2777
2789

[QUOTE=143514125]ممنون گلم از راهنمایت دیگه اصلا بیرون نمیرم تو خونه تا دستشویی میرم فقط مامان غذامو میاره خواهرزادمم ...[/QUOTE

سعیده جون استرس نده بخودت مطمین باش بموقع بغلش میکنی به امید خدا 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتماعزیزدلم انشا...اونایی که توراهی دارن سالم بغلش کنن اقدامیامونن بزودی دامنشون سبزشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مهرا جون انشالله فردا بسلامتی زایمان کنی و با ماهک کوچولوی ناز بیاین خونه. عزیزم حتما برا ما هم دعا کن گلم. 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
[QUOTE=143514125]ممنون گلم از راهنمایت دیگه اصلا بیرون نمیرم تو خونه تا دستشویی میرم فقط مامان غذامو ...

ممنونم گلم انشالله با دعاهای شما چرا که نه، حتما خدا خودش کمک هممون میکنه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خانوما شما بعد از سزارین کی پریود شدین من هنوز نشدم دوماه و یک هفته گذشته

من دقیق روز 43 بعد سزارین پریود شدم پریودمم شدید بود و 10 روز طول کشید دو روز اول خیلی شدید بود  و برا خشک شدن شیر قرص گابرلین خورده بودم 

اگه پرولاکتینت بالا باشه پریود نمیشی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
خانوما شما بعد از سزارین کی پریود شدین من هنوز نشدم دوماه و یک هفته گذشته

من دقیق ۴۰ روز بعد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من دقیق روز 43 بعد سزارین پریود شدم پریودمم شدید بود و 10 روز طول کشید دو روز اول خیلی شدید بود  ...

من هنوز نشدم گابرلین خوردم ولی یکی از سینه هام فشار میدم شیر داره

من سزارین اولم با اینکه شیر میدادم زود پریود شدم

ایندفعه نسدم