2777
2789

سلام منم نی نی هامو تو ۲۳هفته ازدست دادم ۸ماه پیش میخام این ماه برم اقدام دعاکنید واسم😙

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
سلام منم نی نی هامو تو ۲۳هفته ازدست دادم ۸ماه پیش میخام این ماه برم اقدام دعاکنید واسم😙

ان شالله باردار میشی و یه بارداری سالم و تجربه میکنی، خانومی شما سز بودین؟ خودتون خواستین 8ماه فاصله بزارین؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله باردار میشی و یه بارداری سالم و تجربه میکنی، خانومی شما سز بودین؟ خودتون خواستین 8ماه فاصله ...

نه طبیعی .دکترم اجازه نمیداد من ۲۲ابان زایمان کردم ولی تا اخرای دی خونریزی داشتم دکترم گفت تا اردیبهشت ب رحمت استراحت بده ک منم دیگه گفتم تیر اقدام کنم چون پارسال خرداد باردارشدم نمیخاستم اون روزا واسم تکرارشه 😢😢

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

سلام هدانا جون، خدا رو شکر.

تبریک مجدد میگم گلم. خیلی خوشحالم خیلی ، انشالله زیر سایه مامان جون و بابا جونا بزرگ بشه. التماس دعای فراوان عزیز

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام خاله جونیا 😍 حال مهرا جون و دختر گلش خوبه و ماهک خانم ناز نازی زمینی شد 😍  زنگ زدم به مه ...

سلام آرسام جون مهربون. الهی خوش خبر باشی عزیزم.مبارک باشه.

انشالله بزودی خوش خبری از خودت بدی خانومی.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نه طبیعی .دکترم اجازه نمیداد من ۲۲ابان زایمان کردم ولی تا اخرای دی خونریزی داشتم دکترم گفت تا اردیبه ...

الان پریوداتون منظم شده؟ خود ب خود پریود شد یا با داروهای کمک باروری 

باشه حتما عکسش میزارم یه شب که همه دوستان باشن 

مبارک باشه هدانا جون به سلامتی واقعا خوشحال شدم

التماس دعا دارم ازت برای منم دعا کن این روزا زودتر به سلامتی بگذرن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

هداناجونم خییییلی خوشحال شدم.مطمئن بودم که شاخ شمشادمون رو زودی مرخص میکنن.چون تجربش رو داشتیم.انشاالله دومادش کنی.خیلی تبریک میگم.خوش خیر وبرکت باشه.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐فدات بشم دعا وسمون یادت نره.

راستی من هم دیروز تهران پیش دکترم بودم برای انتقال جنین .بهم دارو داد وگفت نهایتا تا سه ماه دیگه برات انتقال میدم.توکل برخدا.

سلام دوستای گلم خوبین 

به به مبارک باشه تبریک فراوان به مهرا و هدانا عزیزم 

انشالله که نی نی هاشون همیشه سالم و سلامت باشن 

از بقیه چه خبر 

کیا باردارن ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
الان پریوداتون منظم شده؟ خود ب خود پریود شد یا با داروهای کمک باروری 

ن برای قطع شدن پریود مارلین خوردم بعدش دیکه مث قبل دوره هام ۳۵ روزه شد

قربونت عزیز دلم😘😘 واقعا لحطه لحظه اش سحت بود ازاسم nicu میترسیدم صدای دستگاهها انگار یه بار دیگه ا ...

فداتشم عزیزدلم بازم تبریک میگم انشالله سالیان سال با پسرات و همسر مهوبونت شادی کنید 😍 سامیار کوچولو همون امیر ارسلانه تو یه جسم دیگه ، الهی خدا حفظشون کنه برات 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
زهرا جووون😘😘😘 قربونت برم گلم قسمت خودت مهربون 🌹🌹🌹😘😘😘 انشاله همیشه خوش خبر باشی عزیزم . خبر ...

قربونت عزیزدلم مرسی از لطفت😘 انشالله بعدی خبر زابمان خودته پیشاپیش مبارک باشه قدم گل پسرمون 😍 اسمش نمیدونم 😥

سلام آرسام جون مهربون. الهی خوش خبر باشی عزیزم.مبارک باشه. انشالله بزودی خوش خبری از خودت بدی خانوم ...

سلام عزیزدلم خوبی 😘دلم برات تنگ شده بود ، انشالله بزودی زود خبر بارداریت بهمون بدی به حق امام رضا ک نزدیک تولدشه 🙏