2777
2789

شرمندم به خدا.آخه من خیلی کار با این چیزا رو وارد نیستم.حالا این لینک رو چطور بفرستم؟

دلم میخواد این چیزا رو یاد بگیرم.مثلا همین گذاشتن عکس برای اینجا.آخه وقتی بارداربودم داداشم برای نی نیهام دوتا دستبند خوشگل خریده بود.یکی از دوستام گفت عکسش رو بذار ببینم.اما من بلد نبودم.آخرش هم که نی نیهام برام نموندن.میخوام یاد بگیرم تا به خواست خدا این دفعه برای شما دوستان عکس نی نی رو بفرستم.البته اگه خدا قسمتم کنه ولایق مادر شدن بشم.فدات بشم اگه آموزش بدین دعاتون میکنم.هرچی تو نت میزنم متوجه نمیشم .

البته اگه اذیت نمیشین.

شرمندم به خدا.آخه من خیلی کار با این چیزا رو وارد نیستم.حالا این لینک رو چطور بفرستم؟ دلم میخواد ای ...

ان شاء الله به حق دردانه ی امام رضا هر چه زودتر به مراد دلت برسی و خداوند به واسطه این عزیزان دوتا کنجد قشنگ بزاره تو دلت الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمندم به خدا.آخه من خیلی کار با این چیزا رو وارد نیستم.حالا این لینک رو چطور بفرستم؟ دلم میخواد ای ...

و صحیح و سالم بیان تو بغلت الهی امین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

خواهش میکنم عزیزم روی لینک انگشتتو نگه دار بزن کپی ادرس رفتی اونجا براش کپی کن یا اینکه روی عنوانم نگه داری اونجا هم گزینه کپی داره 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

@آرسااام     عزیزم چجوری باید عکس بزاریم اگه تونستی دوستمون راهنمایی کن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
@آرسااام     عزیزم چجوری باید عکس بزاریم اگه تونستی دوستمون راهنمایی کن

عزیزم همین قسمت ک تایپ میکنیم ردیف بالایی چهار تا شکله دومی از سمت راست ک مثل کوه هست رو انتخاب میکنیم و عکس از داخل گالری یا فایل ها انتخاب بعد ارسال میزنیم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

عزیزم نوشتم ک چطور عکس بزاریم بخون 😘

سلام عزیزدلم خوبی 😘دلم برات تنگ شده بود ، انشالله بزودی زود خبر بارداریت بهمون بدی به حق امام رضا ک ...

الحمدالله، خودت خوبی عزیزم ؟ منم همینطور قربونت برم، نبودم ولی بیادتون بودم همیشه.

ممنون، انشالله بحق این عید عزیز، شما هم خیلی زود یه سه قلو از امام رضا عیدی بگیری🙏

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
@_آدینه_     ‍   عشقم کجایی یه رخ بنما دلم برات تنگ شده😍

سلام عزیز دلم خوبی؟؟؟گلم من که گاهی میام تو سایت سنگین شده کم میای!!😋😋😋منم دلتنگتم عشقم😍😍😍😘😘 خدا روشکر که دو تا دسته گل بدنیا اومدن و از این بابت خیلی خوشحالم.. انشالله مامانای بعدی هم به خوشحالیمون اضافه میکنن.... و تو این شب عزیز از خدا میخوام بحق امام رضای مهربون دامن تو رو هم سبز کنه ...همچنین باران ... السا .. دوستای جدیدی که در اقدام هستن و خودم😁

الهی آمین

ان شاء الله به حق دردانه ی امام رضا هر چه زودتر به مراد دلت برسی و خداوند به واسطه این عزیزان دوتا ک ...

ممنونم عزیز دلم.دعات چه دلنشین بود مهربونم.الهی شما هم صحیح وسالم نی نی نازمون روبغل بگیری.

سلام عزیز دلم خوبی؟؟؟گلم من که گاهی میام تو سایت سنگین شده کم میای!!😋😋😋منم دلتنگتم عشقم😍😍😍😘😘 ...

چه کنم عزیزم کم سعادتم 😑 اره الهی شکر انشالله قسمت بقیه مون 😍😍😍😍

فدات بشم آرسام جون ممنونم.به حق همین روزهای عزیز عیدیت رو از خدا بگیری.خدا دامن همه منتظرا رو سبز کن ...

فداتشم عزیزدلم از دعای قشنگت 😍 هنوز اقدام نیستم یکم زمانش تغییر بده بگو از وسط های پاییز به بعد،😂 ک قشنگ اون موقع اجابت بشه نه تنها برای من برا همه دوست های مهربون و درد کشیده مثل من