2777
2789
سلام دوستان من دیروز تنهایی مرخص شدم کلی تو بیمارستان زار زدم گریه کردم تا رسیدم خونه خواهرم پسرم گف ...

سلام هدانا ی عزیز.ازخدامیخوام همون طورکه ازیوسف دردل چاه محافظت کرد مواظب پسرنازت هم باشه.

آروم باش . باانرژی وامید منتظر روزهای خوب باش .غم به دلت راه نده.خدا مهربونه وحال الان تورومیبینه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا من نمیشم اخه امیدوار بودم بعد از زایمان هورمونام به حالت عادی برگردن ولی انگار برنگشتن

دکترت چیزی نگفت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من دیروز تنهایی مرخص شدم کلی تو بیمارستان زار زدم گریه کردم تا رسیدم خونه خواهرم پسرم گف ...

هدانا جان درکت میکنم خیلی سخته ولی غصه نخور همه چی درست میشه ان شاءالله زود سامیارتو میبری خونه صحیح و سلامت.ماها همه دعا میکنیم برا سلامتیش.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

چقدر خوبه دوستانی دارم اینجا که دعاشون پشت سرمه خیلی ازتون ممنونم عزیزانم شما کلی برام انرژی مثبت فرستادین امیدوارم خداوند هزاران برابرشو برگردونه بهتون امروز دوباره دکتر میاد ببینه باید بمونه یا مرخص بشه نگفتن فقط گقت مشکل تنفس پرستاره میگه عوارض سزارینه حالا اگه طبیعی بود باز یه چیز دیگه میگفت اره زهرای عزیز شبیه اش هست من همش میگم امیر ارسلان میگن دوباره بستریش کردن پارسال که پسرم بستری بود هروقت شوهرم میپرسید میگفت خوبع تا من میرفتم یه ذره امید بهم نمیدادن حالا دیروز شوهرم صبح رفت زنگ زد به من گفت دکتر میگه مامانش بیاد شیر بده من رفتم گفت برو یه ساعت دیگخ بیا منم با اون حالم نشستم بعد یع ساعت رفتم همین که پامو گداشتم گفتم فلانی ام گفت خانوم بچت سیاه میشع کبود میشع این میتونه سینه بگیره گفتم خو چشه مشکلش چیه گفت نفسش گاهی میگیره نزاشتن شیر بدم خودش شیر خشک با سرنگ گفت میدم  منم به شوهرم گفتم من دیگه پامو ان ای سیو نمیزارم میترسم واهمه دارم پامو باز اونجا بزارم بعد شوهرم شب رفت گفتن خوبه 

ممنونم از دعاهاتون دوستان خوبم بدونین دعا گوی تک تکتونم 🙏🙏🙏🙏🙏

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چقدر خوبه دوستانی دارم اینجا که دعاشون پشت سرمه خیلی ازتون ممنونم عزیزانم شما کلی برام انرژی مثبت فر ...

هدانای عزیزم انشالله به زودی مرخص میشه غصه نخور

عروس خالهذی من دی ماه سزارین شد پسرش12روز تو.دستگاه بود 38هفته م بود گلم غصه نخور خدای ماهم بزرکه

چقدر خوبه دوستانی دارم اینجا که دعاشون پشت سرمه خیلی ازتون ممنونم عزیزانم شما کلی برام انرژی مثبت فر ...

قربونت برم عزیزدلم 😍 انشالله زود زود با سامیارت برمیگردی خونه ، نگران نباش میدونم سخت میگذره ولی طاقت بیار قرار نیست هر دفعه اتفاق بدی بیفته اینبار برا بهتر شدن حالش چند روز اونجا بوده ، دعای همه خاله هاش پشت سرشه 🙏 خدا نگهدارش باشه پسر کوچولوی نازمون 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام عزیزم خیلی برا خودت و نی نی دعا میکنم انشالااا حالش هرچه زودتر خوب میشه ومرخص میشه 

هدانا عزیز، ان شااله که خیلی زود و به سلامتی سامیار رو سالم میبری خونه و خودت بهش شیر میدی🤲❤ 

عزیزم نگران نباش غصه نخور خدا بزرگه توکل کن به خدا خدا ارحم الراحمین ه به حق آنچه که در آسمان و زمین ه به حق تمامی فرشتگان و ملائکه مقرب درگاش آرسام کوچولو صحیح و سالم میاد خونه و سال‌های سال به خوشی و سلامتی با هم  زندگی میکنید الهی که به حق جده سادات چیز مهمی نیست عزیزم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین