💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی دارم و کم وزیاد میشه، باید تا فردا استراحت کنم تا برم سونو و ببینم جریان چیه، تو دعای عرفه خیلی دعا کردم برا همه، مامان های ناز ، مامان های باردار و مامانت های منتظر، از امام حسین خواستم اون بار لایق حسینم نبودم، اینبار محکم تر بهم نظر کنه و این بارداری تا آخر سالم باشه، بعد دیشب شدید شد خونریزی، داغونم گلی ها. مهربون های من التماس دعا
از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی ...
انشالله ک چیزی نیست
اگه قراره به آمپول زدن زودتر بزن منم بارداری قبلی خونریزی داشتم ک با شیاف و آمپول تا حدی کنترل میشد ولی اینبار به لطف آمپول و آسپرین خدا رو شکر یه قطره خونم ندیدم