💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مشکل بچه من اترزی ریوی بود ک یه بیماری مادرزادی من اقامم ن نسبت فامیلی داریم ن همچین مریضی تو اقواممون نیست ک دکتر گفت هم باید تحت نظر دکتر قلب اطفال باشم هم دکتر پریناتولژی ک همون متخصص ناهنجاری های جنین هست باشم
ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...
منم ۳۱ خرداد زایمان زود رس کردم تو ۲۷ و ۴روز . دو قلو بودن دو تا پسر ناز قیافشون یادمنمیره دهانه رحمم ۱۰سانت باز شده بود دکتر میگفت جاشون تنگ بوده بعد یکشون صورتش کج شده بود فک کنم فشار روش بوده فقط این چیزا یادم میفته جیگرم اتیش میکیرع اولی خاک کردیم دومی سه روز تو دستگاه بود اخرش فوت کرد . چقد لحظه شماری میکردم ولی همش میگم خدایا شکرت خدا حتما حکمتی توش بوده ولی هنوز رو قلبم سنگین ب رو خودم نمیارم اطرافیان نفهمن
بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فداتشم عزیزدلم از دعای قشنگت 😍 هنوز اقدام نیستم یکم زمانش تغییر بده بگو از وسط های پاییز به بعد،😂 ...
آرسام جون هر وقت خدا خودش مصلحت بدونه یه نی نی ناز وسالم میده بهت.نگران نباش .حالا اگه اون موقع مد نظرت هست ما هم دعا میکنیم همون موقع مامان بشی.خداروچه دیدی شاید به جای یکی دوتا داد😀😀
سلام بچه ها. من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم.... فقط ۲ماهش بود... خیلی ناراحتم.. کسی چنین تجربه تل ...
عزیزدلم خدا بهت صبر بده.ما اینجا هممون همدردیم.خیلی سخته که بخوایم طاقت بیاریم.اما خداوند خودش گفته که هیچ وقت نا امید نشید .پس بدون حکمتی بوده که این اتفاقات برامون افتاده.سعی کن تنها نمونی که تنهایی بیشتر اذیتت میکنه.برو بیرون خونه مامانت یا سرت رو باکلاسهای ورزشی گرم کن.من هم دوقلوهام بعد از چند سال ناباروری با آی وی اف باردارشده بودم که توهفته بیست ویک از پیشم رفتن.کیسه آبم سوراخ شد.دوتا دختر ناز عین هم.حتی اوایل آرزوی مرگ میکردم .دوهفته گیج بودم وفقط گریه میکردم.ولی بعدش خودم رو پیدا کردم وگفتم دوباره تلاش میکنم.بیست وچهارم اردیبهشت روز نوزدهم ماه رمضان بود اگه اشتباه نکنم.چون داشتم ختم قرآن میخوندم.تاجزءهجده رو خوندم وفرداش اون اتفاق افتادحدود چهارصدتا آمپول زده بودم دور نافم.همه اون خاطرات رو فعلا گذاشتم کنار.ولی هیچ وقت از یادم نمیرن.سه شنبه بودیم تهران پیش دکترم تو مرکز ناباروری که ببینم کی میتونم جنین فریزم رو انتقال بدم.گفت حدااکثر تا سه ماه دیگه .من هم خوشحال شدم والان دارم خودم رو تقویت میکنم.البته رژیم هم دارم میگیرم تا وزنم پایینتر بیاد.شما هم هر وقت دلت گرفته بیا اینجا تا باهم حرف بزنیم.شاید دلت سبک بشه.چون خودم اینطور بودم.دوست نداشتم اطرافیان ناراحتیم روببینن وبیشتر ناراحت بشن.ولی نیاز به هم صحبت داشتم که حرفهاش منو آروم کنه که اینجا دوستان خوبی پیدا کردم.توکلت به خدا باشه.اینو هم بگم برادر زادم هم بعدسیزده روز به دلیل مشکل قلبی آسمونی شد.اما بعد از پانزده ماه خدا دوباره یه فرشته ناز بهشون دادکه عین خواهرش هست.مثل سیبی که از وسط نصف کردن.نگران نباش .این اتفاقات هم جزئی از زندگی بعضی از ماست.پس تحمل کن ومحکم باش.