2777
2789

مشکل بچه من اترزی ریوی بود ک یه بیماری مادرزادی من اقامم ن نسبت فامیلی داریم ن همچین مریضی تو اقواممون نیست ک دکتر گفت هم باید تحت نظر دکتر قلب اطفال باشم هم دکتر پریناتولژی ک همون متخصص ناهنجاری های جنین هست باشم 

ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

منم ۳۱ خرداد زایمان زود رس کردم تو ۲۷ و ۴روز . دو قلو بودن دو تا پسر ناز قیافشون یادم‌نمیره دهانه رحمم ۱۰سانت باز شده بود دکتر میگفت جاشون تنگ بوده بعد یکشون صورتش کج شده بود فک کنم فشار روش بوده فقط این چیزا یادم میفته جیگرم اتیش میکیرع اولی خاک کردیم دومی سه روز تو دستگاه بود اخرش فوت کرد . چقد لحظه شماری میکردم ولی همش میگم خدایا شکرت خدا حتما حکمتی توش بوده ولی هنوز رو قلبم سنگین‌ ب رو خودم نمیارم اطرافیان نفهمن 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزدلم از دعای قشنگت 😍 هنوز اقدام نیستم یکم زمانش تغییر بده بگو از وسط های پاییز به بعد،😂 ...

آرسام جون هر وقت خدا خودش مصلحت بدونه یه نی نی ناز وسالم میده بهت.نگران نباش .حالا اگه اون موقع مد نظرت هست ما هم دعا میکنیم همون موقع مامان بشی.خداروچه دیدی شاید به جای یکی دوتا داد😀😀

سلام بچه ها. من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم.... فقط ۲ماهش بود... خیلی ناراحتم.. کسی چنین تجربه تل ...

عزیزدلم خدا بهت صبر بده.ما اینجا هممون همدردیم.خیلی سخته که بخوایم طاقت بیاریم.اما خداوند خودش گفته که هیچ وقت نا امید نشید .پس بدون حکمتی بوده که این اتفاقات برامون افتاده.سعی کن تنها نمونی که تنهایی بیشتر اذیتت میکنه.برو بیرون خونه مامانت  یا سرت رو باکلاسهای ورزشی گرم کن.من هم دوقلوهام بعد از چند سال ناباروری با آی وی اف باردارشده بودم که توهفته بیست ویک از پیشم رفتن.کیسه آبم سوراخ شد.دوتا دختر ناز عین هم.حتی اوایل آرزوی مرگ میکردم .دوهفته گیج بودم وفقط گریه میکردم.ولی بعدش خودم رو پیدا کردم وگفتم دوباره تلاش میکنم.بیست وچهارم اردیبهشت روز نوزدهم ماه رمضان بود اگه اشتباه نکنم.چون داشتم ختم قرآن میخوندم.تاجزءهجده رو خوندم وفرداش اون اتفاق افتادحدود چهارصدتا آمپول زده بودم دور نافم.همه اون خاطرات رو فعلا گذاشتم کنار.ولی هیچ وقت از یادم نمیرن.سه شنبه بودیم تهران پیش دکترم تو مرکز ناباروری که ببینم کی میتونم جنین فریزم رو انتقال بدم.گفت حدااکثر تا سه ماه دیگه .من هم خوشحال شدم والان دارم خودم رو تقویت میکنم.البته رژیم هم دارم میگیرم تا وزنم پایینتر بیاد.شما هم هر وقت دلت گرفته بیا اینجا تا باهم حرف بزنیم.شاید دلت سبک بشه.چون خودم اینطور بودم.دوست نداشتم اطرافیان ناراحتیم روببینن وبیشتر ناراحت بشن.ولی نیاز به هم صحبت داشتم که حرفهاش منو آروم کنه که اینجا دوستان خوبی پیدا کردم.توکلت به خدا باشه.اینو هم بگم برادر زادم هم بعدسیزده  روز به دلیل مشکل قلبی آسمونی شد.اما بعد از پانزده ماه خدا دوباره یه فرشته ناز بهشون دادکه عین خواهرش هست.مثل سیبی که از وسط نصف کردن.نگران نباش .این اتفاقات هم جزئی از زندگی بعضی از ماست.پس تحمل کن ومحکم باش.

خیلیحرف زدم😅😅😅.ببخشیدتوروخدا .

ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

سلام 

خیلی متاسفم از شنیدن سختی هایی که کشیدین.. خدا بهتون صبر بده..

منم خرداد پسرمو که ۷ ماهه تو شکمم بود به خاطر مشکل قلب از دست دادم. اسم بیماریش tga بود..

اسم سندرم یا بیماری پسرتون مشخص شد چیه؟

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام دخترخوب.خوبی؟پیش دکترت رفتی دوباره.سونوشدی یانه؟

سلام عزیزم سونو چرا .؟ نه دیکه نگفت بیا ؟

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام دخترخوب.خوبی؟پیش دکترت رفتی دوباره.سونوشدی یانه؟

بد نیستم عزیز خودت چطوری

بد نیستم عزیز خودت چطوری

شکر خدا.خوبم.دارم آماده میشم یواش یواش برای انتقال جنین.

شاید برای شما سونو نیاز نباشه.ولی من چون کورتاژهم شدم وخونریزی داشتم اوایل دکترم سونو کرد وگفت خداروشکر مشکلی نیست.

شکر خدا.خوبم.دارم آماده میشم یواش یواش برای انتقال جنین. شاید برای شما سونو نیاز نباشه.ولی من چون ک ...

زود نیست برا بارداریت ؟ میگم که من دکتر گفت ۶ ماه تا یک سال وزنم باید خیلی بیارم پایین 

شکر خدا.خوبم.دارم آماده میشم یواش یواش برای انتقال جنین. شاید برای شما سونو نیاز نباشه.ولی من چون ک ...

انتقال جنین چیه؟ 

بچها چدا انقد بیماری قلبی بچعا زیاد شده من تو انومالی یکی از جنین هام کانون اکوژن تو قلبش داشت اکو قلبم رفتم گفت بستع میشه

بد نیستم عزیز خودت چطوری

شکر خدا.خوبم.دارم آماده میشم یواش یواش برای انتقال جنین.

شاید برای شما سونو نیاز نباشه.ولی من چون کورتاژهم شدم وخونریزی داشتم اوایل دکترم سونو کرد وگفت خداروشکر مشکلی نیست.