم نشده فعلا. سزارین شدی یا طبیعی؟ دکتر نگفت می تونی اقدام کنی دوباره؟؟؟
تمام آزمایشا و غربالگری ها نرمال بود وقتی درش آوردن دکتر و بقیه همه تعجب کرده بودن چون نه بند ناف دور گردنش گره خورده بود نه چیز دیگه ای جفت و کیسه آب و همه چی سالم بودن و دکتر گفت واقعا تو کار خدا موندم😔 سزارین شدم گیتی جان. تو اتاق عمل همش گریه میکردم و صلوات میفرستادم دکتر گفت اینقدر بیقراری نکن اگه خوب خودت تقویت کنی سه چهار ماه دیگه میتونی اقدام کنی ولی من میخوام بعد دو ماه اقدام کنم چون واقعا نمیتونم 😢😔